Süt beyazi akinti hamilelik belirtisi mi

melisdem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
25
1
19
Arkadaşlar 6 aydır evliyim adetim 26 gunde bir oluyordu evlendigimden beri sadece 4. Ay 30 günde bir oldu. 26 günlük döngüye göre bu ay 2 gün geciktim. Yaklaşık 5-6 gündür adet ağrısı gibi ağrılarım var. Bel ağrısı,kasık agrisi gibi. Bide sürekli adet olacakmış gibi hissediyorum. Sürekli ıslaklık var. Dünde çok hafif kahvrengi sürüntü gibi bisey vardı ic çamaşırımda. Bugünde beyaz Süt gibi hafif yapiskan akintim geldi. Sizce hamilelik belirtisi mi yoksa adet belirtisi mi?

Test varsa yaparsan çıkar canım.benimde 4 gün var ve aşırı derece adet ağrım var oldum diye gidiyorum yok. Ayaklarım buz gibi üşüyor. Sanırım ben biraz erken adet olucam

Test varsa yaparsan çıkar canım.benimde 4 gün var ve aşırı derece adet ağrım var oldum diye gidiyorum yok. Ayaklarım buz gibi üşüyor. Sanırım ben biraz erken adet olucam
Bu sabah yaptım ama sonuç negatifti. Birkaç gün daha bekleyeceğim olmazsa kan veririm artık.

Benim ilk gebeliğimde ilk belirtim bahsettiğiniz akıntıydı, yine hamileyim velk belirtilerim arasında yine aynı akıntı oldu, ve evet iki gebeliğimin ilk belirtileri adet olacamış gibi belirtiler vermesi canım

Benim ilk gebeliğimde ilk belirtim bahsettiğiniz akıntıydı, yine hamileyim velk belirtilerim arasında yine aynı akıntı oldu, ve evet iki gebeliğimin ilk belirtileri adet olacamış gibi belirtiler vermesi canım
Nasıl bi akıntı tam olarak bende de kasık batması var dünden beri beyaz leke oluyordu iç çamaşırım bugün hafif sarımsı oldu enfeksiyonum da yok hamilelik mi acaba

Canım benim ilkten su gibi akıntı geldi bir gün boyunca
sonra sarımtırak- beyaz oldu gebelik boyunca da o renkte devam etti

Tam olarak sizin yazdığınız akıntıdandı
Var mı gebelikkkk ilk beş dakikada çıktı prodoctor marka

Eklentiler

• 04E12B02-0C5E-48AE-8221-922BCED6C1EC.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 142
evet kan verdim 59 çıktı betam :)
Bende ilk gebeliğimi 59 la öğrenmiştim:) sağlıkla gelsin inşallah:) geöennhafta benim de testim böyleydi kan sonucum 14 tünama kimyasal oldu maalesef olmadı ilerlemedi nasip diyelim çok şükür bir evladım var inş yine olur akışına bıraktım:)

rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

59 değeri iyi o zaman çatlama tarihim 5 kasımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…