- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.699
Demek ki onla da oluyor İyi bakalım cnm Bal0ncuk cnm bak market sütüyle de yapılmışBen market sütüyle yapmstm kuzum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki onla da oluyor İyi bakalım cnm Bal0ncuk cnm bak market sütüyle de yapılmışBen market sütüyle yapmstm kuzum:)
Belki de cok sıcak yaptığın için sonuc vermemiştir çünkü buharın üstünde baya beklemek lazımmışEvet gebelik için yaptım ama sonuç alamadım
Yani ben o şekilde aldm siz ev sütü bulablsenz o da olur. Yirmi dk yada yarm saaat durmuştum ben:)Demek ki onla da oluyor ☺☺ İyi bakalım cnm Bal0ncuk cnm bak market sütüyle de yapılmış ☺
Ayy iyi bariii :))) kaç dk durmak lazım acaba :)Demek ki onla da oluyor ☺☺ İyi bakalım cnm Bal0ncuk cnm bak market sütüyle de yapılmış ☺
Daha sonrasında isirgan suyu yaptım ona çok faydalı diyorlardı ama o da ise yaramadı sağlık olsun diyip akışına bıraktımBelki de cok sıcak yaptığın için sonuc vermemiştir çünkü buharın üstünde baya beklemek lazımmış
İyi bakalım cnm denicem kesin ben gittim ev sütü aldım ben ama süt süttürYani ben o şekilde aldm siz ev sütü bulablsenz o da olur. Yirmi dk yada yarm saaat durmuştum ben:)
20 dk yarım saat kadar cnm arkasında kocaya yapış ama tam hadi bakalım ne zaman baslican senAyy iyi bariii :))) kaç dk durmak lazım acaba :)
Birde buharı gidince oturalm yanmayalm
Daha iyi canm herşeyin doğal olanı daha faydaldr:)İyi bakalım cnm denicem kesin ben gittim ev sütü aldım ben ama süt süttür
Hmm bakalım cnm benim bir tüp kapalı diye her ay denicem Ameliyat olacaktım ama virüsten dolayı kaldı bakalım şifa olur inşDaha sonrasında isirgan suyu yaptım ona çok faydalı diyorlardı ama o da ise yaramadı sağlık olsun diyip akışına bıraktım
benim regl biteli 5 gün oluyor20 dk yarım saat kadar cnm arkasında kocaya yapış ama tam hadi bakalım ne zaman baslican sen ☺
Oyle bakalım cnm ama ev sütü bulmasam bende marketten alcaktım niyet önemliDaha iyi canm herşeyin doğal olanı daha faydaldr:)
Inşallah şifa olurHmm bakalım cnm benim bir tüp kapalı diye her ay denicem ☺☺ Ameliyat olacaktım ama virüsten dolayı kaldı bakalım şifa olur inş ☺☺
Keşke daha erken konu açsaydım ya yok kuzum yanmazsın ben denedim saha önce ilk ısısı gitsin yeterbenim regl biteli 5 gün oluyor
mecbur bir sonraki ayı bekliyecem
rahim filmi hiç çektirmedim haziranda çektirecem bakalım bari bunu yapayım belki etkisi olur
ama yanacam diyede korkmuyor değilim
buharı gidince direk oturayım o zaman ben..Keşke daha erken konu açsaydım ya yok kuzum yanmazsın ben denedim saha önce ilk ısısı gitsin yeter ☺☺
bende olmayı bekliyorum bakalım
Canım arkadaşımın iki görümcesi denemiş ikisi de hamile kalmış ben her ay denicem ya zararı yok yararı varbuharı gidince direk oturayım o zaman ben..
ayyy kızlar lütfen okuyorsanız
olumlu sonuç alanlar yazsın
illa gebe kalan değil.. tüpü açılan enfeksiyonu giden vs
Allah yarı olsun kuzumCanım arkadaşımın iki görümcesi denemiş ikisi de hamile kalmış ben her ay denicem ya zararı yok yararı var ☺☺☺
inşalah SAna da yaricaktır cnm elbet yazarlar bende denk gelsem seni etiketlerim ☺☺
Amin cnmAllah yarı olsun kuzum