Ne yapman gerekiyorKonu yanlış yerde. Banlanacaksınız.
Konuları doğru katergorilerde açmalısınız.Ne yapman gerekiyor
Hayır bugün Mısır yerken oldu dibindeki sert taneleri ısırmış galiba geldi anne dişim kırıldı dedi acıdımı sesmi geldi ondan dedi galiba dişim kırıldı diye6 yasinda sut disleri dokuluyor yanlis hatirlamiyorsam. Oglum ilkokul bire giderken on sut disleri cikmisti. On dislerden basliyor. Sut disi dokulmedigine emin misiniz?
Darbeye bağlı çıkmamı yoksa süt dişlerimi döküldüBizim ufakligin da ön alt dişi çıktı dün. 4 sene 9 aylık. 5 yaşa 3 ay var. 2 ay önce genel kontrole götürmüştüm. Dişleri iyi durumda demişlerdi. Ben de bir uzmana soracağım.
Döküldü diye tahmin ediyoruz. Eşim çok sallanıyordu çektim dedi. Bir yandan da acaba kreşte darbe mi aldi diye içimize kurt düştü. 3 gündür evdeydi. Cuma günü kreşten gelince birşey fark etmedik, o da anlatmadı. Kreş normalde bu tür olayları rapor eder. Gerçi dişte minicik. Kafamız karıştı.Darbeye bağlı çıkmamı yoksa süt dişlerimi döküldü
Doktora götürseniz daha iyi olmaz mı?Kızlar bu kategoriye uyuyormu bilmiyorum fakat hızlı cvp geleceği için buraya yazmak istedim çocuğum 5 yaşından gün aldı bugün mısır patlatmıştım kardeşiyle ikisinin önüne verdim bende mutfakta bulaşık yıkıyordum çocuğum geldi anne dişim kırıldı dedi görünürde bişey yoktu fakat ön iki dişi sallanıyordu birisi hafif diğeri biraz daha fazla sallanıyordu (çıkacak gibi değil ama oynuyordu) sanırım mısırın o küçük tanelerinden olmuş benim bu durumda ne yapmam gerekiyor ilerde çıkacak dişlerini etkilermi bu durum sizce yorum yaparsanız sevinirim
Çok geçmiş olsun insanın çocuğu söz konusu olunca dişi tırnağı çok çok kıymetli oluyor birde süt dişleri ilerde çıkacak dişleri için çok önemliymiş eltimin oğlu küçükken parkta dişlerini kırdı şuan 8 yaşında hala dişleri çıkmıyor bende şimdi çok evham yaptımDöküldü diye tahmin ediyoruz. Eşim çok sallanıyordu çektim dedi. Bir yandan da acaba kreşte darbe mi aldi diye içimize kurt düştü. 3 gündür evdeydi. Cuma günü kreşten gelince birşey fark etmedik, o da anlatmadı. Kreş normalde bu tür olayları rapor eder. Gerçi dişte minicik. Kafamız karıştı.
Tabi götüreceğim ama sadece şuan bira korktum ilerdeki dişlerini etkilermi acaba diye tecrübeli annelerden akıl almak istedimDoktora götürseniz daha iyi olmaz mı?
Kesinlikle haklısınız. Üstüne dişler hem maddi hem manevi hayat kalitesini etkiliyor. Imkan varsa insan elinden geleni yapmak istiyor.Çok geçmiş olsun insanın çocuğu söz konusu olunca dişi tırnağı çok çok kıymetli oluyor birde süt dişleri ilerde çıkacak dişleri için çok önemliymiş eltimin oğlu küçükken parkta dişlerini kırdı şuan 8 yaşında hala dişleri çıkmıyor bende şimdi çok evham yaptım
Hayır bugün Mısır yerken oldu dibindeki sert taneleri ısırmış galiba geldi anne dişim kırıldı dedi acıdımı sesmi geldi ondan dedi galiba dişim kırıldı diye
Akışına bırakKızlar bu kategoriye uyuyormu bilmiyorum fakat hızlı cvp geleceği için buraya yazmak istedim çocuğum 5 yaşından gün aldı bugün mısır patlatmıştım kardeşiyle ikisinin önüne verdim bende mutfakta bulaşık yıkıyordum çocuğum geldi anne dişim kırıldı dedi görünürde bişey yoktu fakat ön iki dişi sallanıyordu birisi hafif diğeri biraz daha fazla sallanıyordu (çıkacak gibi değil ama oynuyordu) sanırım mısırın o küçük tanelerinden olmuş benim bu durumda ne yapmam gerekiyor ilerde çıkacak dişlerini etkilermi bu durum sizce yorum yaparsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?