- 3 Aralık 2020
- 235
- 183
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım denedim de adet gününü bekliyorum bakalım adet olmazsam işe yaradı demek bakalım bende buhar yaptığımda hararet basıyordu dayanıyordum ama buharın 1. Ve 2. Günü sarı leke geldi sonra kesildi yumurtlama günüm şeffaf uzayan akıntım geldi sonra da çatladığı gün beyaz akıntım oldu umarım tutmuşturMerhaba denediniz mi kürü ben bugün denedim ayaklarımın altında da canlı hissettim sizce tüplerim kapalı olsada hissedermiydim sizde hissetmismiydiniz sanki buhar taa ayak tabanıma kadar etki etti gibi üstelik ilk sıcaklığı gitti öyle oturdum
Canım sakin ol neden karamsarlığa düştün böyle ben 4 yıldır evliyim ilk defa deniyorum bunu ben bu karamsarlığa düşmedim lütfen olumsuz düşünme tekrar dene pes etme nasıl yaptın sen canımBen yaptım kaç ay yaramadı ben ameliyat oldum yine açılmadı tüpüm sag kapalı sol kısmen üstünden 6 ay gecti yine olmadı bıraktım artk hersey yaptm hersey...
Inşallah ya inşallah tutmuştur ben dün denedim ama bugün bende pembemsi akıntı çok geldi bıraktım o yüzden pazartesi doktora gideceğim zarar vermemiştir inşallah. Ben sizde de ayaklarınız altında yankıyı hissettiniz mı onu merak ettim tüplerim kapalı olsa taa ayak altlarıma kadar yankı hissetmezdim heralde değil mi?Canım denedim de adet gününü bekliyorum bakalım adet olmazsam işe yaradı demek bakalım bende buhar yaptığımda hararet basıyordu dayanıyordum ama buharın 1. Ve 2. Günü sarı leke geldi sonra kesildi yumurtlama günüm şeffaf uzayan akıntım geldi sonra da çatladığı gün beyaz akıntım oldu umarım tutmuştur
Nasıl yapılıyor bu kür ?Canım sakin ol neden karamsarlığa düştün böyle ben 4 yıldır evliyim ilk defa deniyorum bunu ben bu karamsarlığa düşmedim lütfen olumsuz düşünme tekrar dene pes etme nasıl yaptın sen canım
Hatırlamıyorum da sanırım yok yankı felan öyle şeylere takılmam dinlemem kendimi pek buharda otururken oyun oynadım pembe akıntı neden geldi acaba bi dr görün yakmadın inşallah kendiniInşallah ya inşallah tutmuştur ben dün denedim ama bugün bende pembemsi akıntı çok geldi bıraktım o yüzden pazartesi doktora gideceğim zarar vermemiştir inşallah. Ben sizde de ayaklarınız altında yankıyı hissettiniz mı onu merak ettim tüplerim kapalı olsa taa ayak altlarıma kadar yankı hissetmezdim heralde değil mi?
enfeksiyona soğan suyu iyi geliyor onu denedim ben bide maydanoz suyu ama bu buhar iyi gelir mi bilmem tüplerinde sorun olanlar için yani kapalı tüpü olanlar için mişNasıl yapılıyor bu kür ?
Enfeksiyona da iyi geliyor mu ?
Yazdım tarifini canım çok araştırdım ben ilk defa denedim adeti bekliyorum bakalım ne olacakvalla ben de merak ettim, nasıl yapılıyor bu kür? daha önce hiç duymadım
Kapalı tüp varsa açsın diyeCanım
enfeksiyona soğan suyu iyi geliyor onu denedim ben bide maydanoz suyu ama bu buhar iyi gelir mi bilmem tüplerinde sorun olanlar için yani kapalı tüpü olanlar için miş
ben 1 litre sütü tencereye koydum içine bir bağ taze maydanoz ortadan ikiye kırıp attım kaynattım ta ki maydanoz pörsüyene kadar sonra bir kovaya koyup ilk sıcaklığı gidince belime baddaniye sarıp çıplak şekilde oturdum kendimi üşütmedim sonra peşine ilişki oldu 2 saat yattım kalkmadım 3 gün boyunca peşpeşe yapıyorsun ben 2 gün yapıp bir gün ara verdim sonra 3. Yü yaptım adet bittikten hemen sonra yapılıyor sadece 3 gün
Kapalı tüp varsa açsın diye
İyiymiş ya
Bende bir deneyeyim hsg çektirmedim ama belki işe yarar
İnşallah canım dene hsg önemli aslında kaç aydır olmadıKapalı tüp varsa açsın diye
İyiymiş ya
Bende bir deneyeyim hsg çektirmedim ama belki işe yarar
2 sene Canımİnşallah canım dene hsg önemli aslında kaç aydır olmadı