Bende adetimi bekliyorum eger gebelik olmazsa doktor a gidip klomen ve çatlatma tedavisine başlıycam umarım gerek kalmazBen bir kere klomen ve catlatma ignesi kullandm ve cok agrim olmustu yumurtlama doneminde. Bu ay bunlari yapiyorum yine agrim var
Ins gerek kalmaz. Bm bir kere kullanmistimsonuc alamadm.belki devam etmem gerekiyorduBende adetimi bekliyorum eger gebelik olmazsa doktor a gidip klomen ve çatlatma tedavisine başlıycam umarım gerek kalmaz
Sizin oyle mi oldu. Saglicakla kucaginiza alin insİncirin işe yaradığını düşünüyorum
İncir yiyordum Açıkçası eşim de ben de :) sonraki ay hamile olduğumu öğrendim kessinlikle faydası varSizin oyle mi oldu. Saglicakla kucaginiza alin ins
Tskkurlerİncir yiyordum Açıkçası eşim de ben de :) sonraki ay hamile olduğumu öğrendim kessinlikle faydası var
Sağolun, sadece bi kere yaptım, öyle biliyodum zaten. Sütle maydanozu kaynatıp. Miktarını hatırlamıyorum ama nette yazan klasik tarifti. Yeşil olmayanları ayıkladım. Üzerine oturdum ama hafif hafif. Çok az yaptım regş bitince. Aman yumurtlama dönemi falan yapmayın Allah korusunYaaa ne güzel tebrik ederim siz kaç gün ve nasıl uyguladınız
İnşallah bu ay olur hayırlısı ileBen bir kere klomen ve catlatma ignesi kullandm ve cok agrim olmustu yumurtlama doneminde. Bu ay bunlari yapiyorum yine agrim var
Evet bende hastalık bittikten sonra 6 gün yaptım bıraktım peki sonrasında akıntı felan oldu mu sizdeSağolun, sadece bi kere yaptım, öyle biliyodum zaten. Sütle maydanozu kaynatıp. Miktarını hatırlamıyorum ama nette yazan klasik tarifti. Yeşil olmayanları ayıkladım. Üzerine oturdum ama hafif hafif. Çok az yaptım regş bitince. Aman yumurtlama dönemi falan yapmayın Allah korusun
Oldu bafif sanki ama çok olmadı hatırladığım kadarıylaEvet bende hastalık bittikten sonra 6 gün yaptım bıraktım peki sonrasında akıntı felan oldu mu sizde
Ben hiç kullanmadım bu testten önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyorum biraz baktım nasıl birşey diye de sanırım çift çiz olması yumurtlama yı gösteriyor bu günleri degerlendirin istersenizMerhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı
Bende ekstra bir akıntı olmadı daOldu bafif sanki ama çok olmadı hatırladığım kadarıyla
Bemde de hiç olmadı sanki yaa ben de çok olanı duymuştum evet evet. Kafana takma hayırlısıyla olacak inşaallahBende ekstra bir akıntı olmadı da
İnşallah ya bir umut bekliyorum bakalımBemde de hiç olmadı sanki yaa ben de çok olanı duymuştum evet evet. Kafana takma hayırlısıyla olacak inşaallah
Aynen öyle pik oldu dünBen hiç kullanmadım bu testten önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyorum biraz baktım nasıl birşey diye de sanırım çift çiz olması yumurtlama yı gösteriyor bu günleri degerlendirin isterseniz
İnşallah rabbim gönlünüze göre versinAynen öyle pik oldu dün
Sadece pcosum ondan yumurtlama inşallah
İnşallah hayırlısı ile rabbim gönlünüze göre versin bende denedim iki kürü de bakalım nasıl bir sonuç çıkacak 10 gün var adetimeBende deneyecem adet günüm bilmiyorum olsun ondan sonra başlayacam süt ve maydanoz buharına denemek lazım umarım bende Görürüm şimdilik ısırgan otuna sıcak su kaynatıp döküyorum buharına oturuyorum bakalım içim iyice temizlensin
İnşallah Allah’ın izni ile bebişin seninledir canım :) tüplerde sorun mu var canım senin yoksa eşinde miİnşallah hayırlısı ile rabbim gönlünüze göre versin bende denedim iki kürü de bakalım nasıl bir sonuç çıkacak 10 gün var adetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?