Gebeliğe Hazırlık Süt & Maydanoz Buharı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet akıntı bende de olmustu 3 gün yapabildim zaten iğne olucaktım diye sürdürmedim

Nasıl gidiyor sütlü maydonoz güzelleri :KK68:
Benim bugün 3.günüm ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım bugün son buhar yapışım olacak

Nasıl gidiyor sütlü maydonoz güzelleri :KK68:
Benim bugün 3.günüm ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım bugün son buhar yapışım olacak
Bende 3 gün yaptım cnm klomenle çatlatma iğnesi kullanıcam diye devam edemedim 💋
hadi inşlalah işe yarar hepimiz de cnm 🤲🤲
Ben klomen +çatlatma iğnesi oldum şimdi de progestan kullanıyorum fitil olarak ☺️☺️

Kocaman bir selam 👋
Evet araştırmalarım ve öneriler sonucunda bunu yapmaya karar verdim 🥳🤲
Bu virüs yüzünden bebek planlarını ertelerseniz de rahminiz temizlensin diye deneyebilirsiniz😇😇

Peki ne işe yarar süt & maydanoz buharı ?
Benim hafif enfeksiyonum vardı onu bile geçirmedi anlamadım 4 gün yaptım yarım saat boyunca hiç bir işe yaramadı akıntı bile gelmedi
Rahmin de iltihap olan, tüplerinde geçiş sıkıntısı olan, tüpleri kapalı olan ve başka sorunlara çok iyi geliyormuş. Bunu yapıp üstüne hamile olan o kadar bayan var ki burada okudum, arkadaşlarım anlattı 😇🤗🥰

Peki nasıl yapıyoruz hemen tarife geçiyorum 🥰

SÜT & MAYDANOZ Kürü Tarifi;

Regliniz bittikten bir gün sonra günlük 1 litre süt ve bir tutam maydanoz kaynatılıp sıcaklığı gidince bir kaba koyulur ve etrafınıza bir battaniye, pike sarıp buharına oturuyorsunuz dikkat edin çok sıcak olmaması lazım kendinize zarar vermeyin ( akşam saati yapmak daha iyi gece ilişki olması gerekiyor ) sonra kullanılan süt dökülür her gün yeni bir litre süt ve maydanoz lazım 🥰 isteğe göre Wiks koyanda var ama ben şimdilik gerek duymuyorum ona 🌺🌺 süt ev sütü olmalı

• Herhangi bir sorunu olmayanlar 3 ila 5 gün yapması gerekiyor .. ve belinizi sıcak tutmanız gerekiyor soğuk alınmaması lazım gecesine de beraberlik olacak 💃🏻💃🏻
  • Benim gibi tüpünde tıkanıklık olanlar ise 5 ila 7 gün yapmalı bunu ve ben kendim 7 gün denicem son 4 günde beraber olucam eşimle 🥳🥳
  • Ben daha regl olmadım ama suan regl çıkışı olan arkadaşlarım için acıyorum konuyU birine faydam olursa ne mutlu bana 🤗🤗

benim bat : 30 Mart .. deneyenler buraya yazabilir mi ?
rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşaallah 🤲🤲💋💋

Tüm işlemler tamam beklicez bakalım güzel haberler veririm tavsiye ederim çevreme benim bat 08.05.2020 olmaması dileğimle :KK68:

enfeksiyonu olanlara tavsiye edilmiyor bu yöntem tüp tıkanıklığı için bende olmadı akıntı artarsa devam etmeyin bence heleki kokulu ise asla

çok şükür enfeksiyonum yok benimde 3 gün yaptım pazar günü sonlandırdım. benim yumurtlamam erken oluyor da sıkıntıya atmak istemedim nasip inŞallah faydası olur.. Ramazanda geldi Rabbim dualarımızı kabul etsin inşAllah sağlıklı hayirli evlatlarımız olsun :dua::dua::dua:

Kocaman bir selam 👋
Evet araştırmalarım ve öneriler sonucunda bunu yapmaya karar verdim 🥳🤲
Bu virüs yüzünden bebek planlarını ertelerseniz de rahminiz temizlensin diye deneyebilirsiniz😇😇

Peki ne işe yarar süt & maydanoz buharı ?

Rahmin de iltihap olan, tüplerinde geçiş sıkıntısı olan, tüpleri kapalı olan ve başka sorunlara çok iyi geliyormuş. Bunu yapıp üstüne hamile olan o kadar bayan var ki burada okudum, arkadaşlarım anlattı 😇🤗🥰

Peki nasıl yapıyoruz hemen tarife geçiyorum 🥰

SÜT & MAYDANOZ Kürü Tarifi;

Regliniz bittikten bir gün sonra günlük 1 litre süt ve bir tutam maydanoz kaynatılıp sıcaklığı gidince bir kaba koyulur ve etrafınıza bir battaniye, pike sarıp buharına oturuyorsunuz dikkat edin çok sıcak olmaması lazım kendinize zarar vermeyin ( akşam saati yapmak daha iyi gece ilişki olması gerekiyor ) sonra kullanılan süt dökülür her gün yeni bir litre süt ve maydanoz lazım 🥰 isteğe göre Wiks koyanda var ama ben şimdilik gerek duymuyorum ona 🌺🌺 süt ev sütü olmalı

• Herhangi bir sorunu olmayanlar 3 ila 5 gün yapması gerekiyor .. ve belinizi sıcak tutmanız gerekiyor soğuk alınmaması lazım gecesine de beraberlik olacak 💃🏻💃🏻
  • Benim gibi tüpünde tıkanıklık olanlar ise 5 ila 7 gün yapmalı bunu ve ben kendim 7 gün denicem son 4 günde beraber olucam eşimle 🥳🥳
  • Ben daha regl olmadım ama suan regl çıkışı olan arkadaşlarım için acıyorum konuyU birine faydam olursa ne mutlu bana 🤗🤗

benim bat : 30 Mart .. deneyenler buraya yazabilir mi ?
rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşaallah 🤲🤲💋💋
İşe yarıyormu bu gerçekten benimde bir düşüğüm oldu rahim temizlensin istiyorum aslında ama kararsız kaldım

İşe yarıyormu bu gerçekten benimde bir düşüğüm oldu rahim temizlensin istiyorum aslında ama kararsız kaldım

rahim temizlensin diye olur mu bilemiyorum ben.. tüp tıkanıklığı için dediler maydanoz süt buharı kürünü

Hayırlı ramazanlar cümleten :halay: nasılsınız arkadaşlar? süt maydanoz bu ay nasıl etki yapacak mı bakalım benim bat yarın sivilcem geldi kondu :110:

Bende deneyimimi yazayım bundan 2 sene rahim filmi çektirdim bana sağ tüp kapalı dediler bu tarz kürler araştırdım bi cogunada ıyi gelmiş hamile kalmış bende yaptım etkili oldumu akintim oldu sadece sonrası hamile kalamayınca doktora gittim meğerse sağ tüp kapalıymış fakat şişmiş ve sonuç sağ tüp alındı..

ben 4 gün yaptım kızlar.. reglden sonraki 4 gün
4. gün ilişki oldu yanmam oldu neyse dedim
yanmam oldu ilişkiden sonra ve hala devam ediyor... ilginç bir şekilde

ben 4 gün yaptım kızlar.. reglden sonraki 4 gün
4. gün ilişki oldu yanmam oldu neyse dedim
yanmam oldu ilişkiden sonra ve hala devam ediyor... ilginç bir şekilde
Eden yanma olsun ki cnm 🙁 enfeksiyon kapmış olmayasın

Bende deneyimimi yazayım bundan 2 sene rahim filmi çektirdim bana sağ tüp kapalı dediler bu tarz kürler araştırdım bi cogunada ıyi gelmiş hamile kalmış bende yaptım etkili oldumu akintim oldu sadece sonrası hamile kalamayınca doktora gittim meğerse sağ tüp kapalıymış fakat şişmiş ve sonuç sağ tüp alındı..
Ayy cok üzüldüm ya bana da dağ tüp kapalı dediler ve bir hafta sonra yine filme giricem 😫😫
Peki çocuğunuz oldu mu

Hayırlı ramazanlar cümleten :halay: nasılsınız arkadaşlar? süt maydanoz bu ay nasıl etki yapacak mı bakalım benim bat yarın sivilcem geldi kondu :110:
Bende nisan ayında baya ümitliydim ama belirtisiz regl oldum 😫😫
Bu buhar baya etkili ama sonrasında kendine dikkat etmen gerekiyor cnm

İç çamaşırını sürekli değiş cnm birde soğan suyu içsene bak iyi gelir
soğan suyu düşmanım içemiyorum2 kez denedm ama bol su içiyorum
travazol diye krem var enfeksiyon için süt buharından 1 saat sonra onuda sürdüm halbuki ama bu yanma nasıl oldu anlamadm
kendimimi yaktım onuda anlamadm :KK70:
bu arada hsg'de kapalı tüpler açılırmış diyorlar.. neden açılmadı sende :KK43:

soğan suyu düşmanım içemiyorum2 kez denedm ama bol su içiyorum
travazol diye krem var enfeksiyon için süt buharından 1 saat sonra onuda sürdüm halbuki ama bu yanma nasıl oldu anlamadm
kendimimi yaktım onuda anlamadm :KK70:
bu arada hsg'de kapalı tüpler açılırmış diyorlar.. neden açılmadı sende :KK43:

kuzum bende içemiyordum ama kaynatıp ılıtıyorum o zaman tadi da değişiyor kokusu da gidiyor ..
iyi yapıyorsun o krem cok iyi bol suyu da içmen daha iyi inşallah kendini cidden yakmamıssındır 😱

ben memlekette özele gittim ama yeni açılmış biryerdi doktor da aynı at hırsızına benziyordu :rolleyes: :rolleyes:
Anestezi almadan çektirdi aşırı ağrım oldu ve kendimi baya kastım sonra bitti işlem yarı saat sonra odasına gittim bana sağ tüp kapalı dedi bende dedim e çaresi ne peki çaresi yok dedi eşşek adam ..
bende dedim bari ameliyatla açayım ama onun öncesinde bi iki defa daha filme giricem belki acılır

kuzum bende içemiyordum ama kaynatıp ılıtıyorum o zaman tadi da değişiyor kokusu da gidiyor ..
iyi yapıyorsun o krem cok iyi bol suyu da içmen daha iyi inşallah kendini cidden yakmamıssındır 😱

ben memlekette özele gittim ama yeni açılmış biryerdi doktor da aynı at hırsızına benziyordu :rolleyes: :rolleyes:
Anestezi almadan çektirdi aşırı ağrım oldu ve kendimi baya kastım sonra bitti işlem yarı saat sonra odasına gittim bana sağ tüp kapalı dedi bende dedim e çaresi ne peki çaresi yok dedi eşşek adam ..
bende dedim bari ameliyatla açayım ama onun öncesinde bi iki defa daha filme giricem belki acılır
kasmakta filmde kapalı çıkmasına sebeb olurmuş enfeksiyonda
hsg çekilmedne önce vaijnal muayne ol enfeksiyon varmı diye
eğer yoksada anestezili çekil.. en sağlamı

X