Süt hormonu yani prolaktin yüksekliği

Testere dişli aslan pençesini öneririm. Ben suan ilac icmiyorum her gün onu iciyorum.Birde eğer hemen yükseliyorsa emar cektirmenizi öneririm. En önemli şeyde stres ben bunu anladim.
Nerdeyse iki yıldır prolaktin yüksek çıkıyordu geçen adetimde tekrar baktirdim ilk defa düşmüş 15e :) nasıl oldu anlamadım hemde hiç bişey kullanmadan

Nerdeyse iki yıldır prolaktin yüksek çıkıyordu geçen adetimde tekrar baktirdim ilk defa düşmüş 15e :) nasıl oldu anlamadım hemde hiç bişey kullanmadan
Ne yaptin acaba stresten mi uzak durdun yoksa yeşillerin içeriklerinden mi. Ay keske benim de düşse ilaç icmeden

Yeni başladım canım bir hafta oluyordu her gün bir bardak iciyorum çayını. Adetin 3.günü gidip olcturcem gene. Eger düşüş varsa soylerim size. Doktor da bana ilaç geçici çözüm nedenini öğrenmek gerek dedi. Pko olanlarda mesela proklatin yükselirmiş.
Canim bende kullandim o cayi prolaktinim 35 den 22ye dustu ama en az 1 kullanip 1 hafta ara verip tekrar bir ay daha kullanmamiz gerekiyormus. Ben gunde iki kez ac karina ictim

D... ilacını haftada 1 tane olcak sekilde yarım yarım 2 ay ictim testere disli cayı günde 1 kez yatmadan ictim.. bide ben tiroid hastasıymışım oyüzden o dengelendi sanırım bu da etkili oldu

Ben kendim için soğan kürü ve hayıt tohumuna başladım 10 gün oluyo bende çikolata kisti ve prolaktin yüksekliği vardı. Eşimin sperm sayısı 80 milyon ama ileri hareketli %35 onun için de keçiboynuzu özü aldım eczaneden. Polen aldım aktardan ace plus vitamin hapı aldım bıldırcın yumurtası bal süt veriyorum bir de kısmetse ikimiz de hacamat yaptıracağız haftaya.. ben çok ara verdim yıllardır hiçbişi yaptırmadım doktora gitmek dışında.. şimdi bunlara kalkıştım Rabbimin ol emrini bekliyorum inşallah benim de benim gibi yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin de hayırlı sağlıklı çoook tatlı bebişimiz hatta bebişlerimiz olur.. herşey Allah'tan ben ondan istiyorum sadece Rabb'imden bana da dua edin noolur :KK43: 7 senedir olmuyor çocuğumuz

Ben kendim için soğan kürü ve hayıt tohumuna başladım 10 gün oluyo bende çikolata kisti ve prolaktin yüksekliği vardı. Eşimin sperm sayısı 80 milyon ama ileri hareketli %35 onun için de keçiboynuzu özü aldım eczaneden. Polen aldım aktardan ace plus vitamin hapı aldım bıldırcın yumurtası bal süt veriyorum bir de kısmetse ikimiz de hacamat yaptıracağız haftaya.. ben çok ara verdim yıllardır hiçbişi yaptırmadım doktora gitmek dışında.. şimdi bunlara kalkıştım Rabbimin ol emrini bekliyorum inşallah benim de benim gibi yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin de hayırlı sağlıklı çoook tatlı bebişimiz hatta bebişlerimiz olur.. herşey Allah'tan ben ondan istiyorum sadece Rabb'imden bana da dua edin noolur :KK43: 7 senedir olmuyor çocuğumuz
Ben de bitkisel tedavilere çok güveniyorum. Aynı zamanda stres de olmamak gerek. Bu arada proklatin kaçtı sizin? Ilac kullandınız mı. Inş Allahım tez zamanda bebeğinizle kavuşturur sizi. O ol derse olur.

X