Kızlar merhaba nasılsınız? Bir süredir bilerek girmiyordum.. tlfnu çok elime aldığımı farkettim foruma girinceye hele oku yaz felan o yüzden ara verdim şimdi de tatildeyim :) sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor?
Biz 6 aylık olduk ek gıdaya başladık kabaktan geçtik havuçta sıra :) tabi 6 aylık oluncaya kan sayımı felan da yapıldı Demir ilacını bıraktırdı dr D vitamini çok düşüktü kızımın onu baya toparlamış :) baya mutluyum yani bugün bir de alerji testlerinyağıldı hazır kan alınmışken süt alerjisi üst değer 0.35 olması gerekirken bizim 0.48 çıktı az ama var dedi dr zaten 2 aydır diyetteyim yani diyete devam :))) yumurta domates çıkmadı.. eşimin ısrarları üzerine dr yumurta dene dedi reaksiyon gösterirse yumurta da kesinleşir en azından dedi ama çok çok korkuyorum 2 gündür erteliyorum hatta
.. sonra da çiğ domates veya salça deneyeceğim ama tavuk ve çilek için cesaretim yok çünkü ikisinden biri kesin dokunuyor
Bizden haberler böyle siz nasıl oldunuz?[/QUOTE
Şüpheli gıdaları önce pişmiş denemek daha iyi oluyor. Mesela domates önce pişmiş deneyip bakın sonra çiğ olarak.
Çilek alerjen gıdalarda çok üst sıralarda. Ayrıca mevsimlik bir meyve. Tavuk denemek daha iyi olur bence. Hem dokunmazsa yapabileceğiniz tarifler genişler rahatlarsınız.
Yüksek risk taşıyan gıdaları biraz ötelemek iyi olur.