Kazan üzerine battaniye olmaz ,battaniye üzerine alacanki buhar kaçmasın.gideceği yere varsın.[/QUOTE][QUOTE="Kuzum ask, post: 47327412, member: 765765alyenin altına kaynamış süt kazanı kazanın üzerine battaniye gelinde sndalyenin üzerine oturacak öylemine faydası olacak bu işin anlamadım
Kazan üzerine battaniye olmaz ,battaniye üzerine alacanki buhar kaçmasın.gideceği yere varsın.[/QUOTE][QUOTE="Kuzum ask, post: 47327412, member: 765765alyenin altına kaynamış süt kazanı kazanın üzerine battaniye gelinde sndalyenin üzerine oturacak öylemine faydası olacak bu işin anlamadım
kız öyle deseneSandalyenin oturak yeri olmayacak.
İlk mesajda sandelyenin üzeri kalkacak demişimde heyecandan anlamamış olacaksınKuzu701 .!.:kız öyle desenedüşünüp durasıl oluyor diye
canım ben düşük yaptıkan sonra soğuk havada balkonda yattım. annemler çok kızdılarİlk mesajda sandelyenin üzeri kalkacak demişimde heyecandan anlamamış olacaksınşöyle söyleyim.bu bir tedavi süreci dir.mesela varsa eğer iltihap çözülür temizlenme süresi olur.ya da üş ütme varsa ısınması sağlanır.arka arkaya ne kadar süre ile yapılır bilemem.bizimkiler ilkinde hamile kaldılar.bir de herhangi değişimde doktora gidin.vereceği
aynen öyle canım ya kendimize bakmalıyızİnş. Bebiş vardır.bayanlar narindir kendimize iyi bakmalıyız.çeyizlere boşuna patik yelek şal konulmuyor.giy giy iyice için ısınsın .cereyanda asla kalma.