En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Evet ablacım. Artık bu gece kitlendim, wc kalkamadım

Evet ablacım. Artık bu gece kitlendim, wc kalkamadım
Bilirim o kitlenmeleri bende yaşıyorum arada onu,çamaşır değiştirmek bile işkence resmen adım atığın an kramplar giriyor resmen.
Yasocum dikkat edeceksin artık çok yormak yok artık ona göre.

Ne yaptın Bir gelişme var mı
Blokaj yaptı. normalde haftya çağırdı ama regl başlangıcıan denk geliyor. 3 ya da 4 seans yapacakmış. O yüzden 1 ay filan böyle gelicem aralıklarla. Blokaj yapacak her geldiğimde. Gelene kadar ağrılarını, acılarını dinle, ilişkiye girebilecek misin bak dedi. MR da çekileceğim pelvisten. Ona da bakacak.

Dondurucuya atınca olmaz ablam. Ama direkt salamura sapsız yapılmaz, erir yapraklar
Salamura yapılınca eriyormuş nevoşta öyle dedi.ben bugün neremle anlıyorsam artık kafam gitti gene

Geçmişler olsun ayşom ,buradamı geldin hastaneye.

Bilirim o kitlenmeleri bende yaşıyorum arada onu,çamaşır değiştirmek bile işkence resmen adım atığın an kramplar giriyor resmen.
Yasocum dikkat edeceksin artık çok yormak yok artık ona göre.
Aynen ablacım

Ona göre koçum gözüm üstünde,cidden yorma kendini yaşını aldıkça çıkıyor sonra bunlar.
Doktır böyle acımadan direk yüzüne vuruyor hor kullanmışsınız yormuşsunuz diyor.

Hadi inşaallah şifa olurHer şey daha güzel olur
Git ne olacak

Çok alakalı değil ama hastası çok var. Yalnız değilmişim. O kadar çok kadın varmış ki ilişkide acı çeken… herkesin hikayesi benzer.

Kartal’a geldim abla, eğitim araştırmaya.
Böyle bir hastalık tanısı olduğuna göre, hastası da vardır tabi
İnşallah çözümün oradadır

Çok alakalı değil ama hastası çok var. Yalnız değilmişim. O kadar çok kadın varmış ki ilişkide acı çeken… herkesin hikayesi benzer.

Kartal’a geldim abla, eğitim araştırmaya.
İyi bir hastanedir orası..
İnşallah çözümü bulunur ayşocanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…