Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne amacla kullanacaginiza bagli. Ben 3 aylikken ise dondugum icin full sagdim. Bu yuzden cift tarafli elektrikli kullandim. Ama ev annesi olsaydim mochi bile yeterdi.
Ne amacla kullanacaginiza bagli. Ben 3 aylikken ise dondugum icin full sagdim. Bu yuzden cift tarafli elektrikli kullandim. Ama ev annesi olsaydim mochi bile yeterdi.
aman Allah korusun yara olmaz insallah. merak ettigim o gun kac ml sagiyorsunuz ve o gunluk işte oldugunuzu farz edin o gun icin o süt yeter mi acep ben de tekli elektrikli alsam yeterli gelir mi bu sebepten merak ediyorum
aman Allah korusun yara olmaz insallah. merak ettigim o gun kac ml sagiyorsunuz ve o gunluk işte oldugunuzu farz edin o gun icin o süt yeter mi acep ben de tekli elektrikli alsam yeterli gelir mi bu sebepten merak ediyorum
Bebeğimi emzirmeden sağım yaparsam 2 3 saatte 1 ortalama 120-140 arası çıkıyor.
1 ayını geçtikten sonra 3 saatte 1 120 ml süt içiyor.
Ben şu andan itibaren dondurmaya başladım stok amaçlı inşallah tüketir.
Bebeğimi emzirmeden sağım yaparsam 2 3 saatte 1 ortalama 120-140 arası çıkıyor.
1 ayını geçtikten sonra 3 saatte 1 120 ml süt içiyor.
Ben şu andan itibaren dondurmaya başladım stok amaçlı inşallah tüketir.