süt arttırmak için neoxın nursarol hakkında

zpoison

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
175
0
116
Kocaeli
slm kızlar sütüm çok azaldı zaten bebeklerim emmiyorlar sağarak veriyordum şimdi çok az gelmeye başladı ancak günde 1 sefer verebiliyorum süt kesilecek diye korkuyorum netten araştırırken bitkisel olan bir ilaç gördüm nursarol diye kullanan ve faydasını gören varmı ona göre bende almayı düşünüyorum

canım öyle bi ilaç duymadım ama aktardan şu süt artırıcı çaylardan aldım gerçekten artırıyor ama daha etkili birşey duydum ben de iki gündür deniyorum bira mayasına bal katıp iç gerçekten sütün artıyor

biramayasını hiç duymadım nedir o ve nereden bulabilirim

biramayasını hiç duymadım nedir o ve nereden bulabilirim

hani şu pasta böreğe katılan kuru maya var ya o ama kuru boncuk boncuk olan marketlerde de var çok almak istersen aktarda da var tablet olarak internette de satılıyomuş sanırım ama ben normal marketten alınan mayadan içiyorum ılık suya koy biraz istersen balla iç çünkü tadı kötü

Merhaba,

Şimdiye kadar kimsenin duymadığı, evet kavun bebeğim 5 aylık ve sıcaklardan iştahı kesilmişti, alıştırma ek gıdayada geçtiğimden az emiyordu, dolayısıyla sütün çok azalmıştı, krsiilşmesin diye her markanın süt artıran çayını, alkolsüz birayı, meyve sebze, bol su , tahin helvası, bölürce, soğan hepsini denedim, süt yapıyordu ama çok az geceleride bol bol uyanıyoduk bu yüzden, geçenlerde kavun yemiştim gece iyi sütüm oldu ve bi kere emzirdim sabaha kadar uyuduk, tesadüf mü caba dedim tekrar denedim ve çok memnun kaldım, her gün kavun yiyorum artık.hiç biyerde duymamıştım tesadüfen buldum hemen sizlerle paylaşmak istedim.umarım işinize yarar, bebişlerinize sağlık ve huzur diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…