- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
Almadım güzelciğim evimde değilim de şu anWunderLost aldı mı acaba
Ama çok teşekkür ederim etiket için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almadım güzelciğim evimde değilim de şu anWunderLost aldı mı acaba
İsteğin çok sevimli geldi bana çocuklar ister ya ondan güldüm benBu mesaja niye komik emojisi atılıyor.Merak ettim
Senden başkada oldu merak ettimİsteğin çok sevimli geldi bana çocuklar ister ya ondan güldüm ben
Rica ederim canım benimAlmadım güzelciğim evimde değilim de şu an
Ama çok teşekkür ederim etiket için
Eşimin ailesindeyiz Mersin de, çorbalara da katılamadım moralim bozuldu sütlü tatlıyı görünce de ahh evde olsaydım dedimSenden başkada oldu merak ettim
Nerelerdesin sen
Ama hep muhallebi tarzı sende patlat bir taneOnların balkonda güzeldiEşimin ailesindeyiz Mersin de, çorbalara da katılamadım moralim bozuldu sütlü tatlıyı görünce de ahh evde olsaydım dedim
Çok geç kalmışım ya gitmiştir en güzelleri hele Oriana nın konudan sonra hiç girmeyin o topa dedimAma hep muhallebi tarzı sende patlat bir taneOnların balkonda güzeldi
Muhallebili diye belirttin ya ona güldüm benBu mesaja niye komik emojisi atılıyor.Merak ettim
Anladık Nevoş, “Ama şunda da süt var.” deyip brownie yapmayacağız.Muhallebili sütlü tatlılar istiyorum
Ama ama ben Kadayıf diyorum ya siz sütlü yapın, bana torpil yapın kadayıfla geleyimCanım herkes baklava yapamaz.Benzer tarifte veremem.Şimdi ben baklava yaparken sen tiramisu yapsan hangimiz 1. oluruz:)
Olsun sen de yap. Bak bana annemdeyim ve her hafta 25 puan alıyorum ama olsun.Eşimin ailesindeyiz Mersin de, çorbalara da katılamadım moralim bozuldu sütlü tatlıyı görünce de ahh evde olsaydım dedim
Detay verdim kapıma sütlü nuriye diye gelmeyin diye ama gelen olduAnladık Nevoş, “Ama şunda da süt var.” deyip brownie yapmayacağız.
Sen yap ben yemek tariflerine konuyu taşırımAma ama ben Kadayıf diyorum ya siz sütlü yapın, bana torpil yapın kadayıfla geleyim
Benimde dondurucumda kabak var, unuttum ben onlarıBen kabak tatlısı koydum.Bitiremedik evdeki kabağı son artık
Ben buzluğa sadece mücver için koydum.Diğerleri tüm kabak vardı.Kendi bahçemizdenBenimde dondurucumda kabak var, unuttum ben onları
Şöbiyetin içinde de muhallebi var. Ben kendimi şöbiyete hazırlıyordum hatta.Detay verdim kapıma sütlü nuriye diye gelmeyin diye ama gelen oldu
Çünkü sütlü nuriyeyi ben yapacağım
Yaaa Nevoşum ama yaaa ne olur bir kolaylık yapsanSen yap ben yemek tariflerine konuyu taşırım
İşte adaletli olsun dedik.Sordum yönetime pınar değişime izin veriyor mu veriyormuşProfiterol,trileçe,chesecake,tiramisu falanda yokCupta tiramisu olabilir ama alan olmadı henüzŞöbiyetin içinde de muhallebi var. Ben kendimi şöbiyete hazırlıyordum hatta.
Olmaz tabi kiYaaa Nevoşum ama yaaa ne olur bir kolaylık yapsan
Aslında cupta tiramisu çok güzel gözüküyoİşte adaletli olsun dedik.Sordum yönetime pınar değişime izin veriyor mu veriyormuşProfiterol,trileçe,chesecake,tiramisu falanda yokCupta tiramisu olabilir ama alan olmadı henüz