• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Bir zahmet yormasın şehzadende seni yoksa kafasına yiyecekk tokatları :KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:
Bel ağrıların ve sırt içindi emi yasocum çok geçmiş olsun dikkat edeceksin kendine birazcık

Oyyy şımaracam şimdi :KK200::KK200:

Sağolşekercim :KK200:

Çok iyi oldu böyle

Bende direk çöpe gidiyor
Sen de sağol sekerciğim🥰

Marketlere konservesi geliyor ama tabii tazesi gibi olmaz sanırım, Ege'de zeytinyağlı yemek kültürü olduğu için enginar bulma sıkıntısı olmuyor, Ege'de şevketibostan, enginar, deli ısırgan diyorlar bildiğimiz ısırganın daha iri sarılı kızıllı yaprakları olan türü, çok bulunuyor ve tüketiliyor, ısırgan yakması onun yakması yanında sinek ısırığı gibi kalıyor ama vücuda faydası var, mevsimi gelince hepsinden alıp yapıyorum.
Enginar böyle bayıla bayıla yediğim bir şey değil damak zevki tabii ama etlisi bana yoğun ve ağır geldi, içine portakal suyu sıkarak zeytinyağlısını yaparsam yiyorum, o da dediğim gibi faydası olduğu için :)
Yaaaa abla la öyle güzel anlatiyorsunki bir Egeli olarak ben bile düşüyorum 😌🤭🤭

enginar dolması favorimdir çevremde ısırgan çok ama o dediğin kizilli olanindan bulamiyorum kanser hastalarinin çayını içtiğini soyliyorlar tam bir şifa deposu hepsi 🤗

Hiç filiz(sarmaşık) yedin mi bu arada :)) tilki kuyruğu falan 🤗🤗🤗

Back