En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Kadınları izleyip, dedikodu yaparlar
Evet canim esim duymuş benim arkadasim açık mesela otobus duragina giderken adamin birisi off şuna bak filan filan camasir giymis kimbilir nasildir diye konusuyolarmis hep bana der dikkat et

Biride benım herhal

Evet canim esim duymuş benim arkadasim açık mesela otobus duragina giderken adamin birisi off şuna bak filan filan camasir giymis kimbilir nasildir diye konusuyolarmis hep bana der dikkat et
Ay ne tuhaf insanlar

Zihniyetine tüküreyim

Tam işsiz güçsüz erkek muhabbeti. Onun karısı için de söyleyen vardır
resmen vurgunluk sözler

Öyle O yüzden ben de kendimi kullanılmış hissediyorum.
Kuzu sana bisey diyimmi simdi burda isim saymicam sizlerinde tanidigi insanlar diyim sadece beni dua ettirmek amacli etiket yapip islerini gorene kadar arkadastim normalde sana donup bakmaz o bicim insanlar var burda afedersin bunlar soylenmez ama isimi gücümü birakipta cocugumu birakipta kurani acip okudum ama dirsek gordum

Ben isim vermedim ama, balık burcusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…