Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Süt neden azalır ?
- Konu Sahibi senersler
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #annesutu sütüm az ne yapmalıyım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
her gun mutlaka rezene cayi ic ondan iyi sut getiren yok. ben hic su icen diyilim sabahdan aksam belki 4 5 kupa cay icerim o kadar cok yemekde yemem ama sutum rezene icdiyim.muddetce hep var. hurma sut dondurma ceviz bide balli cay hep yersen sutun hic azalmaz. benim de sutum az kacmadi bazen hic gelmedi sinirlenince stres falanda kaciriyo kendine dikkat et
- 15 Haziran 2016
- 7.711
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Süt üretme makinesi değilsiniz ondan hergün aynı olmuyorKızlar bu süt konularıyla başım dertte benim sütüm azaldı çok gelmiyor 50 günlük daha bebeğim ama son 1 haftadır sütümde azalma var .örnek veriyorum bugün az yarın çok çok geliyor aynı seyleri yiyorum su tüketimim ayjı neden böyle oluyor
Süt var mı var, bebek emiyormu emiyor, doyuyor mu doyuyor, yarıyormu kilo alıyor. Eeee sorun yok yani
Haliyle tek başına olunca yorgun okuyor bazen yemek yemeğe fırsat olmuyor düzenli beslenemiyorum ondan bence benimkinin azalması rezeneyi deneyeceğimher gun mutlaka rezene cayi ic ondan iyi sut getiren yok. ben hic su icen diyilim sabahdan aksam belki 4 5 kupa cay icerim o kadar cok yemekde yemem ama sutum rezene icdiyim.muddetce hep var. hurma sut dondurma ceviz bide balli cay hep yersen sutun hic azalmaz. benim de sutum az kacmadi bazen hic gelmedi sinirlenince stres falanda kaciriyo kendine dikkat et
Birde birşey sorucam ben emzirirken diğer gögusum akıyor bazen bu süt olduğu anlamına mı gelir göguslerim yumusakta olsa akıyorher gun mutlaka rezene cayi ic ondan iyi sut getiren yok. ben hic su icen diyilim sabahdan aksam belki 4 5 kupa cay icerim o kadar cok yemekde yemem ama sutum rezene icdiyim.muddetce hep var. hurma sut dondurma ceviz bide balli cay hep yersen sutun hic azalmaz. benim de sutum az kacmadi bazen hic gelmedi sinirlenince stres falanda kaciriyo kendine dikkat et
- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
maşallah cokki akiyor tabiBirde birşey sorucam ben emzirirken diğer gögusum akıyor bazen bu süt olduğu anlamına mı gelir göguslerim yumusakta olsa akıyor
- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
bende oyleyim uc cocuk ve ben tek basima bakiyorumHaliyle tek başına olunca yorgun okuyor bazen yemek yemeğe fırsat olmuyor düzenli beslenemiyorum ondan bence benimkinin azalması rezeneyi deneyeceğim
Allahım yardımcımız olsun ben ilk defa anneliği tadiyorum çok güzel ama çok stresli bı duyguymusbende oyleyim uc cocuk ve ben tek basima bakiyorum
Yanibarada akıyor ama göğüsler yumuşak oluyor ilk zmaan ki serlik olmuyor bebeğin karnına bakıyroum sismi diye doymusmu diye öyle stres oluyorum bazenmaşallah cokki akiyor tabi
- 15 Haziran 2016
- 7.711
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Elinizin altında hurma ceviz yıkanmış meyve bulundurun, her fırsatta atın ağzınıza, boza için hergün hem sütü arttırıyor hem kalitesini arttırıyor hem probiyotik bebeğe de size de çok faydalıHaliyle tek başına olunca yorgun okuyor bazen yemek yemeğe fırsat olmuyor düzenli beslenemiyorum ondan bence benimkinin azalması rezeneyi deneyeceğim
Dut kurusu ve dereotu çok süt yapar tahin helvası da öyle
Hepsini deneyeceğim bebek aç olsa ağlar diyorum benim doydumu diye karnının sisligine bakmam biraz paranoyaklık oldu heraldeElinizin altında hurma ceviz yıkanmış meyve bulundurun, her fırsatta atın ağzınıza, boza için hergün hem sütü arttırıyor hem kalitesini arttırıyor hem probiyotik bebeğe de size de çok faydalı
Dut kurusu ve dereotu çok süt yapar tahin helvası da öyle
- 15 Haziran 2016
- 7.711
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Doymayan bebek durmaz ortalığı yıkar uyuyamaz uyuyunca şekeri düşer uyanamazYanibarada akıyor ama göğüsler yumuşak oluyor ilk zmaan ki serlik olmuyor bebeğin karnına bakıyroum sismi diye doymusmu diye öyle stres oluyorum bazen
Göğüslerinizin yumuşak olması süt az demek değil, ilk günler memeler ilk kez süt üretmeye başladığı vücut alışkın olmadığı düzen oturmadığı için hormonlardan dolayı öyle oluyor
Bebeğin doyduğunu karnı şişince anlamazsınız gazdan da şişer ama bebek açtır mesela yada sütünüz çok besleyicidir miktarla değil muhteviyatla doyar
Bebek düzenli çiş kaka yapıyorsa doyuyordur
Çok teşekkür ederim içimi rahatlatiyosunuz yani hiç öyle ağlama krizlerine girmiyor huysuzluguda olmuyor doğru söyluyorsunuz annelik böyle bişey heralde her şeye kuruntu yapıyorum . 5 -10 dk lokur lokur içiyor sonra içmiyor memenin ucunu ağzıyla uzatıyor süt yavaş geliyor heralde sonra bırakıyorDoymayan bebek durmaz ortalığı yıkar uyuyamaz uyuyunca şekeri düşer uyanamaz
Göğüslerinizin yumuşak olması süt az demek değil, ilk günler memeler ilk kez süt üretmeye başladığı vücut alışkın olmadığı düzen oturmadığı için hormonlardan dolayı öyle oluyor
Bebeğin doyduğunu karnı şişince anlamazsınız gazdan da şişer ama bebek açtır mesela yada sütünüz çok besleyicidir miktarla değil muhteviyatla doyar
Bebek düzenli çiş kaka yapıyorsa doyuyordur
- 15 Haziran 2016
- 7.711
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Estağfirullah ilk annelik pipirikli olmanız normal ama şunu aklınıza kazıyın siz ne için stres yaparsanız bebek onu yaşar. Yani ay sütüm azmı eyvah azaldımı diye sürekli diken üstünde olursanız sütünüz stresten azalır. Bebek doyuyor mu doydu mu felakeeeet az emdi aç kaldı diye kasarsanız o bebek emmez emse de faydası olmaz. Herşey iyi giderse emzirme 2 yıl sürecek 2 tül boyunca hergün meme kontrolü süt kontrolü karın kontrolü mü yapacaksınızHepsini deneyeceğim bebek aç olsa ağlar diyorum benim doydumu diye karnının sisligine bakmam biraz paranoyaklık oldu heralde
Allah herşeyi ayarlamış size düşen sütün kalitesini arttracak şeyler tüketip vaktinde emzirip tadını çıkarmak hepsi bu
Şunu da unutmayın sütün azalması kesilmesi bebeğin emmemesi bir felaket değil herşeyin çözümü var
Çok sağolun Allah razı olsun biraz daha sakin yaklasıcam bu konularaEstağfirullah ilk annelik pipirikli olmanız normal ama şunu aklınıza kazıyın siz ne için stres yaparsanız bebek onu yaşar. Yani ay sütüm azmı eyvah azaldımı diye sürekli diken üstünde olursanız sütünüz stresten azalır. Bebek doyuyor mu doydu mu felakeeeet az emdi aç kaldı diye kasarsanız o bebek emmez emse de faydası olmaz. Herşey iyi giderse emzirme 2 yıl sürecek 2 tül boyunca hergün meme kontrolü süt kontrolü karın kontrolü mü yapacaksınız
Allah herşeyi ayarlamış size düşen sütün kalitesini arttracak şeyler tüketip vaktinde emzirip tadını çıkarmak hepsi bu
Şunu da unutmayın sütün azalması kesilmesi bebeğin emmemesi bir felaket değil herşeyin çözümü var
- 15 Haziran 2016
- 7.711
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Yaptığınız her kuruntu ikinize de zarar çok mutlu olun gerçekten herşey yolundaÇok teşekkür ederim içimi rahatlatiyosunuz yani hiç öyle ağlama krizlerine girmiyor huysuzluguda olmuyor doğru söyluyorsunuz annelik böyle bişey heralde her şeye kuruntu yapıyorum . 5 -10 dk lokur lokur içiyor sonra içmiyor memenin ucunu ağzıyla uzatıyor süt yavaş geliyor heralde sonra bırakıyor
Siz herşeyi sütünüzle ilgili negatife bağlıyorsunuz sütün yavaş gelmesiyle ilgisi yok bunun 5-10dk fokur fokur süt içen bebek hızlıca doyduğu için memeyle bir iki oynuyor bırakıyor, memeniz de çeşme değil 5-10 dk boyunca fokur fokur süt çıkarıyor daha ne yapsın gariban meme
Doymayan bebek memede kriz geçirir süt de süt diye, çişi azalır kaka yapmaz yumruklarını sıkarak öyle bir ağlar ki doyana kadar asla susmaz avunmaz, kilo almaz
- 15 Haziran 2016
- 7.711
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Ya hiç önemli değil çok tatlı bir annesinizÇok sağolun Allah razı olsun biraz daha sakin yaklasıcam bu konulara
Allah evladınıza sağlık huzur versin
Bebeğin tokluk durumu karın şişliğinden anlaşılmaz. Çıkardığı çişli ve kakalı bez sayısını takip etmeniz gerekir.Hepsini deneyeceğim bebek aç olsa ağlar diyorum benim doydumu diye karnının sisligine bakmam biraz paranoyaklık oldu heralde
- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
sutunnemerken gelmeye başliyo o yuzden merak etme doymasa bebek aglar memenden kopmaz yumusak diye merak etme bebek iyi emiyoki birikmiyo sertesmiyo bendede oyle inek memesi gibi buyuk olmak sutlu demek diyilki merak etme stresede girme sakin ne guzel sutun var akiyo y masallah daha ne istiyosun rezene cayida ic dahada cogalacak insallahYanibarada akıyor ama göğüsler yumuşak oluyor ilk zmaan ki serlik olmuyor bebeğin karnına bakıyroum sismi diye doymusmu diye öyle stres oluyorum bazen
- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
evet kolay diyil annelik ama bir gulusu yetiyo tum yorgunluklaraAllahım yardımcımız olsun ben ilk defa anneliği tadiyorum çok güzel ama çok stresli bı duyguymus