Bebeğim 12.ayında. Süt alerjisi olduğuna doktorlar teşhis koyamadılar, 4.ayında sizlerin sayesinde bu siteden öğrendim ikimizde çok sıkı diyet yaptık.yaşını doldurunca süt yüklemesi yapılacak.öğrenmek istediğim alerji yaşayan arkadaşlar diyetlerini nasıl bozdular,nasıl test yapıldı süt yüklemesi nasıl tacrübelerden yararlanmak istiyorum ltfen sizlere daha çok güveniyorum
Bebeğim 12.ayında. Süt alerjisi olduğuna doktorlar teşhis koyamadılar, 4.ayında sizlerin sayesinde bu siteden öğrendim ikimizde çok sıkı diyet yaptık.yaşını doldurunca süt yüklemesi yapılacak.öğrenmek istediğim alerji yaşayan arkadaşlar diyetlerini nasıl bozdular,nasıl test yapıldı süt yüklemesi nasıl tacrübelerden yararlanmak istiyorum ltfen sizlere daha çok güveniyorum
biz de 13 aylık olduk, ilk yüklememmiz 9. ayında yapıldı. deri testi ve kana bakıldı, bizim kanda pozitifti zaten. 9. ayda kan değerleri düşük çıkınca denemeye karar verdi dr., 10 ml. devam sütü içirildi önce ama bundan önce de her ihtimale karşın damar yolu açıldı. sonra hemen yüzünde kızarıklık oldu, 15 dk içinde geçti, 1 saat sonra bir 10 ml daha verildi bu kez boyun altında da kızarıklık olunca bırakalım dedi dr.umuz.
Geçen ay kana tekrar bakıldı, biraz daha düşmüştü, dr. bir ay sonra yine süt yüklemesi yapalım dedi, haftaya süt yüklelemiz var yani. sana tavsiyem o gün süt yüklemesi yapılmadan önce emzirme fazla, ben emzirdim, sütü istemedi daha tadına bakmadan tok olduğundan, bi de vücudunda tepki varmı bakmak için önden açılan gömlek, eşofman üstü gibi şeyler giydir, mama önlüğü de al tabi. biberon ve devam sütünü biz götürdük. 8 de başladık, 12ye kadar ne olur ne olmaz diye göndermediler bizi o zaman. diyete devam ediyorum ben.
Tavsiyeleriniz için teşkkrlr 1 yaşından önce dktor kesinlikle deneme yapmayız dedi.bizim anne sütündende geçtiği için bende çok sıkı diyet yaptım.çok zor oldu.ben 1 haftadır diyetimi bozdum doktora danışmadan bozdum sonrada pişman oldum. aşırı tüketmedim ama rahatsızda olmadı bizim barsakları kanıyo ve sancı yapıyor kızarıklık yok.sizin 9.ayda deneme ypmanız beni rahatlattı.inşllh bebişler en kısa zamanda düzelirlr
Tavsiyeleriniz için teşkkrlr 1 yaşından önce dktor kesinlikle deneme yapmayız dedi.bizim anne sütündende geçtiği için bende çok sıkı diyet yaptım.çok zor oldu.ben 1 haftadır diyetimi bozdum doktora danışmadan bozdum sonrada pişman oldum. aşırı tüketmedim ama rahatsızda olmadı bizim barsakları kanıyo ve sancı yapıyor kızarıklık yok.sizin 9.ayda deneme ypmanız beni rahatlattı.inşllh bebişler en kısa zamanda düzelirlr
bizim de bağırsakta kanama oluyordu, şimdi diyetle birlikte bağırsaklar kendini topladı. kızarıklık olmuyordu normalde ama devam sütünü içince oldu. deride tepki vermiyordu çünkü normalde. sizin kan testinde pozitif miydi?
bizim deri ve kan testi negatif zaten 3 yaşından önce alerji testleri sağlıklı soonuç vemiyor.ben deneme yanılmayla anladım.bizdede döküntü olmuyo.huzursuzluk,gaz sancısı,kanlı mukuslu gaita,popota sürekli pişik,anne sütünü istememe belirtileri oldu
bizim deri ve kan testi negatif zaten 3 yaşından önce alerji testleri sağlıklı soonuç vemiyor.ben deneme yanılmayla anladım.bizdede döküntü olmuyo.huzursuzluk,gaz sancısı,kanlı mukuslu gaita,popota sürekli pişik,anne sütünü istememe belirtileri oldu
evet testler konusunda haklısın, dr. bize negatif bile olsa süt alerjiniz var demişti sonuçlar çıkmadan önce, bizim pozitif çıktı her ikisinde de. belirtilerin çoğu bizimkiyle aynı, diyetle geçti ama hepsi.