• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt sagma makinesi tavsiye

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.731
333
Merhabalar
Bebeğim 6 ayını doldurdu ve ek gıdaya başladık. Bir yandan da anne sütü almaya devam ediyor. Sabah kahvaltısında yumurta ve peyniri kendi sütümle seyreltiyorum. Elimle sagıyorum ama her zaman süt gelmiyor... pompa almayı düşünüyorum. Manuel mi elektrikli mi önerirsiniz? Çok pahali bir şey düşünmüyorum. Tavsiyeleriniz için simdiden teşekkürler...

Merhabalar , ben bizzat Philips Avent kullandim elektrikli olandan, gayet memnunum. Tavsiye edebilirim :KK200:

Merhaba benimde bebegim emmiyor 1aylik ben manuel pompa kullaniyorum memnunum tabi kollarn yoruluyor o ayri hem ucuzda 38tl ye aldim. ama ugrasamam dersen elektrikli al daha iyi

Merhaba benimde bebegim emmiyor 1aylik ben manuel pompa kullaniyorum memnunum tabi kollarn yoruluyor o ayri hem ucuzda 38tl ye aldim. ama ugrasamam dersen elektrikli al daha iyi
Teşekkürler. Ben de chicco nun Manuel modelini aldım tansiyon aleti gibi olandan. İşimi görüyor.bebegim emiyor zaten. Ek gıdaya eklemek için de fazlasıyla yetiyor Manuel.

Back