Sivilceli Ciltler Süt alerjisi sivilce yapiyor ve Sudocrem bir mucize

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım bu krem iyi geliyo kurutuyo sivilceleri bu sadece yabancı marka bir bebek mağ.satılıyo ama dün bizim eczanade gördüm demekki satışa başlamışlar ankarada gördüm

sivilcelerim bir ara çok yoğundu sanırım hormonel nedenlerden dolayı .sudocremin inanılmaz faydasını gördüm içinde çinko nun da olması etkiliyormuş. ama devamlı kullanmak gerek
her sabah sürüyorum.
sivilce lekelerim var bakalım etkili olucak mı.2 hafta oldu kullanalı faydası var

Son düzenleme:
3 gundur kullanıyorum alnım mukemmel odu gercı orda bır tane vardı . ama yanaklarım aynı duruyo hatta yenılerı çıktı hayatımda bu kadar sıvılce cıkmamıstı yuzumde daha erken zaten krem ıcın ama ınsallah etkısını görurum :(

sabah akşam tum yuzumu temızledıkten sonra suruyorum makyaj yapmıyorum hatta dışarı bıle çıkmıyorum kı toz toprak gelmesin diye.

Ama ucu çıkmayan sivilcelere pekde bır sey yapmıyor bence.

2 gündür kullanıyorum,önce saf gülsuyu ile cildimi temizliyorum ardından sivilcelerimin olduğu bölgeye sudocrem i sürüyorum kalan bölgeye de normal nemlendiricimi sürüyorum ...henüz bi gelişme olmadı bakalım deniyeceğim bir süre daha

pazartesiden beri düzenli kullanıyorum henüz iyileşme olmadı,salı günü regl de oldum,cildim sanki matlaştı cilt rengimde solgunluk var gibi..herkes memnun bi bendemi böyle oldu

kızlar uzun zaman olmuş kimse bir şey yazmamış merak ettim kullanmaya başlayanlar ne durumdalar? yıllardır kullanmadığım ilaç kalmadı açıkçası sürekli bi umutla yeni ürünler deneyip her seferinde hüsrana uğramaktan çok yoruldum. ona göre yarın gidip eczaneden alacağım bir an önce kullanıp şu izlerden kurtulmak istiyorum...

Canim gece yatmadan önce cildini safgülsuyu ile temizle sonrada bu kreme sür gece boyunca yüzünde kalsin.gercekten mucize. etkisi bir kac gün icinde hemen farkediliyor,Eczanede satiliyor.mutlaka Türkiye de vardir,eger bulamazsan bana yaz,ben sana burdan yardimci olurum.turkbayragi

Gül suyunu nerden temin edebilirim Almanya'da yardimci olurmusun canim?

sivilcelerim bir ara çok yoğundu sanırım hormonel nedenlerden dolayı .sudocremin inanılmaz faydasını gördüm içinde çinko nun da olması etkiliyormuş. ama devamlı kullanmak gerek
her sabah sürüyorum.
sivilce lekelerim var bakalım etkili olucak mı.2 hafta oldu kullanalı faydası var

benimde güneş lekelerim var acaba faydasını görür müyüm?

bende zoratenin türü ilçalar hariç tüm ilaçları 2şer 3er kez denemiş biriyim. arap kızıymış,kükürt sabunuymuş,sudocrem miş, bepantene hepsini denedim sonuç aynı geçmiyor. gayette düzenli kullandım sudocremi ama hiçbir sonuç alamadım. sonuç alanlar adına çok sevindim .yine de deneyin belki sizde işe yarar bende yaramasa da..

Ben 2 haftadır sivilce lekelerim için kullanıyorum şu koyu renkte kalan lekelere 1 haftada etkisini gösteriyor diye yorumlar okuyarak almıştım ama ben bi faydasını görmedim her gün sivilce lekelerimin üzerine sürüyorum yaymadan öyle yatıyorum sabah yıkıyorum bi kaç saat sonra tekrar sürüyorum ama hiç bi şekilde etkisini görmedim yağlı olmasına rağmen benim cildimi kuruttu derim soyuluyor belkide cilt yenileyici olduğu içindir ölü deriyi atıyordur ama bilmiyorum hiç mi faydasını görmedim diye sorarsanız sadece kızarıklıkları alıp götürüyor bir günde sivilce lekelerim için emin değilim bazen gerçekten fayda etmiş gibi geliyor renkler biraz açılmış gibi oluyor ama sonra yine aynı şekilde görüyorum belki psikolojik bi durumdur :D

Back
X