Süt buğusuyla hamile kalan varmı?

can
[QUOTE="Kuzum ask, post: 47327412, member: 765765alyenin altına kaynamış süt kazanı kazanın üzerine battaniye gelinde sndalyenin üzerine oturacak öylemi ne faydası olacak bu işin anlamadım
Kazan üzerine battaniye olmaz ,battaniye üzerine alacanki buhar kaçmasın.gideceği yere varsın.[/QUOTE]
canım gelin kendini bettaneyeya saracak öylemi yeni anladım peki buhar nasıl ulaşıyor rahim bölgesine ne de olsa gelin sndalyeye oturmuş sandalyenin altında kazan

[QUOTE="Kuzum ask, post: 47327412, member: 765765alyenin altına kaynamış süt kazanı kazanın üzerine battaniye gelinde sndalyenin üzerine oturacak öylemi ne faydası olacak bu işin anlamadım
Kazan üzerine battaniye olmaz ,battaniye üzerine alacanki buhar kaçmasın.gideceği yere varsın.[/QUOTE]
canım gelin kendini bettaneyeya saracak öylemi yeni anladım peki buhar nasıl ulaşıyor rahim bölgesine ne de olsa gelin sndalyeye oturmuş sandalyenin altında kazan

. Önce sandalye ayarla,sonra sütü kazanda kaynat maydanoz at.sandelye altına yerleştir.üzerine otur.battaniyeyi dolan.yanında biri olsun.sıcağa dayanamaz tansiyon varsa,herhangi bir rahatsızlığı N varsa yapma.zararını gören olmamış ama yine de uyarayım.odanın kapı penceresinin ört.cereyanda kalma.yanındakide kapıyı sık aćmasın.

Bir kaç gün öncesi fırında közlenmiş soğan yemekde faydasını arttırır.3 gün yemek yanında közlenmiş kuru beyaz soğan yiyin.ama kadının takvimi ne göre ne zaman yapılır,sonrası hangi gün ilişkiye girilir bilmiyorum.ben tek oturma olaylarında vardım.sanırım bilen arkadaşlar vardır.araştırın sonra yapın lütfen

Bu yöntemle hamile kalan bayanlara sorum olacak, uygulamayı yaptığınız ay hemen kaldiniz mi acaba ? Bu ay bende denedim beklemedeyim kasiklarim agriyor adet olucam sanırım, olursam bir daha ki ay bir daha denemelimiyim süt bugusunu?

Kuzu701 .!.:
kız öyle desene düşünüp durasıl oluyor diye
İlk mesajda sandelyenin üzeri kalkacak demişimde heyecandan anlamamış olacaksın şöyle söyleyim.bu bir tedavi süreci dir.mesela varsa eğer iltihap çözülür temizlenme süresi olur.ya da üşütme varsa ısınması sağlanır.arka arkaya ne kadar süre ile yapılır bilemem.bizimkiler ilkinde hamile kaldılar.yine de doktora görünün mutlaka.

canım ben düşük yaptıkan sonra soğuk havada balkonda yattım. annemler çok kızdılar sen üşüttün bebeğin geç olur diye benmde aklımda hep bu soru acaba üşüttümmü ben bu süt buharını denemeliyim bu ay adet olursam bebiş yoksa

Meraba bende bu ay denicem adetim biteli 3 gun oldu bugunden itibaren yapicam fakat yaptktan hemen sonra iliskiye griliyomu bakalim benm sonuc ne olucak

Bikaç sorum olcak arkadaşlar sütü ocağa koyarken maydanozları da mı atıyoz yoksa süt kaynadıktan sonra mı maydonuzu atıyoz?bide ilişki olmalı mı o gün?

Ben basladim suan yapiyorum sutu tencereye koyup maydanozlari 3e 4e bolup atip kaynatiyorum beraber yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…