En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Akşama kabak dolması yapayım dedim.İç hazırlarken biraz fazla olsun marulda sararım diye başladım.İç biraz fazla kaçmış.Çünkü kabaklar az doluyor.Tabi iç fazla kaçınca 2 patlıcan,5-6 biberde onlara eşlik ettiBunu arada daha doğrusu yazları sık yaşıyorumSizinde oluyor mu

tebrik ederim canım ın içi,başarılarının devamını dilerim

Benim yan komşum öyle Bir türlü basladimi sarmayı bitiremez ya yaprak kalıyor iç yapıyor ya iç kalıyor yaprak çıkarıyor en son beni çağırıyor ben kapanışı yaptırıyorum

Benim yan komşum öyle Bir türlü basladimi sarmayı bitiremez ya yaprak kalıyor iç yapıyor ya iç kalıyor yaprak çıkarıyor en son beni çağırıyor ben kapanışı yaptırıyorum
Yok yeniden iç yapmam ama dolmayı çok sevdiğimizden midir nedir bilmem her yaz böyleyim

Marul nasıl sariyonki abla yaprak sarması gibimi oluyor ,Bereketli olmuş bayaa baya herturlu karışık dolmaoluyor benimde genelde elim boldur o konuda fazla fazla yaparim iç malzemesini,bende elimde bulunan dediğin gibi sebzeleri doldururum ,domates denemiştim oda güzel olmuştu varsa onuda doldururum. Sebzem yoksa buzluğa koyuyorum birdahakine kullanıyorum abla.

Yok yeniden iç yapmam ama dolmayı çok sevdiğimizden midir nedir bilmem her yaz böyleyim
Benimde geçen ramazan da kuru patlıcan almistim ya sana sorduğumda hepsini yapayım dedim biberle anamm sanki bina doyacak. .
İçi ama hep tam tuttururum avuc ölçüsü ile biber adedi kadar koyuyorum ben mesela normal biber dolması yapacağım zaman

Marulu sıcak suya koyup sarılacak şekilde yumuşatıyorum.Sonra sarıyorum.
Benimde elim bol ya
Domateste koyarım tadı çıksın diye
Ben buzluktan kıyma çıkarım koydum içine şimdi onu tekrar dolaba koyamıyorum ondan ne varsa yapıyorum.
Benimkiler sabah kalkınca bile dolma yeme potansiyeline sahipler bu bir yılda oluştu
Ondan sıkıntı yok

Bende sabah yerim

Ya kışın hep tutturuyorum.Ama yazın tuttmuyorYa da tam tutturmaya alışıyorum kış geliyorPoşetin dibinde bulgur az kalmıştı aman bunuda koyayım dedim

Ya kışın hep tutturuyorum.Ama yazın tuttmuyorYa da tam tutturmaya alışıyorum kış geliyorPoşetin dibinde bulgur az kalmıştı aman bunuda koyayım dedim
Zaten o hep sonradan eklediklerimiz

Bende sabah yerim
Benimkilerde yiyor saati yokCanlı dersler olunca.Kahvaltı geçikebiliyor ortak yapmak.Onlarda dolma,kısır,içli köfte ne varsa yiyorlarDün kızım diyor anne sen bir süre yemek yapmasan mıBırak aç kalalım
Sen yapmalara doymuyorsun biz yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…