Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyinde hipofiz bezinin ön lobundan salgılanan bir hormon olan prolaktin, kadınlarda esas olarak anne sütü üretiminden sorumlu olmaktadır. Toplum arasında “süt hormonu” olarak da bilinen prolaktin hormonunun süt üretimi ve salgılanmasının yanı sıra adet döngüsü ve üreme fonksiyonları konusunda da etkinliği bulunmaktadır. Cinsel istek ve arzuları destekleyen bu hormon, üreme sağlığı açısından önemli taşır. Kandaki prolaktin hormonu miktarını ölçmek için kan testi yapılır.Süt hormonu varmış ilk defa duydum doktora gitmiştim adet gecikmesi için, süt hormonu fazla ddi ondan gecikme olmuş, ddi
Süt hormonunu bilen varmı?
Neyden oluşur yükselmesi veya düşük olması kötü bşy mi?
Bilginiz varmı?
Anldım biraz araştırdım da bebek olmazmış fjln diye okudum bende bebek sahibi olmak istyorum. Hayırlısı inşallahİlaçla düşen bi hormon korkulacak bişey değiş
Prolaktin adı benimde yüksek 2 aydır ilaç kullanıyorumSüt hormonu varmış ilk defa duydum doktora gitmiştim adet gecikmesi için, süt hormonu fazla ddi ondan gecikme olmuş, ddi
Süt hormonunu bilen varmı?
Neyden oluşur yükselmesi veya düşük olması kötü bşy mi?
Bilginiz varmı?
Gebeliğe engel diyorlar doğrumu?Prolaktin adı benimde yüksek 2 aydır ilaç kullanıyorum
Prolaktini yüksek olup hamile kalanlar var. Benim de yüksek. Her ay adet oluyorsanız çok da gerek yok ilaca.Gebeliğe engel diyorlar doğrumu?
O kdr yani 2 ay kadar uzun sürüyor mu ya
Bu ay çok gecikti o yüzden gitmiştim dktra ilaç verdi, kullanıyorum 2 gün oldu, adetim bu ay 25 -26 gün geçti,Prolaktini yüksek olup hamile kalanlar var. Benim de yüksek. Her ay adet oluyorsanız çok da gerek yok ilaca.
O zaman kullanmakta fayda varBu ay çok gecikti o yüzden gitmiştim dktra ilaç verdi, kullanıyorum 2 gün oldu, adetim bu ay 25 -26 gün geçti,
Merhaba bende 5 aylık evliyim bizde bebek istyoruz evet malesef bende duydum gebe kalmaya engel diye duphaston ilaç bende kullandım adet için 1 hafta kullandım bıraktım bugün adetimin 3. Günü dün tekrar doktora gittim ama başka bi doktor varmış ona gittim o da pek ilgilenmedi folik asit verdi onu kullanıyorum şimdi hayırlısı artık bakalım,Merhaba arkadaşlar.Ben 5 aylık evliyim.2 aydır korunmuyoruz ve çocuk sahibi olmak çok istiyoruz.Özel hastaneye gittim doktor göğüs ucundan süt geldigini gördü ve hamile olmana engel dedi.Hormon testi yapıldı hormonlarım yüksek ve düşük çıktı.2 aylık tedavi verdi.Hayıt tohumunu tavsiye etti.Adet olduğum 1.gün say 16.gün Sabah akşam Duphaston ilacı kullan dedi.Dostinex ilacı verdi.Gebe kalınır mı böyle olan var mı?
Amin inşallahMerhaba bende 5 aylık evliyim bizde bebek istyoruz evet malesef bende duydum gebe kalmaya engel diye duphaston ilaç bende kullandım adet için 1 hafta kullandım bıraktım bugün adetimin 3. Günü dün tekrar doktora gittim ama başka bi doktor varmış ona gittim o da pek ilgilenmedi folik asit verdi onu kullanıyorum şimdi hayırlısı artık bakalım,
Allah isteyen herkese nasip etsin,![]()