Süt buğusuyla hamile kalan varmı?

bende forumlarda okudum ve dün akşam yaptım. Bu aksam tekrar yapacağım yaptıktan sonra dinlenin yıkanmayın deniyor, çalıştığım için yatıp dinlenemiyorum bakalım kısmet RABBİM bu günlerin hürmetine isteyen herkese nasip eder İNŞALLAHHH

insa
amin canim insallah sonucu burayada yazarsin

nasıl oluyo bu süt buğusu ve tam olarak neye yarıyor çok merak ettim kusura bakmayın merak ettim

Nasıl oluyo bu biliyomusunuz
Adetten 2 3 gun snra basliyomussun 1 ltre sutu maydonozla iyce kaynatip oturuyosn bi yarm saate yakn ama sirada beline flanda bisiler sariyosn boyle 2 3 gun ust uste yapiliyo oara kendini sicak tutman lazmmis ben 1 kere denedim bidada usendm valla

BEN SADECE SÜT BUHARINA OTURDUM MAYDONOZ YOKTU 1 DE 1 GÜN OTURDUM AMA İŞE YARAMADI

CANIM GELİN SANDALYEYEMİ OTURACAK

Çok enteresan ilk defa duydum keşkw bu kadar kolay olsa gerçi eskiler diyosa vardır bi bildiği

sandalyenin altına kaynamış süt kazanı kazanın üzerine battaniye gelinde sndalyenin üzerine oturacak öylemi ne faydası olacak bu işin anlamadım
O buhar kapali tupleri aciyormus faydasi bu yani. Denemedigim bir bu kaldi bu ay ben de deneyecegim ugrasmaya usenmezsem :)

Bilenler cevap yazarsa sevinirim. Her seferinde yeni maydanoz ve sut mu kullanilcak acaba??

Bilenler cevap yazarsa sevinirim. Her seferinde yeni maydanoz ve sut mu kullanilcak acaba??
Evet her seferinde taze olarak yapılıyormuş bu ay bende uyguladim bat 5 beklemedeyim ama umutsuzum işin aslı adet ağrısı gibi kasiklarim agriyor çok üzgünüm umarım sizde ise yarar

[QUOTE="Kuzum ask, post: 47327412, member: 765765alyenin altına kaynamış süt kazanı kazanın üzerine battaniye gelinde sndalyenin üzerine oturacak öylemi ne faydası olacak bu işin anlamadım[/QUOTE]
Kazan üzerine battaniye olmaz ,battaniye üzerine alacanki buhar kaçmasın.gideceği yere varsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…