- 27 Ocak 2017
- 38
- 6
- 36
- 35
- Konu Sahibi Afrodite00
-
Bu öyle değil, benimde yumurtlarken öyle oluyor ama bu sıvı su gibi süt gibi yumurtlarken biraz daha kıvamlı ve uzayan bir yapısı oluyor geneldeBahsettiğiniz akıntı bende yumurtlarken oluyordu. Kremsi akıntı gebelik belirtisi diye biliyorum.
Canım bi test yap. Adetine 2 gün varmış. Varsa çıkar zaten.Merhaba,
Ovülasyon testinde piki gördüğüm gün ve akabinde 3 günü değerlendirdik. Pik gününden sonra 10. Gün yoğun şeffaf ve beyaz süt gibi akıntım olmaya başladı, arada gelen kasık ağrısıyka beraber. Adetime 2 gün var. Akıntı su gibi, gecekeriy iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum hatta bazen peçeteyle silmek zorunda kalıyorum. Koku yok, başka bir belirtide yok. Koku olsa, süt kesiği gibi olsa enfeksiyon diyeceğim ama öyle değil. Baya baya şeffaf kaygan, bazende süt gibi bildiğiniz. Hayatımda ilk defa bu kadar fazla akıntıyla karşılaşıyorum. Pcoluyum bu ay inofolic combide kullanmıştım. Gebelik olma şansı var mı sizce? Böyle bir durumda karşılaşan oldu mu? Hafif bel kasık ve bacak ağrısı adet belirtisi gibi ama. Birde bu hayli fazla akıntı. Teşekkürler şimdiden tecrübesini paylaşan herkese.
İnternetten sipariş vermiştim çoklu kutularda, pzt gelecek yapacağım inşallah.Canım bi test yap. Adetine 2 gün varmış. Varsa çıkar zaten.
İşallah çift çizgiyi görürsün canım.İnternetten sipariş vermiştim çoklu kutularda, pzt gelecek yapacağım inşallah.
Amiiin inşallah....İşallah çift çizgiyi görürsün canım.
Yaptınız mı testi ?Amiiin inşallah....
Hamilemisiniz o akıntı bende var merak ettimMerhaba,
Ovülasyon testinde piki gördüğüm gün ve akabinde 3 günü değerlendirdik. Pik gününden sonra 10. Gün yoğun şeffaf ve beyaz süt gibi akıntım olmaya başladı, arada gelen kasık ağrısıyka beraber. Adetime 2 gün var. Akıntı su gibi, gecekeriy iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum hatta bazen peçeteyle silmek zorunda kalıyorum. Koku yok, başka bir belirtide yok. Koku olsa, süt kesiği gibi olsa enfeksiyon diyeceğim ama öyle değil. Baya baya şeffaf kaygan, bazende süt gibi bildiğiniz. Hayatımda ilk defa bu kadar fazla akıntıyla karşılaşıyorum. Pcoluyum bu ay inofolic combide kullanmıştım. Gebelik olma şansı var mı sizce? Böyle bir durumda karşılaşan oldu mu? Hafif bel kasık ve bacak ağrısı adet belirtisi gibi ama. Birde bu hayli fazla akıntı. Teşekkürler şimdiden tecrübesini paylaşan herkese.
Merhaba hamile misiniz bende aynı akıntıyı yaşıyorum adetime 7 gün varMerhaba,
Ben Her ay hamilleik belirtisi yasiorum dediğin gibi koca bir negatifBenim beyaz sari her ay akintim oluyo bel agrsisi kasik agrisi butun belirtileri yasiyorum sonuç 0 .
bu kontrolü nasıl yapıyorsunuz? Ne olması ya da olmaması hamilelik demekDaha once surekli hamilelik belirtileri diye diyer arkadaslarin yorumlarini okur kendimde onlari arardim fakat inaninki oyle degil tam tersi bende hic bir belirti olmadi sadece yumurtlama gununden sonra grip oldum ve grip oldugum gunun ertesi gunu gogus ucum sizladi hapsurdukca her ay olan akintim bu ay hep kuruydu sadece gribal bi halsizlik vardi ama ben hamileligimi parmakla vajina kontrolunden anladim
Merhaba bu parmak testini nasıl yapıyorsunuz paylaşır mısınız lütfenDaha once surekli hamilelik belirtileri diye diyer arkadaslarin yorumlarini okur kendimde onlari arardim fakat inaninki oyle degil tam tersi bende hic bir belirti olmadi sadece yumurtlama gununden sonra grip oldum ve grip oldugum gunun ertesi gunu gogus ucum sizladi hapsurdukca her ay olan akintim bu ay hep kuruydu sadece gribal bi halsizlik vardi ama ben hamileligimi parmakla vajina kontrolunden anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?