• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Süt içirmek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
slm arkadaşlar henüz erken ama ben şimdiden kaygılanmaya başladım kızım 1 yaşına gelince süt içmeye başlamalı ama ben nasıl vereceğimi bilemiyorum çünkü biberon almıyor peki yavrum sütü nasıl içecek,fikirlerinize ihtiyacım var sevgiler.

dedigin gibi telas etmek icin biraz erken :) 1 yasina kadar biberon almamis bir bebek sanirim ondan sonra da almaz.Gerci 1 yasindan sonra biberonu butun bebekler yavas yavas birakiyor,siz tam tersi baslayacak degilsiniz ya.Basta kasikla icecek,sonra bardakla.Afiyet olsun simdiden :)

Bebeğim suyu da kaşıkla içiyor,alıştırma bardağına alıştırmaya çalıştım onada alışmadı cadıcık,kaşık kaşık nasıl süt içecek ki yada gece nasıl vereceğim o da var ?

Bebeğim suyu da kaşıkla içiyor,alıştırma bardağına alıştırmaya çalıştım onada alışmadı cadıcık,kaşık kaşık nasıl süt içecek ki yada gece nasıl vereceğim o da var ?

1 yaşından sonra gece beslenmesi gerekmiyor zaten,hatta şu an bile ihtiyacı yok. alıştırma bardağı olarak damlatmayan bardaklar yerine damtan bardaklardan denediniz mi?

evet aldıgım bardak damlatan tipten agzına alınca sadece damaklarını kaşıyor,tutmuyor nasıl süt içecek şaşırtıyor bu kız beni.

küçük kutu sütlerden alıp onlardan içirebilirsin yada pipetle içirebilirsin.ara ara alıştırma bardağını denemeye devam et bence,henüz nasıl içeceğini bilemiyor olabilir.o bardaklar dışardada çok rahat oluyor çünkü.zamanla alışıcak annesi kafana takma sen..

elbette alisacak,daha 4 ayi var,neler neler degisiyor annesi biraz telas etmissin gereksiz :)) sadece sut icvmekle kalmayacak konusacak bile ohoooo

Back