Süt maydanoz buharı ile hamile kalan var mı ? Deneyimleriniz neler?

zeyserr0122

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
32
27
3
Selam kızlar bi kaç yerde okudum süt maydanoz buharı rahimdeki enfeksiyonu, kapalı tüpleri açıyormuş ve rahmi ısıtmak için yapılıyor ama emin olamadım aranızda süt maydanoz buharında oturup o ay hamile kalan var mı ?

Napacan kız onları git tedavi ol olmuyor mu sorunun ne öne göre birşey öneririm

yapmadım, yapan birini de görmedim ama tüpler doktor müdahalesi ile bile basınclı ilaçla nadiren açılabiliyor. süt buharı ne kadar işe yarayabilir. ayrıca içerisi de su borusu gibi değil ki. vajinadan giren buhar rahme, ordan tüplere nasıl gidecek? bana böyle seyler saçma geliyor. he idrar yolu enfeksiyonu, ne bilim mantara vs iyi geliyor deseler ok diycem onlar daha yüzeyde sorunlar ama tee rahimdeki soruna nasıl çözüm olabilir?

Ben defalarca denedim farklı günlerde ama olmadı
Ya benim arkadaşım o şekilde deneyip olmuştu ve cevremde baska kişilerden de duydum burdan da baktım çoğu kişi fayda görmüş bende kararsız kaldım

Banada sacma geliyor ama cok kişiden duyunca neden olmasın diyorum. Bu arada benim tüplerde falan sıkıntı yok duyduğumu söyledim deneyip yapanlar var baska bir forum da

Banada sacma geliyor ama cok kişiden duyunca neden olmasın diyorum. Bu arada benim tüplerde falan sıkıntı yok duyduğumu söyledim deneyip yapanlar var baska bir forum da
öyle tabii ki. bir zararı yoksa denenebilir ama ben cesaret edemezdim nolur ne olmaz içerisi hassas sonra enfeksiyonla vs uğraşmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…