Süt pompası almalı mıyız???

hilkam

Bebeğim büyüyor
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
789
0
96
Ordu
Süt pompası almalı mıyız??????Ben karar veremedim doğuma az kaldı bekleyip doğumdan sonra mı alsam?Yoksa hemen almam daha iyi olur.
Sizler hangi markayı kaç liraya aldınız yazarsanız sevinirim.Medelanın pillisi gitti gidiyorda 130 civarı pahalı mı ucuz mu iyi mi kötü mü karar veremedim yardım edin........

canım ilk günlerde süt çok fazla olduğundan bebek hepsini ememiyor dolayısıyla kalan sütü çekmek gerekiyor. bazı bebekler emmeyi reddedebiliyorlar allah göstermesin de o durumda da sütü sağıp biberonla ya da kaşıkla verilebiliyor. yani pompa gerekli bence.

markalardan pek anlamam ben basit el pompası kullandım ilk dönemde sonra da bebeğim emdi sağmam gerekmedi.

temin edebilirsen doğumdan önce almanı tavsiye ederim çünkü ilk günlerde ihtiyaç duyduğunda almaya gidemeyebilirsin.

Teşekkür ederim önerileriniz için.Sanırım hemen araştırıp bi tane almalıyım....

canım bence almalısın .ilk günlerde çok gerekiyo gerçekten de .
bende medelanın pillisini kullanıyorum çok memnunum .

ben arkadasımın tavsıyesı uzerıne medelanın mını electrıc modelını aldım cok ıyı oldugunu solemıstı arkadasım satanda onerdı dıgerlerınden daha ucuz olmasına ragmen

Bende çok kararsızdım alsam mı almasam mı diye ozellikle de çalışmıyacagım için gerek yok diye düşünmüştüm ama ne olur ne olamaz sut gelmez, fazla gelir diye aldım.Ben de medela elektrikli/pilli aldım. Satış yapan elaman bu markanın en iyisi oldugunu ve sadece sut pompası üreten tek marka oldugunu soyledi.

Doğru söylüyorsunuz da ihtiyaç duymazsam 150 lirayı çöpe atmış olmak istemiyorum.Burda satan bi yer buldum eşime gösterdim ihtiyaç durumunda hemen alacak.En son öyle karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…