Süt kabarcığı ! Lütfen bakın.

Benim arada oluyo böyle ip gibi geliyo. Benim yara da oldu malesef çatlaklar var. Daha hamileyken catlamisti kremler fayda etmedi. Çok aciyo ağlayarak emziriyorum resmen.

Ben emzirdikten sonra eğer hala dolu gibiyse sagiyorum. Pompa biraz acitabiliyo daha çok elimle sagiyorum o beyazlık azaldı sagmaya basladigimdan beri. Ama yaralara çare bulamadim..
Çok şükür hiç yara olmadi göğüs ucum çok çok zormus etrafımdan gördüğüm kadarıyla Allah zorunu kolaylaştırsın inşallah .. bende hem emzirip hem şagiyorum 3 4 gündür henüz bir gelişme yok bakalım kaç gün daha sürecek

Çok şükür hiç yara olmadi göğüs ucum çok çok zormus etrafımdan gördüğüm kadarıyla Allah zorunu kolaylaştırsın inşallah .. bende hem emzirip hem şagiyorum 3 4 gündür henüz bir gelişme yok bakalım kaç gün daha sürecek
Amin sağol canım. Sagdikca azalıyo bir an önce düzelir inşallah

Zaten cesaret edemem o kadar batırmaya ben canim bugün kremlerim yine emzirmeden önce biraz ucunu sıkıp çıkan sutu ucunasürünce bir nebze hafifliyor acısı bu şekilde geçirdik bugünü yarın lesitin deneyeceğim inşallah

Bende sutumu suruyorum.canim sizladikca iyi geliyo hatta iki.dogumumdada gogus ucu yarasi cekmedim süt sayesinde cok şükür ben artik kesicem anladimki kurtulus yok bu ara biraz iyi gibiyim mastit yakalamiyo cok.sukur sabir tasi.aldim ama kiyip baslayamiyorum kizima:KK43:

X