Gebeliğe Hazırlık Süt & Maydanoz Buharı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kasmakta filmde kapalı çıkmasına sebeb olurmuş enfeksiyonda
hsg çekilmedne önce vaijnal muayne ol enfeksiyon varmı diye
eğer yoksada anestezili çekil.. en sağlamı
Oyle yapıcam cnm ben oraya da aneztezi var sanarak gittim berbat bir tecrübe oldu ya
inşlalah bu Sefer iyi sonuc alırım eğer almazsam ist cevat doktora gidicem

Ayy cok üzüldüm ya bana da dağ tüp kapalı dediler ve bir hafta sonra yine filme giricem
Peki çocuğunuz oldu mu
Hayır malesef olmadı 2 defa aşılama yaptırdım oda olmadı tüpe gecicez nasipse
Sadece rahim filminde kapalı görünüyor asıl laparaskopide belli oldu ne olduğu sizde olmadıysanız doktorunuza danışın tekrar tekrar rahim filmi çektirmek gereksiz

Hani rahim filminden sonra kağıt veriliyor ya sizin sonucunuzun fotosu varsa özelden bana atabilir misiniz
Aslında doktor bana dedi ki ameliyat edelim seni daha kesin sonuc olur ama ben ilk filmde aneztezi olmadığı için ağrılar içinde çektirdim ondan dolayı emin olamiyprum burda başka bir doktor açık olabilir dedi tüpün ondan giricem acılmazsa sonrası ameliyat daha

Atayım canım
Ben yorumlardan okuyarak anestezi altında oldum ne derece ağrı olurdu kestiremedim korkudan kendimi kasarım diye anestesiziz olmak istemedim bende senin gibi kaç tane doktor gezdim hepside farklı birşey diyor en son bi doktor tam anlamıyla detaylı şekilde çizerek kağıda anlattı benim icime sindi o şekilde hem lap+histereskopi oldum üstünden 1 sene geçti cok cabuk geçiyor zaman bilseydim 1 yılı bosa geçirmez hemen olurdum tüp kapalı olunca açılır ümidiyle bir cok kur denedim fakat sonuç alamadım

Bende aneztezi var sandım gittim ama özel olmasına rağmen yoktu ve iyiki oyle yaptırmıssın ..
benimde bundan sonra belli olacak ya herra ya merra hesabı canım yeter ki bebeğimiz olsun ya
Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin kuzum .. eğer bundan sonrakinde de açılma olmassa bende ameliyat olurum kesin ..

Bende izmirde çektirdim iyiki orda cektirmisim hastane doktoru personelleri cok ama çok yardımcı oldular cok beğendim hastaneyi:))
Buda bizim sınavımız rabbim yardım etsin bizlere yaşayanlar bilir doktorunu cok ıyi seçmen gerekiyor çoğu doktorlar gerçekten para icin uzatıyorlar yanlış tedavi uyguluyorlar degisik bir şey ıyi doktora rast gelmek cok zor

Bende Erzurumdayım suan bakalım nasıl olacak ya virüs olmasa istla giderdim ama burda da özelde iyi bir doktor var bakalım sonuc noluyor kuzum
Rabbim kimsenin çabasını boşa çıkarmasın cok zor ya

Bende Erzurumdayım suan bakalım nasıl olacak ya virüs olmasa istla giderdim ama burda da özelde iyi bir doktor var bakalım sonuc noluyor kuzum
Rabbim kimsenin çabasını boşa çıkarmasın cok zor ya
Amin canım amin araştırma hastanesi varsa cok ıyi prof. Var araştırıp sonuç gösterebilirsin canım

Var ama gidilmiyor ki araştırmaya malum hastalıktan .. zaten Haziran da gidiyoruz tayin geliyor daha gittiğim yerde başlarım tedaviye
Belki nasibin başka şehirde güzel düşün benim randevum var haziranda eko bakalım nasıl olucak ertelemezlerse ıyi

Cok yaradığına şahit olan var ben 3 gün denedim bu ay rahim filmine giricem yine öncesinde denicem sağ tüp acılanilsin diye
Bende bir gün yaptım sonra yanma oldu hafif ama çok az sarı akıntı geldi ayrıca kasıklarım çok arıdı ertesi gün doktora gittim 10 tane iğneyle döndüm enfeksiyon varmış meğer şimdi daha iyiyim adet olursam tekrar denemeyi düşünüyorum

neden adet bittikten bir gün sonra ve hemen ilişki onu anlamadım. çünkü adet bitince hemen yumurtlama olmuyor

Yaparken kendinize diKkat edin mutlaka .. cok sıcak olursa da enfeksiyona neden olur mazallah

neden adet bittikten bir gün sonra ve hemen ilişki onu anlamadım. çünkü adet bitince hemen yumurtlama olmuyor
Evet olmuyor ama kanallar yumuşayınca nedense ilişki olsun diyorlar hep
Zaten 7 gün yaparsan yumurtlama döneminde oluyorsun ki

geçmiş olsun.. bende laparoskopi sonucu tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim hsgyi çeken doktorum kasılmış olabilirsin ondan kapalı gibi duruyor yüzde 60 oranında açık oluypr bu gibi durumlarda dedi. o zamanaklıma gelmedi a be kadın ben narkoz aldım nasıl kasılacam di mi? laparoskopi için başka doktora gittiğimde anlattım oda narkoz almışmıydınız dedi eet dedim kasılma olma durumu narkozda olmaz dedi..
şimdi virüsün bitmesini bekliyorum istanbul yolu görünüyor nasip olursa oda olmazsa tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…