Bebek Beslenmesi Süt sorunsalı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Melisa8579

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
4
0
1
24
Merhaba arkadaşlar malesef başlıktan da anladığınız uzere sütüm çok az geliyo bebeğim memeyi reddettiği için 1 aya yakın emneyi birakti emzirmek istiyorum ama azina bile almiyo hal böyle olunca sütüm de azaldikça azaldi bana onerebileceğiniz süt az olsa da çekecek bi süt sağma makinesi ve sütü arttirici yontemleri soylerseniz cok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Öncelikle sizin için üzüldüm ama siz kendinizi daha fazla üzmeyin ki sütünüz azalmasın. Kendi tecrübelerime dayanarak yazıyorum. Haftada 2 defa balık tüketin çok güzel süt yapıyor, dereotu yiyin, bol bol su için, meyve suyu için hatta imkanınız varsa taze sıkılmış meyvelerden kendiniz yapın. Bulgurlu yiyecekker tüketin her fırsatta. ben mesela bol yeşillikli kısır yerdim bol nar ekşili.Yediğim anda sütümü arttırdığını hissettiğim yiyecekler. Benim de kızım 25 gün boyunca küvözde kaldı hiç emziremedim bile ama sürekli sağdım sürekli. Sağdıkça emdikçe çoğalır. Emmiyosa sağmaktan vazgeçmeyin biberonla kaşıkla verin mutlaka inşalah işe yarar. Lansinoh markasını almıştım elektrikli olan 3 kademeliydi sanırım hatırlayamadım şimdi 5 yıl oldu. Sakın manuel almayın mutlaka elektrikli olsun ve güçlü çeksin ki gözenekleriniz açılsın

merhabalar. bence bu konuda benimde tercih ettıgım ve cok fazla destegını gordugum emzırme danısmanıma yazabılırsın hemde ucretsız yardımcı oluyor. ınstagramda emzirme.danısmanlıgı ismi dilruba demirezer. kendı ınternet sıtesı ve youtube kanalı var şiddetle tavsıye edıyorum onun yonlendırmelerı sayesınde sütümün kalitesi arttı.

Back