- 20 Eylül 2024
- 32
- 27
- 3
- Konu Sahibi zeyserr0122
-
Napacan kız onları git tedavi ol olmuyor mu sorunun ne öne göre birşey öneririmSelam kızlar bi kaç yerde okudum süt maydanoz buharı rahimdeki enfeksiyonu, kapalı tüpleri açıyormuş ve rahmi ısıtmak için yapılıyor ama emin olamadım aranızda süt maydanoz buharında oturup o ay hamile kalan var mı ?
Bir sorunum yok cok şükür Dr birsey demedi olur dedi 1 yıla kadar ama 9 aydır kalamıyorum cok istiyorum.Napacan kız onları git tedavi ol olmuyor mu sorunun ne öne göre birşey öneririm
Ya benim arkadaşım o şekilde deneyip olmuştu ve cevremde baska kişilerden de duydum burdan da baktım çoğu kişi fayda görmüş bende kararsız kaldımBen defalarca denedim farklı günlerde ama olmadı
Kız yeni evlisin galiba bune acele Sabir et olur bir sorunun yoksaBir sorunum yok cok şükür Dr birsey demedi olur dedi 1 yıla kadar ama 9 aydır kalamıyorum cok istiyorum.
Banada sacma geliyor ama cok kişiden duyunca neden olmasın diyorum. Bu arada benim tüplerde falan sıkıntı yok duyduğumu söyledim deneyip yapanlar var baska bir forum dayapmadım, yapan birini de görmedim ama tüpler doktor müdahalesi ile bile basınclı ilaçla nadiren açılabiliyor. süt buharı ne kadar işe yarayabilir. ayrıca içerisi de su borusu gibi değil ki. vajinadan giren buhar rahme, ordan tüplere nasıl gidecek?bana böyle seyler saçma geliyor. he idrar yolu enfeksiyonu, ne bilim mantara vs iyi geliyor deseler ok diycem onlar daha yüzeyde sorunlar ama tee rahimdeki soruna nasıl çözüm olabilir?
Evet yeni evliyim ama yaşımdan dolayı istiyorum yas geçtikçe ya olmazsa diyor insanKız yeni evlisin galiba bune acele Sabir et olur bir sorunun yoksa
öyle tabii ki. bir zararı yoksa denenebilir ama ben cesaret edemezdimBanada sacma geliyor ama cok kişiden duyunca neden olmasın diyorum. Bu arada benim tüplerde falan sıkıntı yok duyduğumu söyledim deneyip yapanlar var baska bir forum da
Kaç yaşındasınEvet yeni evliyim ama yaşımdan dolayı istiyorum yas geçtikçe ya olmazsa diyor insan
Evet iste o cesaret bendede yok ama ümit iste ya olursa ya doğruysa diye burda sorayım dedimöyle tabii ki. bir zararı yoksa denenebilir ama ben cesaret edemezdimnolur ne olmaz içerisi hassas sonra enfeksiyonla vs uğraşmayalım
38 yaşındayımKaç yaşındasın
He smdi anladim telaşını38 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?