- Konu Sahibi LifeandFeel
kizlar dua edin bize yrn ilk defa bi alerjiciye gidicez buyuk ihtimal test yaptiricak cok gerginim
Allah yardımcınız olsun inşallah iyi haberler alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar dua edin bize yrn ilk defa bi alerjiciye gidicez buyuk ihtimal test yaptiricak cok gerginim
tamamen kesmek gerekiyor tereyag yogurt peynir margarin fln hepsini birden ben dana etini de kestim o da capraz alerjen kuzu eti yiyorum sadece mesela yumurta kestiysen tavuk eti de kesmek gerek
bide 4 aylik bebiste test dogru sonuc vermeyebilir bizim dr 8-9 civari yapalim daha dogru sonuc verir dedi
amin inş yakakada kan, hirilti, kulak arkasi kabuklanma, hafif egzema, pisik ne ararsan var biz de
cok garip olmus yaa sadece soya cikmasi aman insallah sut yumurta denemeleriniz ii gecer de ikiniz de rahatlarsiniz
bulent sekerel diye bir dr var ankara da onun hastalarinin yazdiklarini takip ediyorum hep o dr herseyi once firinlatarak denetiyo alerjenler daha ii kayboluyomus firinlandiginda aklinda olsun cnm
yakup çok ağladı aldırması zor ama hemen düşüyor bebekler. İnş kolayca alınır bizim ilk acemi denedi alamayınca başkasını çağırdı hemen aldılarkizlar dua edin bize yrn ilk defa bi alerjiciye gidicez buyuk ihtimal test yaptiricak cok gerginim
Herkesin farklı şeylere oluyor tepkisi alerji kişiye özeldir. Ben et bulgur yiyebiliyordum kuzu eti bulgur pilavı yedim katı diyette kahvaltıyada zeytin yeşil biber. Şimdi domates baharat patlıcan kapta biber bize dokunuyor onlar hariç çoğu şeyi yiyorum alerji oluyor ama hafif o yüzden önemsememeye çalışıyorum. Hurma muz biber salçası susam dana eti akkıma gelmeyen şeyler var bunlar denenmiş kesin dokümanlar canımHırıltı hep var demek o yapıyor
Burnunu kasıyor kendı
Kakası mukuslu
3-4 kez kan gördük
Pişik yok
Neler yemıyorsun?
Cnm bnm cocuk dr pek onemsemedıHerkesin farklı şeylere oluyor tepkisi alerji kişiye özeldir. Ben et bulgur yiyebiliyordum kuzu eti bulgur pilavı yedim katı diyette kahvaltıyada zeytin yeşil biber. Şimdi domates baharat patlıcan kapta biber bize dokunuyor onlar hariç çoğu şeyi yiyorum alerji oluyor ama hafif o yüzden önemsememeye çalışıyorum. Hurma muz biber salçası susam dana eti akkıma gelmeyen şeyler var bunlar denenmiş kesin dokümanlar canım
Demir damlası burda kullanışta kan gören arkadaşlar olmuştu kes bir müddet dene canım biz kullanmadık ben hep açtım hamilelikte de kansızdım ama şükür ciddi bi kansızlık olmadıCnm bnm cocuk dr pek onemsemedı
Abartmadan ye
Sut proteın alerjısı annesı dedı
Ben hıc sut proteın yemesemde mukus duzelmıyor
Genel halınde sıkıntısı yok
Keyfı yerınde
Bende yıyrm mesela dun kıymalı bıber dolması yedım
Demır damlası dokunuyor sankı
Dun yıne deneyım dedım kakasında parca parca kan gıbı bıseylr cıkıyor
Bes aylık kontrolde doktora soracagım cnm burayada yazarımDemir damlası burda kullanışta kan gören arkadaşlar olmuştu kes bir müddet dene canım biz kullanmadık ben hep açtım hamilelikte de kansızdım ama şükür ciddi bi kansızlık olmadı
Arkadaşlar kan gördüğü için riske atmadım bize çok şey dokunuyor çünküBes aylık kontrolde doktora soracagım cnm burayada yazarım
Sız neden kullanmıyorsunuz ki
Iyı yapmıssınArkadaşlar kan gördüğü için riske atmadım bize çok şey dokunuyor çünkü
En kısa zamanda hepimizin geçer inş. B12 eksikliği oluyor hayvansal ürün yemeyince bendede var oğlumdada çıktıIyı yapmıssın
Gecer umarım
Allah yardımcınız olsun inşallah iyi haberler alırsınız
amin inş ya
Bizde öyle yapıyoruz denemeleri cnm. Bir türlü cesaretim yok
yakup çok ağladı aldırması zor ama hemen düşüyor bebekler. İnş kolayca alınır bizim ilk acemi denedi alamayınca başkasını çağırdı hemen aldılar
cok sinirim bozuldu, acilde pis biyere bebegi orda soyun die gosterdiler bi gittim adamin tekinin ayagi agzimda, burda bebek mi soyulur dedim soyma yerimiz burasi diyo. zaten dogum yaptigim hastaneydi bidaha buraya gelmem diyodum aldim kizimi soymam burda dedim kosarak ciktim gene bi dr bulamadim yani
devlet olsa normal derdim belki bu istanbulun gobeginde cok unlu bi ozel hastaneBende sinir oluyorum devlet hastanelerinin vurdumduymaz seylerine bizim gittiğimiz hastane cokml dolu olmasına rağmen bı havalandırması yoktu deli oldum herkes hapsiriyor öksürüyor hava bunaltıcı sıcak ama havalandırma yok
Tüh canım kötü olmuş deri testi mi yaptıracaktınızcok sinirim bozuldu, acilde pis biyere bebegi orda soyun die gosterdiler bi gittim adamin tekinin ayagi agzimda, burda bebek mi soyulur dedim soyma yerimiz burasi diyo. zaten dogum yaptigim hastaneydi bidaha buraya gelmem diyodum aldim kizimi soymam burda dedim kosarak ciktim gene bi dr bulamadim yani
buyuk ihtimal isticekti drTüh canım kötü olmuş deri testi mi yaptıracaktınız
Keşke doktora söyleseydin zaten alerjik bünyeleri hassas öyle yerde soymak istemiyorum diye maalesef çalışanlar çok terbiyesiz oluyor. Bende yoğurt ve yoğurda başlıcam onları yemeyince ilaç veriliyor iğne veriliyor ne anladım diyet yapmaktan ilaçta alkol var ve alerjik etkisi fazla. Bari doğalından alsınbuyuk ihtimal isticekti dr
buarada 1 haftadir ara ara yumurta sarisi yiyerek deneme yapiyodum bugun koyverdik uyku ztn mahvolmuştu hickirik ve mukus da geri dondu
alkol olan bi ilaci nasil bebege verebilirler ya aklim almiyo, insallah bu sefer guzel gecer denemeniz de bebisin yogurdunu yemeye baslarKeşke doktora söyleseydin zaten alerjik bünyeleri hassas öyle yerde soymak istemiyorum diye maalesef çalışanlar çok terbiyesiz oluyor. Bende yoğurt ve yoğurda başlıcam onları yemeyince ilaç veriliyor iğne veriliyor ne anladım diyet yapmaktan ilaçta alkol var ve alerjik etkisi fazla. Bari doğalından alsın
B12 mız eksik haliyle hamileliktem beri et ürünü yok menüm de iğne yerine iğnenin ampulünü içirmeye başladım doktor sağolsun yine iğne yap demedi kurtardı iğneyi içiriyorum. İlacı bitsin ilk yumurta yoğurt olucak inş. Çok sağol canım. Hem çeşitleri az kuzuların hemde vitamini süt ürünü yumurta olmayıncaalkol olan bi ilaci nasil bebege verebilirler ya aklim almiyo, insallah bu sefer guzel gecer denemeniz de bebisin yogurdunu yemeye baslar
Keşke doktora söyleseydin zaten alerjik bünyeleri hassas öyle yerde soymak istemiyorum diye maalesef çalışanlar çok terbiyesiz oluyor. Bende yoğurt ve yoğurda başlıcam onları yemeyince ilaç veriliyor iğne veriliyor ne anladım diyet yapmaktan ilaçta alkol var ve alerjik etkisi fazla. Bari doğalından alsın
Denemesinden sonra bizi de haberdar et canım inşallah tepki vermez yakupcuk