• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
IMG_20210521_215018.jpg
Buyrun aplalarim, diyzelerim, ninelerim :KK8:

Zor olmuyor mu yaa 😂 annende kalmak istesen karşı taraf gönül koyar🙄 nasıl idare ediyorsunuz 😂
O kadar zor ki hem de. Ben annemle vakit geçirmek istiyorum ama mutlaka kaynanama da geliyorum. Mesela saçmalığa bak: annemler kapı önünde otururken kaynanam kapı önüne inmeyip balkonda görümcemle oturuyor. E ben kapı önünde oturmak istiyorum komşularla, bi oraya bi oraya gidiyorum. Hiçbir yerde muhabbeti anlamıyorum. Annemle otururken diken üstünde oturuyorum acaba kaynanam gönül koyar mı diye 🤷🏻‍♀️ Neyse Ki çok samimi değiliz. Yine örnek: farklı ilçelerdeyiz ya, bizim ilçe daha büyük. Görümcemle bizim oraya geliyo gezmeye, beni aramıyorlar. telefonla da pek görüşmeyiz. bi şey soracağım zaman ararım ya da kandilden kandile. kandilde bile çoğu zaman eşim ararsa ben de konuşurum. O da beni aramaz durduk yere. 4 senelik evliyim, 4 kere gelmemiştir evime. Bi yandan iyi ama bi yandan da çok özeniyorum kaynanasıyla samimi olan insanlara.

Görüştük yeter herkes evine🤭🤦🏼‍♀️
Asla anlamayacağım ya. Haftada en az bir kere gidiyoruz. Aynı şehirdeki insanların evinde neden kalayım, benim evim yok mu :deli:

İnsan evini ister, rahatça soyunup dökünüp dinlenmek ister👀
Bugün için değil, genelde öyleler. Dört senedir akşam gitme vaktimiz geldiğinde şaşırıyorlar. “Nasıl ya, nereye gidiyorsunuz, e kalın burada, sabah kahvaltı yaparız?“ :rolleyes:

Back