En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Dün ne yedin ya da üşütmüş olabilir misin
Canım ben kiste bağlıyorum. Kist olduktan sonra 1 hafta içinde 2. bu antibiyotik kullanıyorum ya o da bozuyor bağırsakları. Yoksa akşam 12’de mantı yiyip yatmamın bi etkisi olduğunu düşünmüyorum

Canım ben kiste bağlıyorum. Kist olduktan sonra 1 hafta içinde 2. bu antibiyotik kullanıyorum ya o da bozuyor bağırsakları. Yoksa akşam 12’de mantı yiyip yatmamın bi etkisi olduğunu düşünmüyorum
Tabi ki gecenin köründe yediğin mantının hiç etkisi yoktur. Hele birde yağ sosu bol ise

yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. sen Bu işlerden anlarsın. ben antibiyotik içiyorum ya kandaki iltihap için. bugün 6. Günüm ilaçta ve ben yeni fark ediyorum. uzun geldi gözüme diye bi bakayım dedim. Eczacı başka, doktor başka, prospektüs başka diyor ben eczacının yazdığına göre içtim ama doktor 2*1 demiş. dedim bu 10’luk antibiyotik. bi bakayım içine nasıl antibiyotikmiş

Bazen korkuyorum böyle zayıflıktan kötü bi şey olacak diye. sonra arada 53,54 filan görüyorum aklım çıkıyor 52’ye düşemicem diye
Benden sana helalinden 5 kilo yollayayım,uçma korkun olmaz ,ne dersin ?

Benim memem yok memeeeemmmm. Memem olsa zaten 55 kilo olurum, normal Olur. Şimdi gavran var, meme yok, armut vücutluyum neyse buna da şükür tabii. Allah’a şükür her şeyimiz tam.
Meme kısmından veririm,ayipsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…