Test varsa yaparsan çıkar canım.benimde 4 gün var ve aşırı derece adet ağrım var oldum diye gidiyorum yok. Ayaklarım buz gibi üşüyor. Sanırım ben biraz erken adet olucamArkadaşlar 6 aydır evliyim adetim 26 gunde bir oluyordu evlendigimden beri sadece 4. Ay 30 günde bir oldu. 26 günlük döngüye göre bu ay 2 gün geciktim. Yaklaşık 5-6 gündür adet ağrısı gibi ağrılarım var. Bel ağrısı,kasık agrisi gibi. Bide sürekli adet olacakmış gibi hissediyorum. Sürekli ıslaklık var. Dünde çok hafif kahvrengi sürüntü gibi bisey vardı ic çamaşırımda. Bugünde beyaz Süt gibi hafif yapiskan akintim geldi. Sizce hamilelik belirtisi mi yoksa adet belirtisi mi?
Bu sabah yaptım ama sonuç negatifti. Birkaç gün daha bekleyeceğim olmazsa kan veririm artık.Test varsa yaparsan çıkar canım.benimde 4 gün var ve aşırı derece adet ağrım var oldum diye gidiyorum yok. Ayaklarım buz gibi üşüyor. Sanırım ben biraz erken adet olucam
Benim ilk gebeliğimde ilk belirtim bahsettiğiniz akıntıydı, yine hamileyim velk belirtilerim arasında yine aynı akıntı oldu, ve evet iki gebeliğimin ilk belirtileri adet olacamış gibi belirtiler vermesi canımArkadaşlar 6 aydır evliyim adetim 26 gunde bir oluyordu evlendigimden beri sadece 4. Ay 30 günde bir oldu. 26 günlük döngüye göre bu ay 2 gün geciktim. Yaklaşık 5-6 gündür adet ağrısı gibi ağrılarım var. Bel ağrısı,kasık agrisi gibi. Bide sürekli adet olacakmış gibi hissediyorum. Sürekli ıslaklık var. Dünde çok hafif kahvrengi sürüntü gibi bisey vardı ic çamaşırımda. Bugünde beyaz Süt gibi hafif yapiskan akintim geldi. Sizce hamilelik belirtisi mi yoksa adet belirtisi mi?
Verdin mi kanBu sabah yaptım ama sonuç negatifti. Birkaç gün daha bekleyeceğim olmazsa kan veririm artık.
Nasıl bi akıntı tam olarak bende de kasık batması var dünden beri beyaz leke oluyordu iç çamaşırım bugün hafif sarımsı oldu enfeksiyonum da yok hamilelik mi acabaBenim ilk gebeliğimde ilk belirtim bahsettiğiniz akıntıydı, yine hamileyim velk belirtilerim arasında yine aynı akıntı oldu, ve evet iki gebeliğimin ilk belirtileri adet olacamış gibi belirtiler vermesi canım
Tam olarak sizin yazdığınız akıntıdandıNasıl bi akıntı tam olarak bende de kasık batması var dünden beri beyaz leke oluyordu iç çamaşırım bugün hafif sarımsı oldu enfeksiyonum da yok hamilelik mi acaba
İnşallah hamileyimdirTam olarak sizin yazdığınız akıntıdandı
Canım benim ilkten su gibi akıntı geldi bir gün boyuncaArkadaşlar 6 aydır evliyim adetim 26 gunde bir oluyordu evlendigimden beri sadece 4. Ay 30 günde bir oldu. 26 günlük döngüye göre bu ay 2 gün geciktim. Yaklaşık 5-6 gündür adet ağrısı gibi ağrılarım var. Bel ağrısı,kasık agrisi gibi. Bide sürekli adet olacakmış gibi hissediyorum. Sürekli ıslaklık var. Dünde çok hafif kahvrengi sürüntü gibi bisey vardı ic çamaşırımda. Bugünde beyaz Süt gibi hafif yapiskan akintim geldi. Sizce hamilelik belirtisi mi yoksa adet belirtisi mi?
Tam olarak sizin yazdığınız akıntıdandı
Canım benim ilkten su gibi akıntı geldi bir gün boyunca
sonra sarımtırak- beyaz oldu gebelik boyunca da o renkte devam etti
Var mı gebelikkkk ilk beş dakikada çıktı prodoctor markaTam olarak sizin yazdığınız akıntıdandı
Görünene göre var kuzumVar mı gebelikkkk ilk beş dakikada çıktı prodoctor marka
Merhaba hafif ikinci çizgi görünüyor. Var gibi duruyor. Belirtiler de var gibi. Adet olacakmış hissi ve yoğun akıntı da hamileliğin en belirgin özellikleri. Kan verdiniz mi?Var mı gebelikkkk ilk beş dakikada çıktı prodoctor marka
evet kan verdim 59 çıktı betam :)Merhaba hafif ikinci çizgi görünüyor. Var gibi duruyor. Belirtiler de var gibi. Adet olacakmış hissi ve yoğun akıntı da hamileliğin en belirgin özellikleri. Kan verdiniz mi?
Hadi hayırlı olsun Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsinevet kan verdim 59 çıktı betam :)
aamiinn allah razı olsunHadi hayırlı olsun Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
Bende ilk gebeliğimi 59 la öğrenmiştim:) sağlıkla gelsin inşallah:) geöennhafta benim de testim böyleydi kan sonucum 14 tünama kimyasal oldu maalesef olmadı ilerlemedi nasip diyelim çok şükür bir evladım var inş yine olur akışına bıraktım:)evet kan verdim 59 çıktı betam :)
rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBende ilk gebeliğimi 59 la öğrenmiştim:) sağlıkla gelsin inşallah:) geöennhafta benim de testim böyleydi kan sonucum 14 tünama kimyasal oldu maalesef olmadı ilerlemedi nasip diyelim çok şükür bir evladım var inş yine olur akışına bıraktım:)
59 değeri iyi o zaman çatlama tarihim 5 kasımdıBende ilk gebeliğimi 59 la öğrenmiştim:) sağlıkla gelsin inşallah:) geöennhafta benim de testim böyleydi kan sonucum 14 tünama kimyasal oldu maalesef olmadı ilerlemedi nasip diyelim çok şükür bir evladım var inş yine olur akışına bıraktım:)
Adet gününüz ne zaman eğer erken öğrendiyseniz normal ben adetim 1 Hafta gecikince öğrenmiştim geç döllenmeydi59 değeri iyi o zaman çatlama tarihim 5 kasımdı