Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesisüt arttırmak için malt içeceği kullananlarr
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bernesmus arkdsm bende hem mama verip hem emzryorm kızım 6 aylık senin bebeğin ne kadar naturpy den günde kaç tane iciyosn benim pompam da yok bir de 6 aydan sonra artar mı sence çok istiyorm artmasını malt içeceği olarak ne kullanıyorsn
arkadaslar ben malt ıcecegının yanı sıra naturpy mılk tea onerıyorum 3 gun sonunda sutumde farkedılır sekılde artıs oldu ayrıca 3gun boyuncada her emzırmeden sonra 5 dk pompayla sağdım.yatmadan 1 tane malt ıcecegı ıctım.sonuc mamayı bıraktık cok sukur.bu üçlü kombinasyonu 3 gün boyunca uygulayın fayda gorecegınızı umuyorum.yalnız emzırme suresı boyunca caya devam edılmesı gerekıyormus.bıraz malıyetlı olacak ama olsun...mamanın maddı ve manevı cokuntusunden ıyıdır:)
Emzirmeden sonra 5dak sagmanın mantıgını anlayamıyorum. Bana doktorum da tavsiye etti sutumu arttırmak icin. ama ben zaten 15 dak falan emziriyorum. Uzun emzirmek emzirmeden sonra 5 dak sagma ile aynı mıdır? Benim de sutum azaldı ve malt iceceginin kilo yapmasından korktugum icin gun asırı alıyorum. Bosuna mı iciyorum sizce? naturpy mılk tea nerede bulunur? Icerigi still tee ler ile aynı mı? Yani rezene anason vs. Cok soru sordum kusura bakmayın ama 2 saaatte 60 ml ancak cıkıyor. Mamayı gunde bırden fazla vermoyorum. ama sanırım arttıracagım bu da sutumun daha da azalması demek.
Emzirmeden sonra 5dak sagmanın mantıgını anlayamıyorum. Bana doktorum da tavsiye etti sutumu arttırmak icin. ama ben zaten 15 dak falan emziriyorum. Uzun emzirmek emzirmeden sonra 5 dak sagma ile aynı mıdır? Benim de sutum azaldı ve malt iceceginin kilo yapmasından korktugum icin gun asırı alıyorum. Bosuna mı iciyorum sizce? naturpy mılk tea nerede bulunur? Icerigi still tee ler ile aynı mı? Yani rezene anason vs. Cok soru sordum kusura bakmayın ama 2 saaatte 60 ml ancak cıkıyor. Mamayı gunde bırden fazla vermoyorum. ama sanırım arttıracagım bu da sutumun daha da azalması demek.
arkadaslarım oncelıkle emzırdıkten sonra 5 dk mantıgı.beyne daha fazla uyarı gondermek.boylece daha fazla süte ıhtıyac duuldugunu beyne ıletmıs oluyorsunuz .naturpy mılk tea cayına gelınce ıcınde 14 adet bıtkı var.ben bu bıtkılerı tek tek arastırırken tesadufen bı blogda rastladım bu caya,arastırdıgım bıtkılerın hepsı bu cayda toplanmıstı,blogda yazıldıgına gore dunyada tekmıs,turkiyede de ilkmiş.benım bebegım 2 aylık ve ılk 1 ay doğum kılosunun 300 gr altında kapattık.o kadar vahım dı durumumuz yanı apar topar mamay basladık derken 2 hafta mama ve emzırme son 3 haftada sadece emzırme ve sağma ile gidiyoruz,buzlukta az da olsa sutum bıle oldu:))cayı bı ıkı ınternet sıtesınde bulabıldım.once ıkı kutu aldım memenun kalınca 5 kutu sıparısı daha verdım.gunde 4 buyuk kupaya 4 adet atıp ılık yada sıcak su farketmez ıcıyorsunuz cayı ıcmeden 1_2 dak oncede bır su bardagı su ıcıyorsunuz.boylece gunluk ıcmnız gereken suyuda bu vesıleyle ıcmıs oluyorsunuz.satısını gordugum sıteler.bebek hause,ve cımrıce.com.fıyetı 19.75tl.ayrıca o sıtelerden ıcındekı bıtkılere bakabılırsınız.anason rezene v.s hepsı var .benımde oyleydı sımdı cok sukur ıkı katını alıyorum.yalnız ılk hafta malt ıcecegıde ıctım 1 tane gunde buara sadece cayla devam edıyorum.sıkıntı yok sımdılık.
bernesmus arkdsm bende hem mama verip hem emzryorm kızım 6 aylık senin bebeğin ne kadar naturpy den günde kaç tane iciyosn benim pompam da yok bir de 6 aydan sonra artar mı sence çok istiyorm artmasını malt içeceği olarak ne kullanıyorsn
arkadaşlar
ben de bi kaç yerde malt içeceğinin sütü sulandırmak suretiyle arttırdığını okudum.dikkatli kullanmakta yarar var.dün bir kez içtim sadece ama sonra içmekten vazgeçtim bu içeceği.ne çare ki eşim 12 tane almış..okuduğumda çok geç olmuştu..
bir de doğduğundan beri gece sadece bir kez uyanan kızım dün 2 saatte bir uyandı..bu durumu içeceğe bağladım ne kadar doğru bilmiyorum tesadüf de olabilr ama süt sulu olunca doyma da iyi olmaz gibime geliyor..
Arkadaslar "Kısır " yapıp yıyın bol bol deli gibi su tutuyomuş , süt yapıyo denendi onaylandı Göğüs ucu çatlaklarına da tahinin üzerinde biriken yağdan , ve lansinoh ,, yağını sürerken bi kaşık da tahin yiyorum valla ama fazlası alerjıkmıs ,,