Bu ay ben deniyorumMerhaba arkadaşlar bir yıldır korunma olmadığı halde gebe kalamadım rahimde hormon da sıkıntı yok internetten araştırdıgım kadarıyla süt maydanoz ve incir havuç kürü bir çok kişide faydalı olmuş aramızda bu kürlerde deneyimi olan varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum
İnşallah hayırlı haber alırız siz hangi kürü denedinizBu ay ben deniyorum
Geceleri sut maydanos gunduzleri incir havucİnşallah hayırlı haber alırız siz hangi kürü denediniz
Nasıl yapılıyor ve ne zaman başlamamız gerekiyor bilgi verir misiniz rica etsemGeceleri sut maydanos gunduzleri incir havuc. Siz deniyor musunuz
Nasıl yapılıyor kür anlatabilir misininz rica etsem?Bu ay ben deniyorum
Netten biraz arastirdim. Geceleri uyumadan oncebir kilo süt kaynayinca maydanos atiyorum icine biraz da oyle kaynatiyorum. Sonra buharina oturuyorum. Guzel bi duzenek yapmaniz lazm buhar disari cikmasinNasıl yapılıyor kür anlatabilir misininz rica etsem?
AnlattimNasıl yapılıyor ve ne zaman başlamamız gerekiyor bilgi verir misiniz rica etsem
Buharına nasıl oturuyosunuzNetten biraz arastirdim. Geceleri uyumadan oncebir kilo süt kaynayinca maydanos atiyorum icine biraz da oyle kaynatiyorum. Sonra buharina oturuyorum. Guzel bi duzenek yapmaniz lazm buhar disari cikmasinbuhar gecinceye kdar oturuyorum bazen ikinci defa isitiyorz. Yakmayin kndinizi dikkat edin. Adet bitiminde basladm bes gun yapacam yumurtlamaya yakin birakacam
Ben adetim bittikten hemen sonraki gün başlayarak 6 gün süt maydanoz kürünü yaptım adetimin 5 inci günü incir havuç kürü yapmaya başladım 21 gün yapıcam bunu siz kaç gün yaptınız süt maydanoz kürünüGeceleri sut maydanos gunduzleri incir havuc. Siz deniyor musunuz
Sandalyelerin arasina yuksekce birsey koydum tencereyi kartonla kapattim. Destekli bir sekildeBuharına nasıl oturuyosunuz
Bu gece 5 olacak. Daha da yapmicam. Incir kurune de adet bitimi basladm bugun havucta koydum. Bi kac gun daha yaparimBen adetim bittikten hemen sonraki gün başlayarak 6 gün süt maydanoz kürünü yaptım adetimin 5 inci günü incir havuç kürü yapmaya başladım 21 gün yapıcam bunu siz kaç gün yaptınız süt maydanoz kürünü
Sandalyelerin arasina yuksekce birsey koydum tencereyi kartonla kapattim. Destekli bir sekilde
Ben süt maydanoz yapmıştım o ay şükür hamile oldum ama o ay çok iyi beslenmiştim. Meryem suresi düzenli okumuştumMerhaba arkadaşlar bir yıldır korunma olmadığı halde gebe kalamadım rahimde hormon da sıkıntı yok internetten araştırdıgım kadarıyla süt maydanoz ve incir havuç kürü bir çok kişide faydalı olmuş aramızda bu kürlerde deneyimi olan varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum
Bebde etki gostermese de belki sizde gosterir bilemeyizSiz sonuç alırsanız yapıcam yoksa uğraşamam
Ne guzell.. peki bnm gibi mi yaptiniz acabaBen süt maydanoz yapmıştım o ay şükür hamile oldum ama o ay çok iyi beslenmiştim. Meryem suresi düzenli okumuştum
Yaaa ne güzel tebrik ederim siz kaç gün ve nasıl uyguladınızBen süt maydanoz yapmıştım o ay şükür hamile oldum ama o ay çok iyi beslenmiştim. Meryem suresi düzenli okumuştum
İnşallah olur hayırlısı ile birde bende yumurtalıklarda hep agrı oluyor sizde de oluyor muBu gece 5 olacak. Daha da yapmicam. Incir kurune de adet bitimi basladm bugun havucta koydum. Bi kac gun daha yaparim
Ben bir kere klomen ve catlatma ignesi kullandm ve cok agrim olmustu yumurtlama doneminde. Bu ay bunlari yapiyorum yine agrim varİnşallah olur hayırlısı ile birde bende yumurtalıklarda hep agrı oluyor sizde de oluyor mu
bi yapın daBebde etki gostermese de belki sizde gosterir bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?