Oyle yapıcam cnm ben oraya da aneztezi var sanarak gittim berbat bir tecrübe oldu yakasmakta filmde kapalı çıkmasına sebeb olurmuş enfeksiyonda
hsg çekilmedne önce vaijnal muayne ol enfeksiyon varmı diye
eğer yoksada anestezili çekil.. en sağlamı
Hayır malesef olmadı 2 defa aşılama yaptırdım oda olmadı tüpe gecicez nasipseAyy cok üzüldüm ya bana da dağ tüp kapalı dediler ve bir hafta sonra yine filme giricem
Peki çocuğunuz oldu mu
Hani rahim filminden sonra kağıt veriliyor ya sizin sonucunuzun fotosu varsa özelden bana atabilir misinizHayır malesef olmadı 2 defa aşılama yaptırdım oda olmadı tüpe gecicez nasipse
Sadece rahim filminde kapalı görünüyor asıl laparaskopide belli oldu ne olduğu sizde olmadıysanız doktorunuza danışın tekrar tekrar rahim filmi çektirmek gereksiz
Atayım canımHani rahim filminden sonra kağıt veriliyor ya sizin sonucunuzun fotosu varsa özelden bana atabilir misiniz
Aslında doktor bana dedi ki ameliyat edelim seni daha kesin sonuc olur ama ben ilk filmde aneztezi olmadığı için ağrılar içinde çektirdim ondan dolayı emin olamiyprum burda başka bir doktor açık olabilir dedi tüpün ondan giricem acılmazsa sonrası ameliyat daha
Bende aneztezi var sandım gittim ama özel olmasına rağmen yoktu ve iyiki oyle yaptırmıssın ..Atayım canım
Ben yorumlardan okuyarak anestezi altında oldum ne derece ağrı olurdu kestiremedim korkudan kendimi kasarım diye anestesiziz olmak istemedim bende senin gibi kaç tane doktor gezdim hepside farklı birşey diyor en son bi doktor tam anlamıyla detaylı şekilde çizerek kağıda anlattı benim icime sindi o şekilde hem lap+histereskopi oldum üstünden 1 sene geçti cok cabuk geçiyor zaman bilseydim 1 yılı bosa geçirmez hemen olurdum tüp kapalı olunca açılır ümidiyle bir cok kur denedim fakat sonuç alamadım
Bende izmirde çektirdim iyiki orda cektirmisim hastane doktoru personelleri cok ama çok yardımcı oldular cok beğendim hastaneyi:))Bende aneztezi var sandım gittim ama özel olmasına rağmen yoktu ve iyiki oyle yaptırmıssın ..
benimde bundan sonra belli olacak ya herra ya merra hesabı canım yeter ki bebeğimiz olsun ya
Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin kuzum .. eğer bundan sonrakinde de açılma olmassa bende ameliyat olurum kesin ..
Bende Erzurumdayım suan bakalım nasıl olacak ya virüs olmasa istla giderdim ama burda da özelde iyi bir doktor var bakalım sonuc noluyor kuzumBende izmirde çektirdim iyiki orda cektirmisim hastane doktoru personelleri cok ama çok yardımcı oldular cok beğendim hastaneyi:))
Buda bizim sınavımız rabbim yardım etsin bizlere yaşayanlar bilir doktorunu cok ıyi seçmen gerekiyor çoğu doktorlar gerçekten para icin uzatıyorlar yanlış tedavi uyguluyorlar degisik bir şey ıyi doktora rast gelmek cok zor
Amin canım amin araştırma hastanesi varsa cok ıyi prof. Var araştırıp sonuç gösterebilirsin canımBende Erzurumdayım suan bakalım nasıl olacak ya virüs olmasa istla giderdim ama burda da özelde iyi bir doktor var bakalım sonuc noluyor kuzum
Rabbim kimsenin çabasını boşa çıkarmasın cok zor ya
Var ama gidilmiyor ki araştırmaya malum hastalıktan .. zaten Haziran da gidiyoruz tayin geliyor daha gittiğim yerde başlarım tedaviyeAmin canım amin araştırma hastanesi varsa cok ıyi prof. Var araştırıp sonuç gösterebilirsin canım
Belki nasibin başka şehirde güzel düşün benim randevum var haziranda eko bakalım nasıl olucak ertelemezlerse ıyiVar ama gidilmiyor ki araştırmaya malum hastalıktan .. zaten Haziran da gidiyoruz tayin geliyor daha gittiğim yerde başlarım tedaviye
İnşallah o zamana kadar bu illet geçer iyice ve güzel sonuc alırsın cnm rabbim duanı çabanı boşa çıkarmasınBelki nasibin başka şehirde güzel düşün benim randevum var haziranda eko bakalım nasıl olucak ertelemezlerse ıyi
InsaAllah rabbim nasip etsin insaAllah o kadar çok heyecanliyim ki 1 adım daha yaklaşıyorumİnşallah o zamana kadar bu illet geçer iyice ve güzel sonuc alırsın cnm rabbim duanı çabanı boşa çıkarmasın
Rabbim heyecanını mutluluğa , mücizeye de çevirsin inşallahInsaAllah rabbim nasip etsin insaAllah o kadar çok heyecanliyim ki 1 adım daha yaklaşıyorum
Güzel dualarına çokça amin canımRabbim heyecanını mutluluğa , mücizeye de çevirsin inşallahisteyen herkese nasip olsun
Bende bir gün yaptım sonra yanma oldu hafif ama çok az sarı akıntı geldi ayrıca kasıklarım çok arıdı ertesi gün doktora gittim 10 tane iğneyle döndüm enfeksiyon varmış meğer şimdi daha iyiyim adet olursam tekrar denemeyi düşünüyorumCok yaradığına şahit olan var ben 3 gün denedim bu ay rahim filmine giricem yine öncesinde denicem sağ tüp acılanilsin diye
neden adet bittikten bir gün sonra ve hemen ilişki onu anlamadım. çünkü adet bitince hemen yumurtlama olmuyorKocaman bir selam☺
Evet araştırmalarım ve öneriler sonucunda bunu yapmaya karar verdim
Bu virüs yüzünden bebek planlarını ertelerseniz de rahminiz temizlensin diye deneyebilirsiniz
Peki ne işe yarar süt & maydanoz buharı ?
Rahmin de iltihap olan, tüplerinde geçiş sıkıntısı olan, tüpleri kapalı olan ve başka sorunlara çok iyi geliyormuş. Bunu yapıp üstüne hamile olan o kadar bayan var ki burada okudum, arkadaşlarım anlattı
Peki nasıl yapıyoruz hemen tarife geçiyorum
SÜT & MAYDANOZ Kürü Tarifi;
Regliniz bittikten bir gün sonra günlük 1 litre süt ve bir tutam maydanoz kaynatılıp sıcaklığı gidince bir kaba koyulur ve etrafınıza bir battaniye, pike sarıp buharına oturuyorsunuz dikkat edin çok sıcak olmaması lazım kendinize zarar vermeyin ( akşam saati yapmak daha iyi gece ilişki olması gerekiyor ) sonra kullanılan süt dökülür her gün yeni bir litre süt ve maydanoz lazımisteğe göre Wiks koyanda var ama ben şimdilik gerek duymuyorum ona süt ev sütü olmalı
- Herhangi bir sorunu olmayanlar 3 ila 5 gün yapması gerekiyor .. ve belinizi sıcak tutmanız gerekiyor soğuk alınmaması lazım gecesine de beraberlik olacak
- Benim gibi tüpünde tıkanıklık olanlar ise 5 ila 7 gün yapmalı bunu ve ben kendim 7 gün denicem son 4 günde beraber olucam eşimle
- Ben daha regl olmadım ama suan regl çıkışı olan arkadaşlarım için acıyorum konuyU birine faydam olursa ne mutlu bana
benim bat : 30 Mart .. deneyenler buraya yazabilir mi ?
rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşaallah
Yaparken kendinize diKkat edin mutlaka .. cok sıcak olursa da enfeksiyona neden olur mazallahBende bir gün yaptım sonra yanma oldu hafif ama çok az sarı akıntı geldi ayrıca kasıklarım çok arıdı ertesi gün doktora gittim 10 tane iğneyle döndüm enfeksiyon varmış meğer şimdi daha iyiyim adet olursam tekrar denemeyi düşünüyorum
Evet olmuyor ama kanallar yumuşayınca nedense ilişki olsun diyorlar hepneden adet bittikten bir gün sonra ve hemen ilişki onu anlamadım. çünkü adet bitince hemen yumurtlama olmuyor
Hayır malesef olmadı 2 defa aşılama yaptırdım oda olmadı tüpe gecicez nasipse
Sadece rahim filminde kapalı görünüyor asıl laparaskopide belli oldu ne olduğu sizde olmadıysanız doktorunuza danışın tekrar tekrar rahim filmi çektirmek gereksiz