Bir zahmet yormasın şehzadende seni yoksa kafasına yiyecekk tokatları
Bel ağrıların ve sırt içindi emi yasocum çok geçmiş olsun dikkat edeceksin kendine birazcık
Bilirim o kitlenmeleri bende yaşıyorum arada onu,çamaşır değiştirmek bile işkence resmen adım atığın an kramplar giriyor resmen.
Yasocum dikkat edeceksin artık çok yormak yok artık ona göre.
Sonra kısiri icinemi koyup yiyonuz
Bide konyalimi birisi vardi bizim işyerinde onlar yesilmercimekli bir yemekleri vardi bol yeşil soganli onlarda yaprakla yerlerdi
Blokaj yaptı. normalde haftya çağırdı ama regl başlangıcıan denk geliyor. 3 ya da 4 seans yapacakmış. O yüzden 1 ay filan böyle gelicem aralıklarla. Blokaj yapacak her geldiğimde. Gelene kadar ağrılarını, acılarını dinle, ilişkiye girebilecek misin bak dedi. MR da çekileceğim pelvisten. Ona da bakacak.
Blokaj yaptı. normalde haftya çağırdı ama regl başlangıcıan denk geliyor. 3 ya da 4 seans yapacakmış. O yüzden 1 ay filan böyle gelicem aralıklarla. Blokaj yapacak her geldiğimde. Gelene kadar ağrılarını, acılarını dinle, ilişkiye girebilecek misin bak dedi. MR da çekileceğim pelvisten. Ona da bakacak.
Bilirim o kitlenmeleri bende yaşıyorum arada onu,çamaşır değiştirmek bile işkence resmen adım atığın an kramplar giriyor resmen.
Yasocum dikkat edeceksin artık çok yormak yok artık ona göre.
Ona göre koçum gözüm üstünde,cidden yorma kendini yaşını aldıkça çıkıyor sonra bunlar.
Doktır böyle acımadan direk yüzüne vuruyor hor kullanmışsınız yormuşsunuz diyor.