Gebeliğe Hazırlık Süt Buharı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin katıldığınız altın günü kadar vajinal mantar gördüm de yeşil yeşil aktı “ödemlerim” gibi bir saçmalığa ilk kez rastlıyorum doğru. Ayrıca yeşil akıntının başka manaları var keşke mantar çıksaydı dersiniz sonra, bi doktora görünün

Güzel haberi alırsın inş canım, bana da haber et merak ediyorum

kız mantar olmuşsun bi de hala ödemim aktı diyosun gülsem de kızarsın. Ayrıca bildiriyorum bu mesajı halk sağlığına tehditsin

Siz neden çok tepki gösterdiniz ben diğer bayana anlattım .düzenli olarakda doktora gidiyorum zaten

Arkadaşım vazelin petrol ürünü değil mi?
Hem petrol ürünü hem de sentetik. Hatta emin olmak için baktım tekrar, petrol atıklarından üretiliyormuş.
Nasıl tampona sürüp içine sokarsın?
Belki de yeşil yeşil akıntılar ödemler değil bu yaptıkların sonucu akan iltihaplar mantarlardir
Doktorun ne dedi bu yaptıklarina? Onunla paylaştın mi?

Çareyi doktora gitmek yerine alternatif tıpta arayan bazı kadınların vajinalarına maydanoz, sarımsak bile koyduğu bildirildi.

Bu tür uygulamaların neticesinde oluşabilecek enfeksiyonun kısırlığa bile neden olabileceği belirtildi.

Yukarıda bir kısmını paylaştığım yazının devamı için lütfen linke tıklayın: Vajinaya maydanoz
Yazı jinekoloji servisinde yatan hastalar üzerinde yapılan araştırmayı anlatıyor, iyi gelir sandığımız bazı metodlar bizi başka sağlık sorunlarıyla karşı karşıya getirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…