Bebek Beslenmesi süt arttırmak için malt içeceği kullananlarr

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mhtp

tutun bana annemm
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
3.586
24
116
Konya
sütüm iyice azaldı:(( oğlum 7 aylık oluyor..yinede ben anne sütüne devam etmek istiyorum..sağarak veriyorum sütü..
şu çaylardan içiyorum ama sanki çok etkilemedi..şimdi malt içeceği aldım...peki etkisini ne kadar zamanda gösterir??sütümü arttırırsa ne zaman belli olur..???

Ben kullandım faydasını gördüm haftada 1 şişe içmek yeterlymiş aynı gün olmasada ertesi gün arttığını görürsün

ben bilmeden 1 haftada 3-4 tane falan içmiştim:53:
ocak ayında karda buzda palto giyme ihtiyacı bile hissetmedim:52::66:

canım bende içiyorum ama hemen etkisini görmek istersen alkolsüz bira al. ithal oluolar genelde.ama içine iyi bak alkol 0 olcak.bazı alkolsüz diye geçen biralarda 0.05 alkol varmış. tadı aynı bira gibi malt içecekleri gibi şekerli değil.iç bikaç saat sonra farkı gör.

kızlar cahilliğimi bağışlayın benim de sütüm neredeyse sıfır..
bu malt içeceği dediğiniz ne ?

arkadaşlar ben de çok aradım malt içeceği ama sanırım artık üretilmiyor.. sizin kullandığınızın markası ne? ben vitamalt duymuştum ama hiç bulamadım...

eczanelerde, bazen bebek mağazalarında bulamazsan internette var.
vitamalt adı.yalnız malt içeceği bime de gelicekti takip edin onu da.
içeriği arpa diyebiliriz.

kızlar bu malt içeceği dediğiniz sanırım benim eşimin sattıgı ürün.biz çok içeriz severimde tadını..eşim ülkerde çalışıyor..marketlerde bulabilirsiniz üzerinde malt içeceği yazıyor.marka vermek yasakmı bilmiyorum :44: marketlere gidip ülkerin malt içeceği derseniz verirler sanırım.3 çeşidi var ananaslısı tavsiyemdir :34:

arkadaşlar ben de çok aradım malt içeceği ama sanırım artık üretilmiyor.. sizin kullandığınızın markası ne? ben vitamalt duymuştum ama hiç bulamadım...

süt arttırmak için özel olarak üretilen bir ürün değilse benim dediğimde 0 alkol var :44: ve kolayca bulabilirsiniz

arkadaşlar benim dediğim feyrouz yada ülker malt içeceği değil.. onlar gazlı içecek.. ve sütümü arttırayım derken çocuğunuzu gazdan kıvrandırmayın.. ayrıca onların içinde bin türlü katkı maddesi var. eczanede satılan vita malt ise artık üretilmiyormuş internette de yok hepsinde stok tükendi yazıyor..

☞ Vitamalt Emziren Anneler in St Arttrc ecek, Malt : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh

VitaMalt İçeceği - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Vitamalt | Vitamalt ecei Classic Anne St Arttrc | 5,00 TL fiyat ve yorumlar

Kiraz Bebe*>>*KAMPANYALAR*>>*VitaMalt İçeçeği 5 Adet Al 1 Adet Hediye !!!

hepsinde stoklar tükenmiş yazıyor.. hemde 3 aydır..

arkadaşlar benim dediğim feyrouz yada ülker malt içeceği değil.. onlar gazlı içecek.. ve sütümü arttırayım derken çocuğunuzu gazdan kıvrandırmayın.. ayrıca onların içinde bin türlü katkı maddesi var. eczanede satılan vita malt ise artık üretilmiyormuş internette de yok hepsinde stok tükendi yazıyor..

☞ Vitamalt Emziren Anneler in St Arttrc ecek, Malt : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh

VitaMalt İçeceği - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Vitamalt | Vitamalt ecei Classic Anne St Arttrc | 5,00 TL fiyat ve yorumlar

Kiraz Bebe*>>*KAMPANYALAR*>>*VitaMalt İçeçeği 5 Adet Al 1 Adet Hediye !!!

hepsinde stoklar tükenmiş yazıyor.. hemde 3 aydır..

emin olamamıştım zaten :44: bende öğrenmiş oldum :29:

ben bebeğim 2,5 aylıkken başlamıştım,önce eczaneden aldım denedim baktım işe yarıyor, internetten toplu sipariş vermiştim.eczanede 5,75ken toplu olunca 3,75 filan gelmişti.ben hergün içiyordum ve bana çok iyi gelmişti.Hem saçlarım filanda çok parlak canlı olmuştu, hem sütüm artmıştı hemde bebeğim sütle daha iyi doyuyordu.Ben vitamalt almıştım,daha sonralarda ülkerinmiydi emin değilim markette gördüm aldım denemek için ama vitamaltın kesinlikle yerine tutamaz.Vitamaltta vitamin katkısıda var ve çok severek içiyordum.
Ben sabahları aç karnına içiyordum bi şişeyi,öyle çok enerji patlamasıda yaşamadım.Emziren bi kadının normal bi bireyden daha fazla kalori alması gerekir ve benim bebeğim gazlı ve kolikti o yüzden verdiği enerji zaten ihtiyacım olan enerjiydi.Hatta bunu içmeme rağmen ayda en aşagı 2 kilo bile vererek gidiyordum.
Süt artıran en iyi ve etkili içecek bence.

bencede
bende malt icecegi ile sut arttiranlardanim harika ise yariyor
ictigim zaman goguslerim dolu dolu oluyordu. simdi 7 aylik olduk artik gerek kalmadi.
yinede anne sutunu arttiran en onemli seyler moral, bol sivi alimi, surekli emzirmek....

2 sorum olacak bu konuda bende sut azlıgı konusunda muzdaribimde,

1. vitamalt danimarkadan ithal miş dolayısı ile azda olsa (0.05 mg gibi) alkol varmı içinde?

2. malt içeceklerinin anne sutunu sulandırdıgı aslında sutun miktarını bu sekilde artırdıgı dolayısı ile sutun miktarı artarken kalitesinin dustugune dair birkac birşey okudum bu konuda bilginiz varmı acaba kızlar?

bebegim 3. ayını doldurdu ve bu ay sadece 300 gr. almış. tabi üüldüm. Sütümün aaldıgının farkındaydım. Doktorum 15 gün süre verdi . sütümü arttırmanın yollarını deniyoruz şu an. Malta önerdi bilimsel çalışmalarla ispanladıgını belirtti. Bugün aldım içmeye başladım etkisini gösterince yazarım tekrar..:nazar:

Selam benimde sutum azaldi' bebegim 2,5 aylik ne guzel emerken simdi 5 dk emip biraliyo sonra acliktan agliyor. Ben eczaneden siparis verdim siparisle getiriyorlarmis. Uzum ve elmalisi vardi. Yarin sabah alicam bakalim ne olacak, emzirme suresini nasil arttiririm bilen varmi

selam canım malt içeceği sütünü arttırırsa haber verir misin benim de sütüm az kızım 6 aylık hem emziriyorum hem mama veriyorum ne olur cevap yaz bi değişiklik olursa

sütüm iyice azaldı:(( oğlum 7 aylık oluyor..yinede ben anne sütüne devam etmek istiyorum..sağarak veriyorum sütü..
şu çaylardan içiyorum ama sanki çok etkilemedi..şimdi malt içeceği aldım...peki etkisini ne kadar zamanda gösterir??sütümü arttırırsa ne zaman belli olur..???

arkadaslar ben malt ıcecegının yanı sıra naturpy mılk tea onerıyorum 3 gun sonunda sutumde farkedılır sekılde artıs oldu ayrıca 3gun boyuncada her emzırmeden sonra 5 dk pompayla sağdım.yatmadan 1 tane malt ıcecegı ıctım.sonuc mamayı bıraktık cok sukur.bu üçlü kombinasyonu 3 gün boyunca uygulayın fayda gorecegınızı umuyorum.yalnız emzırme suresı boyunca caya devam edılmesı gerekıyormus.bıraz malıyetlı olacak ama olsun...mamanın maddı ve manevı cokuntusunden ıyıdır:)

Back
X