• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süt -Maydanoz Buharını Deneyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

E c e

🐣🐣🐣
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
2.390
En iyi cevaplar
1
5.190
108
Hanımlar merhaba 💗 Acaba aranızda Süt - Maydanoz buharını uygulayanlar var mı? Bu aralar çok sık karşılaşıyorum, eğer varsa tecrübelerinizi merak ediyorum. Belki birçok arkadaşa vesile olursunuz 💗 Ben bunu denemeye biraz korkuyorum, eşimle bildiğimiz bir sorunumuz yok ama gebelik oluşmuyor. Sizlerin tecrübeleri nasıl acaba? Nasıl yapıp kullandınız?

Merhaba bende deneyeceğim adet olduktan sonra araştırdım burda da canım tüpler tıkalı yada enfeksiyon varsa işe yarıyormuş eşinde sorun vars a yada ikinizde sorun yoksa işe yaramıyormuş deneyenlerin çoğu hamile kalmış

Bizim bildiğimiz bir sorunumuz yok canım ama çok fayda gören var. Ben biraz korkuyorum, sorunum yokken sorun yaratmayayım diyorum. Senin bir sorunun var mı?

Bizim bildiğimiz bir sorunumuz yok canım ama çok fayda gören var. Ben biraz korkuyorum, sorunum yokken sorun yaratmayayım diyorum. Senin bir sorunun var mı?
Canım yaşın kaç? Buhar yaptıktan sonra enfeksiyon yaşayanları da okudum. Bir türlü kurtulamadım demişti hatta biri.. Bence yaşın gençse biraz daha bekle rahim ve vajina mukusuna iyi gelecek yiyecekler ile içeriden besle.

Canım yaşın kaç? Buhar yaptıktan sonra enfeksiyon yaşayanları da okudum. Bir türlü kurtulamadım demişti hatta biri.. Bence yaşın gençse biraz daha bekle rahim ve vajina mukusuna iyi gelecek yiyecekler ile içeriden besle.
27 yaşındayım canım 1.5 yıllık evliyim 🤗 ama her ay umut edip negatif görmek var ya... hep araştırmalara sürüklüyor 😕

27 yaşındayım canım 1.5 yıllık evliyim 🤗 ama her ay umut edip negatif görmek var ya... hep araştırmalara sürüklüyor 😕
Bence ilk önce ağızdan beslenmemizi planlayalım. Ben 32 yaşındayım yaklaşık 5 yıldır evliyiz 😊 Her şeyi yemeye içmeye cesaret ediyorum ama o buhar olayı beni de korkutuyor. Belli bir süre yaşam ve beslenme tarzımı değiştireceğim olmazsa buhara bende oturcam 😏 Yaşın daha genç doktorda bir sorun çıkmadıysa buhar yerine kafanı dağıtacak güldürecek bir aktivite yap ve beslenmene dikkat et bence daha çok yararı olacak. Hatta okuduğum bir makale kahkaha atan kadınların daha kolay hamile kalması ile ilgiliydi.

Öyle ya da böyle inşallah bir şekilde nasip olacak ❤️

Bence ilk önce ağızdan beslenmemizi planlayalım. Ben 32 yaşındayım yaklaşık 5 yıldır evliyiz 😊 Her şeyi yemeye içmeye cesaret ediyorum ama o buhar olayı beni de korkutuyor. Belli bir süre yaşam ve beslenme tarzımı değiştireceğim olmazsa buhara bende oturcam 😏 Yaşın daha genç doktorda bir sorun çıkmadıysa buhar yerine kafanı dağıtacak güldürecek bir aktivite yap ve beslenmene dikkat et bence daha çok yararı olacak. Hatta okuduğum bir makale kahkaha atan kadınların daha kolay hamile kalması ile ilgiliydi.

Öyle ya da böyle inşallah bir şekilde nasip olacak ❤️
İnşallah canım 💗 Allah senin de gönlüne göre versin inşallah 🤗

B bitkiselhayat bu arada diyet mi yapıyosun? Vücut yağ kaybederken sağlıklı yumurta oluşturmazmış 😕 acaba gerçeklik payı var mı? Ben 1 hafta önce diyete başladım da 😒 Aylardır hamile kalırım diye diyeti hep erteledim, fazlalık 6 7 kilom var, beklemekle bebek olmayacak bari artık diyete başlayayım dedim 😌

Süt maydanoz buharını denedim bende bir etkisi olmadı belki yaşımdan dolayıdır.

Açıkçası çok hatırlamıyorum ama çok küçük sarımtırak bir akıntı geldibaska da birşey gelmedi

B bitkiselhayat bu arada diyet mi yapıyosun? Vücut yağ kaybederken sağlıklı yumurta oluşturmazmış 😕 acaba gerçeklik payı var mı? Ben 1 hafta önce diyete başladım da 😒 Aylardır hamile kalırım diye diyeti hep erteledim, fazlalık 6 7 kilom var, beklemekle bebek olmayacak bari artık diyete başlayayım dedim 😌
Yok diyet değil sağlıklı beslenme oluşturdum kendime.. Spermin vajinada yaşayabilmesi ve ilerleyerek yumurtayı bulabilmesi için vajina mukusunu iyi hale getiren dere otu, nar, İncir tüketiyorum. Bir de zeytin yağı ve avokado hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş yumurta kalitesi ve yine mukus yönünden onları da ekledim. Tereyağı mesela çok severdim ama tereyağı yağı gibi hayvansal yağlar ve rafine yağ hamile kalmayı zorlaştırıyormuş. Bunlarla ilgili baya çalışmalar da var. Bir de böyle beni güldüren talkshow komedi vs izliyorum boş vakitlerimde. Yapılan çalışmalarda gün içerisinde daha fazla gülen kadınların daha kolay hamile kaldığını yazmışlar. Ben hepsine bu ay başladım. İki aydır da çörek otu kürü ve folik asit kullanıyorum.

Bence diyetin bunları içerecekse senin için sağlıklı ve hamile kalmanı kolaylaştırıcı bile olabilir. Kendini aç bırakmadan Ceviz incir avokado dere otu zeytinyağı tüketirsen hepsini her gün aynı saatlerde veya aynı gün saat rutinlerinde, zaten hepsi diyet gıdalar. Beyaz ekmek rafine yağlar aşırı karbonhidratlar glikozlu gıdalar hazır ambalajlı abur cuburlar vs hepsi zaten zararlı.. şekeri unu tuzu kesmek veya azaltmak her zaman en akıllıca.. Şimdi daha emin oldum😀 diyetin kendini aç bırakmadığın müddetçe bence hamileliğe faydası olur. 🙂

Çok uzun yazmışım 🙈 soğuk sıkım veya taş baskı saf zeytin yağı ve avokado mükemmel ötesi yağ kaynakları ve aşırı yararlılar. Yumurtlama, vajina sağlığı, cilt sağlığı, kalp damar...vb

Çok uzun yazmışım 🙈 soğuk sıkım veya taş baskı saf zeytin yağı ve avokado mükemmel ötesi yağ kaynakları ve aşırı yararlılar. Yumurtlama, vajina sağlığı, cilt sağlığı, kalp damar...vb
Çok güzel yazmışsın 🤗 evet canım ben de paketli ürünleri kestim, ceviz, hurma, kuru incir, meyve gibi şeyler yiyorum tatlı-cips yerine 😁 tabi ki hafif bir açlık hissi oluyor ama o da sorun olmaz heralde 😅 mesela 8den sonra yemiyorum, ama ben gece 10da cips yerdim, bünye buna alışırken mecbur biraz açlık oluyor 😁 Avokadoyu çok merak ettim mutlaka deneyeceğim 🤗

Benim sol tüpüm kapalı hsg çekildim ben 4 yıldır evliyim canım hiç denemedim bu buharı deneyecem bende tüpüm açılma ihtimali var belki şifam ondadır bu ay ısırgan otunun buharına oturdum çok iyi geldi enfeksiyon varsa temizliyor canım böyle bişey enfeksiyon a sebep olmaz mantıken çörekotu bal tarçın kürü dene ağızdan alınan ve çok faydalı bişey en azından şifa olabilir canım

Benim sol tüpüm kapalı hsg çekildim ben 4 yıldır evliyim canım hiç denemedim bu buharı deneyecem bende tüpüm açılma ihtimali var belki şifam ondadır bu ay ısırgan otunun buharına oturdum çok iyi geldi enfeksiyon varsa temizliyor canım böyle bişey enfeksiyon a sebep olmaz mantıken çörekotu bal tarçın kürü dene ağızdan alınan ve çok faydalı bişey en azından şifa olabilir canım
Cevabın için çok teşekkür ederim 🤗 bu sabah adetimin 2. günü ve bal çörekotu kürüne başladım. Daha önce de yapmıştım ama gebelik oluşmamıştı. İnşallah bu denememde tuttururuz ☺️

Cevabın için çok teşekkür ederim 🤗 bu sabah adetimin 2. günü ve bal çörekotu kürüne başladım. Daha önce de yapmıştım ama gebelik oluşmamıştı. İnşallah bu denememde tuttururuz ☺️
Rica ederim İnşallah canım bide istiğfar et sürekli Allah’a istiğfar edin imdadınıza yetişirim demiş rabbim bol bol et teslim ol Rabbime canım gerisi Allahu Teala’ya kalmış alan da o veren de biz ne olur ise olsun şükür etmeliyiz bende sürekli yapıyorum bakalım 4 sene oldu yeni yeni öğrendim bunları yapacağım inşallah yüzümüzü güldürür Rabbim 🙏🏻

Aslında tam tersi kilo verdikçe yani yağ kütlesini ve insülin direncini azalttikca yumurtalar rahatlar. 14 senedir pko hastasıyım ve bu şekilde tamamen şekersiz ve unsuz 3 aylık bir diyet sonrası hamile kaldım şükür

Aslında tam tersi kilo verdikçe yani yağ kütlesini ve insülin direncini azalttikca yumurtalar rahatlar. 14 senedir pko hastasıyım ve bu şekilde tamamen şekersiz ve unsuz 3 aylık bir diyet sonrası hamile kaldım şükür
Yaaa buna çok sevindim, ben de diyetimi bozmadım inşallah faydası olur 🤗

Kızlar bende denedim süt maydanoz buharını bana bi faydası olmadı rahim filmi çekildim daha sonraları tüpümün biri tıkalıymış hatta açıyor olsa açardı heralde

Back