Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke ilk kızımda da bunları bilseydim
bu analık var yaaa hep keşkelerle yaşatacak biziHerşey tecrübeyle dimi Belis. Keşke bende minik tosunumu 8 ay değilde daha fazla
emzirebilseydim.senağlama
mamaya başlamadan direnseydin keşke.geç değil.sütünü artırmanın yollarını ara.bebeği memene mecbur bırak.bende aldım süt saklama poşetleri ilk zamanlar sütüm çokken ama şimdi sütüm yetmiyor bike ek mamaya başladım verdiğim 27 ytl de dolapda hiç kullanılmadan duruyor...( bebişim 2 aylık)
bende aldım süt saklama poşetleri ilk zamanlar sütüm çokken ama şimdi sütüm yetmiyor bike ek mamaya başladım verdiğim 27 ytl de dolapda hiç kullanılmadan duruyor...( bebişim 2 aylık)
merhaba ben çalışmıyorum ama öğrenciyim. benimde dersler yoğun olduğundan ben geceleri kalkıp süt sağıyordum ertesi gün için. dolapta 3 gün tazeliğini koruyor. vede eşim okula getiriyordu çıkışta eve kadar emziriyordum.
elifcim no frostun derecesini -18 e ayarla.6 ay saklanabilir ben öyle yaptım ama daha önce kullanırım gibime geliyor