Çıkan süt memenizden çıkan değil makinanın çıkardığı süt miktari. Her Emzirme sonrasi sağım yapın . Bol su tüketin sütünüz emzirdikce bebeğiniz doyacak ve zamanla mamaya ihtiyacınız kalmayacak. Sağıma alışkın olmayan memeden süt öyle dolu dolu gelmez. Kardeşim 9 ay 2 saatte bir emzirip sağım yaptı ve dolabı süt doldu taştı .Sütü yetmeyen annelere bağışladı Tabi bukadar gerek varmiydi bence yoktu ben bebeğime yetince bıraktım sağımı zaten evdeyim hep bebeğimin yanındayım dedim. Yani demem o ki dur sağım bakalim nekadar sütüm var diyip 10 CC çıkınca sütüm yetmiyor bebeğime. demiyecegiz çünkü o sağıma alışkın olmayan bir memeden makinanın cekebildigi miktar. Keşke memeler sefaf olsa dimi. Neyse bende mama destekli gittim sagdikca sık sık emzirdikce sütüm bebegime yetti sizede tavsiye ederim. Bu aşamada biberon yasak . Kaşık biberonla verdim takviyesini. 4 aydan sonra silikon uçlu alıştırma bardağı ile sonra bıraktım mamayı zaten.
Heee bende sagimla maksimum gördüğüm CC 90 di

üzülme yani benim bebeğime yettigine göreli hep sınırın üstünde oldu kilosu herkesin yeter. Makinan çektiği ile bebeğinin emdiği bir değildir 3 katını çeker en iyi pompa bebektir