Hanımlar merhaba doğumdan sonra uzun süre (6 7 defa) mastit problemiyle uğraşıp yenilerde çözüm bulduğuma sevinirken simdide muthis bir göğüs ucu sancisiyla basbasyim. Gögusumu her bebeğime verdiğimde ucuna 10 tane iğne saplaniyormuscasina nefesimi kesen bir aci ve benim bebeğim çok emme delisi gece gündüz beni emzik niyetine kullandığı için bu acıyı daha da yoğun hissediyorum . Bir baktım göğüs ucunda beyaz noktalar var daha öncede olmuştu ama böyle acı yapmamıştı sanırım süt kabarcığı olmuş bu seferde Allah rızası için çözümünü bulan varsa yazsın emzirirken ağlayacak durumdayım. Igneyle üstündeki deriyi kaldirdim yoğun kıvamlı süt çıkar yazıyordu nette ama hiç birşey çıkmadı sivilce gibi sıkmayada çalıştım canim çok yanıyor hiç bir şey çıkaramadım ben başarabilen varsa bir tarif edebilir mi?
Allah yardımcın olsun canim mastitim artık bir günde max 2 günde tamamen geçiyor çok şükür soğuk uygulama yapıyorum emziriyorum bende sıcak ise yaramadı . Igneyle nasil açıyorsun ucunu ben beceremedim tCanim kizim 23 aylik olacak ben daha mastitden kurtulabildim nede sut kabarcigindan.denemedigim yol kalmadi memeden kesicem daha antibiyotiksiz günüm cok nadir gecti ve hergün igneyle ucunu.acıyorum malesef
Allah yardımcın olsun canim mastitim artık bir günde max iki günde geçiyor. Soğuk uygulama yapıyorum sonra emziriyorum bende sıcak ise yaramadı. Igneyle nasil açıyorsun ucunu ben beceremedim tarif edebilir misin rahatlatıyor muCanim kizim 23 aylik olacak ben daha mastitden kurtulabildim nede sut kabarcigindan.denemedigim yol kalmadi memeden kesicem daha antibiyotiksiz günüm cok nadir gecti ve hergün igneyle ucunu.acıyorum malesef
Aya kimse yok mu çözüm bulmusDurduğum yerde bile igneleniyor göğüs ucum
Allah yardımcın olsun canim mastitim artık bir günde max 2 günde tamamen geçiyor çok şükür soğuk uygulama yapıyorum emziriyorum bende sıcak ise yaramadı . Igneyle nasil açıyorsun ucunu ben beceremedim t
Allah yardımcın olsun canim mastitim artık bir günde max iki günde geçiyor. Soğuk uygulama yapıyorum sonra emziriyorum bende sıcak ise yaramadı. Igneyle nasil açıyorsun ucunu ben beceremedim tarif edebilir misin rahatlatıyor mu
Canim lesitin kullan yaglari cozduruyo ben bi ara kullandim ise yaradi madem seninde ilacsiz geciyo donmus yaglari cozdurur rahatlarsin eczanelerde var gunde iki tane icebilirsinAya kimse yok mu çözüm bulmusDurduğum yerde bile igneleniyor göğüs ucum
Merhaba. Benim de ilk doğumumda oldu. Çok zordur bilirim. Benim beyaz değilde mor renklerde olmuştu. Ben yurtdışındayım. Burada Doğum yaptığın andan itibaren bir krem veriyorlar. Her emzirmeden sonra kurutup sürüyordum. İki haftada iyileşmişti. Sizde bir eczaneye sorun. Belki iyi gelecek kremler vardır. Geçmiş olsun güle güle büyütün bebeğinizi.Hanımlar merhaba doğumdan sonra uzun süre (6 7 defa) mastit problemiyle uğraşıp yenilerde çözüm bulduğuma sevinirken simdide muthis bir göğüs ucu sancisiyla basbasyim. Gögusumu her bebeğime verdiğimde ucuna 10 tane iğne saplaniyormuscasina nefesimi kesen bir aci ve benim bebeğim çok emme delisi gece gündüz beni emzik niyetine kullandığı için bu acıyı daha da yoğun hissediyorum . Bir baktım göğüs ucunda beyaz noktalar var daha öncede olmuştu ama böyle acı yapmamıştı sanırım süt kabarcığı olmuş bu seferde Allah rızası için çözümünü bulan varsa yazsın emzirirken ağlayacak durumdayım. Igneyle üstündeki deriyi kaldirdim yoğun kıvamlı süt çıkar yazıyordu nette ama hiç birşey çıkmadı sivilce gibi sıkmayada çalıştım canim çok yanıyor hiç bir şey çıkaramadım ben başarabilen varsa bir tarif edebilir mi?
Arkadaşım acının verdiği çaresizlik diye bir şey var ve insan başına gelenlerden nasıl çözüm bulduğunu öğrenmek istiyor çok araştırdım emin olabilirsin ne yapilir hangi doktora gitmeliyim doktora gidenler cozum bulabilmis mi falan sürülerce yazi okudum en sonunda kendi fikrimce bu tikali yeri acmanin tek cozum oldugunu dusundum ve acanlar nasil yapiyor ogrenmek istedim ama burada fikir alışverişi yapıyoruz evet seninde fikrini almak isterim ama karşındakini yargılamadan beyan edersen .. Ayrica meme ucumda yara yok bunu anlatmışsın da ben hiç meme ucu yarası yasamadim ve devamlı emme arzusu açlığından değil beni emzik gibi kullanmasından çünkü oğlumun emerken açlığından mi yoksa kendini oyalamak için mi emdigini anlayabiliyorum süt birikimi evet göğüs tam bosalmadigindan oluyor bu konuda hem fikirim seninle ama göğüs pompasıyla aramız pek iyi değil göğüslerim tam doluda olsa tek seferde 60cc sağabiliyorum 2 sinden toplam. Söylediğin herşeyi 1 haftadır uyguluyorum sıcak kompres göğsü sağma her emzirme sonrası lansinoh krem ama acı hiç geçmedi malesef ..yinede yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim.Arkadaş, iyi misin? Her nette yazılanı uyguluyor musun? Bilgi kirliliği.
Meme ucundaki yaralar, bebeklerin yanlış poziyonda emdiklerinde oluşur, devamlı emme arzusu aç kaldığından. Süt birikimi ise memelerin tamamen boşalmamasından. Pompa ile evde sütünü sağ, ve tamamen boş olduğundan emin ol.
Etrafındaki beyazlıklar her zaman süt ile alakalı olmayabiliyor. Iğneyle deri kaldırmakta neyin nesi? Varsayalım ki iltihap? O şekilde yine çocuğun ağzına girecek. Ola ki böyle durumda doktora görün o baksın deri altına iğneyle.
Emzirmediğin zamanlarda krem, aloevera jeli veya yağ kullanabilirsin. Emzirecek olduğunda yıka.
Memelerine sıcak kompres yap, kanallar açılsın.
Çok teşekkür ederim krem sürüyorum 1 haftadır ama etki etmedi lansinoh kullanıyorum her emzirme sonrası. Gerçekten çok acı veriyor .. inşallah benimki de geçer hiç geçmeyecek gibi geliyor artıkMerhaba. Benim de ilk doğumumda oldu. Çok zordur bilirim. Benim beyaz değilde mor renklerde olmuştu. Ben yurtdışındayım. Burada Doğum yaptığın andan itibaren bir krem veriyorlar. Her emzirmeden sonra kurutup sürüyordum. İki haftada iyileşmişti. Sizde bir eczaneye sorun. Belki iyi gelecek kremler vardır. Geçmiş olsun güle güle büyütün bebeğinizi.
Hıh işte bende üstten deriyi kaldırıyorum ıgneyle ama içinden bir sey çıkmıyor onu beceremedim bir türlü yaaAmin canim rabbim dusmanimin basina vermesin cok kotu kizimi sutten kesicem huzurla emzirdigimi bilmem igneyle ucunu ustten ustten hafifce beyaz kismini aliyorum boyle perde gibi cekiyorum resmen topak topak beyazlar cikiyo hemen sut fiskiriyo ama.bunu hergun yapıyorum yoksa kapaniyo canim
Nedir canim bu lesitin ilk defa duyuyorum ise yarıyor mu gerçektenCanim lesitin kullan yaglari cozduruyo ben bi ara kullandim ise yaradi madem seninde ilacsiz geciyo donmus yaglari cozdurur rahatlarsin eczanelerde var gunde iki tane icebilirsin
Geçer merak etmeyin. Her emzirmeden sonra kurutun ve kremleyin.Çok teşekkür ederim krem sürüyorum 1 haftadır ama etki etmedi lansinoh kullanıyorum her emzirme sonrası. Gerçekten çok acı veriyor .. inşallah benimki de geçer hiç geçmeyecek gibi geliyor artık
Nedir canim bu lesitin ilk defa duyuyorum ise yarıyor mu gerçekten
Hıh işte bende üstten deriyi kaldırıyorum ıgneyle ama içinden bir sey çıkmıyor onu beceremedim bir türlü yaa
Ne kusuru canim çok sağol desteğin içinCanim cocuklardan giremiyorum kusuruma bakma lesitin memedeki yagli sutu cozduruyo donmus yaglari.yani uc defa.icmistim.ben onun.sayesinde.rahatlamistim bir sure sende iki ogun icebilirsin canim
InşallahGeçer merak etmeyin. Her emzirmeden sonra kurutun ve kremleyin.
Zaten cesaret edemem o kadar batırmaya ben canim bugün kremlerim yine emzirmeden önce biraz ucunu sıkıp çıkan sutu ucunasürünce bir nebze hafifliyor acısı bu şekilde geçirdik bugünü yarın lesitin deneyeceğim inşallahCanim.dikkat et cok batirinca kaniyo ve meme ucu surekli yenidogan zamanlarda memeucu yarasina dönüyor emzirdikce cok.aciyo ben yapa yapa alistim bazen kacirinca kaniyo.sizliyo