• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süt hormunu yüksekliği gebe kalamama

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar ben 2 yıllık eviliyim. ilk yıl hemen hamile kaldım ama 2 aylıkken kendiliğinden düştü kürtaj oldum. şimdi 8 aydır olmuyor. doktor süt hormonu testi yaptı 38 çıktı ve sadece ondan başka sorunun yok dedi. 2 aydır dokstinex kullanıyorum. hamilelik gene olmazsa yumurta takibine alcam dedi. aranızda takibe alınmadan hamile kalan varmı?birde bu takip nasıl oluyor?sonunda hamiş olanınız varmı?ne olur okuyup geçmeyin bana cevap vazın. merekla bekliyorum. çok sağolun.Allah herkese bebeklerini tez zamanda veririr inş...:emir_bebek:

arkadasım bende 3 yıllık evliyim doktora gittigimde sorunum olmadıgını sadece süt hormonu degeri yüksekmiş biraz parlodel ilacıyla tedaviye basladık o dahada cıkardı en son dostinex ilacını 3 ay kullandım suan normal degerlere indi cok sükür normal yolla gebelik saglanamadı gecen ay ilk asılama yapıldı ve tuttu ama düştü kendiliginden inşallah bu ay tekrar devam etcez inş.olur rabbim nasip eder:dance:

arkadasım bende 3 yıllık evliyim doktora gittigimde sorunum olmadıgını sadece süt hormonu degeri yüksekmiş biraz parlodel ilacıyla tedaviye basladık o dahada cıkardı en son dostinex ilacını 3 ay kullandım suan normal degerlere indi cok sükür normal yolla gebelik saglanamadı gecen ay ilk asılama yapıldı ve tuttu ama düştü kendiliginden inşallah bu ay tekrar devam etcez inş.olur rabbim nasip eder:dance:

sağol cnm cevabın için. aynı durumları yaşamız hemen hemen..aşılama dediğin yumurta takibi mi yani çatlatma iğnesi falan hiç bilgim yokda?

canım benimde yüksekti prolaktin bende dostinex kullandım ama doktorum bana korunmamı önermişti zaten bu ilacı kullanırken hamile kalma olasılığın çok düşük diye biliyorum ama bıraktıktan sonraki 2 ay %80 başarı oranı diye okumuştum prospektüsünde ben 3 ay kullandım düştü 3 ay da yumurta takibi yaptım ama oda başarısız şimdi aşılama yaptırdım beklemedeyim inşallah sende en kısa zamanda hamiş olursun

canım benimde yüksekti prolaktin bende dostinex kullandım ama doktorum bana korunmamı önermişti zaten bu ilacı kullanırken hamile kalma olasılığın çok düşük diye biliyorum ama bıraktıktan sonraki 2 ay %80 başarı oranı diye okumuştum prospektüsünde ben 3 ay kullandım düştü 3 ay da yumurta takibi yaptım ama oda başarısız şimdi aşılama yaptırdım beklemedeyim inşallah sende en kısa zamanda hamiş olursun

cnm teşekkür ederim cevap için ya galiba ilaç sonrası direk hamile kalan kimse yok anlamadım bene bu durumu peki yumurta takibi nasıl bir şey?:utangac::utangac:

bende 2 yıllık evliyim ilk ay gebe kaldım ama kalbi durdu 2.5 aylıkken şimdi 1.5 yıldır tedavideyim ama sonuç yok. düşükten sonra benimde pralaktin 39 du dostineks kullanıyorum. düşürüyor ama bırakınca tekrar yükseliyor.

önce 3 ay klomen hapı kullandım adetin 5. günü başladın bitince bekliyorum yumurtlama dönemi ultrasonla yumurtladımmı diye bakılıyor.ben yumurtladım ama olmadı. 3. aydan sonra gonal-f igneleriyle adetin 3. günü yumurta geliştirilmeye baslanıyor ama aralıklarla folükül sayısı ve boyu ölçülüyor ultrasonla yapılıyor. eğer folükül 18-20mm arası olursa çatlatma iğnesi yapılıyor iğneden sonraki 3 gün ilişki sonra sonucu bekliyorsun. buna yumurta takibi deniliyor

sen her ay düzenli yumurtlayabiliyormusun BENİSEC2. Çünkü süt hormanu fazlalığında yumurtlama ve adet düzeni bozulabilir Vücüt kendini emziren loğusa kadın gibi görüyor bu yüzden yumurtlama bozuluyor

tam bir bilgim yok ama aynı şeyi komşumun kızına da söylemiş dr.
fakat ilaç yada herhangi bir tedaviye gerek yok hamile kalırsınız demiş daha kalmadı bakalım...
canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın(ız)....

bende 2 yıllık evliyim ilk ay gebe kaldım ama kalbi durdu 2.5 aylıkken şimdi 1.5 yıldır tedavideyim ama sonuç yok. düşükten sonra benimde pralaktin 39 du dostineks kullanıyorum. düşürüyor ama bırakınca tekrar yükseliyor.

hadi ya herkesde öylemi oluyor acaba gene yükseliyormu?peki doktor sende süt hormonundan başka problem buldumu?

sen her ay düzenli yumurtlayabiliyormusun BENİSEC2. Çünkü süt hormanu fazlalığında yumurtlama ve adet düzeni bozulabilir Vücüt kendini emziren loğusa kadın gibi görüyor bu yüzden yumurtlama bozuluyor

ya işde evet hemde maşşallah çok düzenli 28 günde bir oluyorum 3 gün sürüyor hiç şaşmıyor yani nite sordun?

tam bir bilgim yok ama aynı şeyi komşumun kızına da söylemiş dr.
fakat ilaç yada herhangi bir tedaviye gerek yok hamile kalırsınız demiş daha kalmadı bakalım...
canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın(ız)....

cnm inş kalırım ya zaten hormoınlarım üzüntüden bozulmuş..bu çok acı bir şey senin çocugun varmı?

ben ilacı bırakınca yükselmedi süt hormonum kişiden kişiye degişiyo demekki gerci doktorun onu ilacla koruması lazım cünkü gebelik olusmaz yani

hormonlar normal prolaktin hariç eşimdede problem yok. yumurtalık takibinde yumurta var ee spermde var rahimiçide normal kalınlıkta sorun yok ama olmuyor. benim düşüncem araştırmalarıma göre prolaktin yumurtanın kalitesini etkiliyor.Folükül uygun büyüklükte olsa bile içinden çatlayınca yumurta çıkıyormu acaba bunu ancak tüp bebek sırasında yumurta incelenince anlarlar Bu işler çok karışık araştırma yaptıkça gömülüyorum

süt hormonum 39 du dostineks kullandım iki hafta. sonraki 3ay yükselmedi sevindim kurtuldugmu sandım ama 4. ay 28 oldu. fazla yükselme yok ama yükselme eğilimi vardı. siz siz olun 3 aya bir kontrol edin derim ben

merhaba benımde sut hormonum 1yıl once 36 cıktı parlodele basladım tabı bulantılar yuzunden yanında bırde emedur once ceyrekle basladım sonra 1 sımdı ıse gunde 2 tane ıcıyorum. suan 13 normale döndu fakat bıraktıgım an yıne yukselıyo. 1 yıldır tıroıd tedavısı goruyorum. hıpertıroıd saolssun bunuda bozuyo. ve hala hamıle kalamıyorum. hıc bır sorun yok bu hormon dısında .. bu hormonla ugrasmak ınanılmaz zormus....

benimde prolaktin yüksek çıkmıştı ilk ay 28 2.ay 45 ve en son gittiğimde 88e yükselmişti dostinex kullandım ve 16ya düştü bir daha ölçtürmedim sonra şu ada bebek düşünmüyoruz ama bir taraftanda korkuyorum

süt hormonum 39 du dostineks kullandım iki hafta. sonraki 3ay yükselmedi sevindim kurtuldugmu sandım ama 4. ay 28 oldu. fazla yükselme yok ama yükselme eğilimi vardı. siz siz olun 3 aya bir kontrol edin derim ben

ay çok kötü ya benim anlamadıgım sorum yokda nsl döllenme olmuyo nde
sen daha önce hamile kadınmı hiç peki?

Back