• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Süt alerjisi süphesi yada alerjisine sahip bebekleri olan anneler.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tuna0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
424
1
96
Edirne
Kızım 10 aylık..3 ay önce atopik dermatit dedei doktorumuz..egzama tarzı yaramız olmuştu boynunda ve kolunda.ilaç,krem vs ile geçti çok şükür..ama bilinmeyen bir kaşıntımzı var hanımlar.boyun ve karın bölgesinde arada kollarıda..boynunda toplu iğne başı kadar benek benek kızarıklar oluyor bazen..doktorumuz süphelendiğin gıdalar kes dedi sdece.net bişey demedi.süt alerjisi olabilirmi diyorum..paylaşımşlatınızı bekliyorum

oğlumda en belirgin belirti gaz sancıları sonucu oluşan dayanılmaz ağlamalardı. sonra kakada kan görünce gastroenterolojiye gittik ve kan testi sonucu öğrendik süt alerjisi olduğunu. ciltte döküntü var mı diye de sormuştu doktorumuz. bizde ciltte herhangi bir tepki yok. bebeğinin cildinde kızarıklık özellikle süt ürünleri tükettiğinde mi oluyor takip edebilirsin.

mama hariç tüm süt ürünlerini kestim,döküntü yok boyun kısmında benek benek kızarıklık var islik gibi..kaşıntımızda var..

mama hariç tüm süt ürünlerini kestim,döküntü yok boyun kısmında benek benek kızarıklık var islik gibi..kaşıntımızda var..

inek sütü alerjisi olan çocuklar özel mama tüketiyorlar canım, bildiğin mamaları değil. mamayı danış doktoruna. sizin teşhis koyulmamış o yüzden mamayı kesemezsin bilmeden.

Back