Sivilceli Ciltler Süt alerjisi sivilce yapiyor ve Sudocrem bir mucize

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
turkiyede mothercare magazalarinda bulabilrsin iceriginde cinko ve lavanta olan baska kremde iyi gelebilir diye dusunuyorum

Bende arkadaşımdan istedim mathercare mağ. bulmuş yarın yollıycak. Sabirsizlıkla bekliyorum. Kırmızı lekelerim var onların üstüne sürerek mi başlıyım.Sivilceyede sürsem mi...

bütün yüzüne sür,hic bir zarari yok,en iyisi gece yatarken,bütün gece cildinde kalsin,ertesi sabah yine safgülsuyu ile yüzünü sil.baska bir sey kullanma,cildi asiri kurutan seyleri asla.o zaman daha cok sivilce cikiyor,cünkü cilt daha fazla yag salgiliyor.gözenekler tikaniyor.ben günde bir bardak lavanta cayi da iciyorum,hem karacigeri düzenliyor hemde ,cilt lekelri yok ediyor.en kisa zaman seninde cildinin iyi olmasini dilerim.

Tamam cnm. Bende her akşam lavanta suyu içiyorum. Valla ne gerekiyorsa yapıyorum :)
gelişmeleri yazarımm...

Sonunda sudokreme kavuştum. Biraz önce sürdüm ama ilk önce az az deniycem şimdilik sadece çeneme sürdüm orda birkaç pürüzüm vardı bakalım sonra sonra diğer yerlerede başlarım. İnşallah bende sizler gibi memnun kalırım....

insallah canim. benim asiri stresten ve adet donemime az kaldigindan dun kocaman bi tane cikmisti gece surdum ve hic dukunmuyorum birazdan yikayip tekrar surucem kirmiziligi gitmeye basladi bile insallah seninde isine yarar canim gelismeleri mutlaka yaz ve oyle bi kac surmede hene vazgecme

Gelişmeleri yazıcam mutlaka. Suder sende çıkan sivilceye bu kremden başka bişey sürmüyomusun ilaç falan? Bende de şuan yanağımda bir sivilce var 3-4 gündür benimde dokununca acıyor arada hafif bir sızı hissettiriyor. Ona sürmeye çekindim açıkcası ilaç sürüyorum hala kurumadı. Acaba kremimizi mi sürseydim.Birde dikkatimi çekti aslında bu krem yağlı falan değil bence.Bu sabah da çeneme sürdüm hiç öyle yağlandırmadı gün içinde...

evet canim sadece bu kremi suruyorum baska ne ilac nede krem kullaniyorum ama dedigim gibi disari cikacaksam yarim saat bekletip gunes kremi kullanarak cikiyorum evde kalacaksam silmiyorum zaten istersen gece yuzunun butunune gunduzde sadece sivilce olan yerlere uygula mesela alnimda ve yanaklarimda yok benim cene hattim boyunca cok derin cikar buraya sudocream diger yerlerede gerildigi icin nivea oill free var tamamen yagsiz cok memnunum onu kullaniyorum canim

bu arada dun cikan sivilcemin acisi bitti sisi indi yavas yavas geciyo kirmizilik hic yok:D ise yaradigini bir kere daha ispatladi asla bu kremi birakmiycam:))))

Suder 44 dün akşam yanağımda ki sivilceme sürmüştüm . Ama şuanlık bir değişme yok. Aynı haliyle duruyor. Dikkat ettim çenede çıkan sivilceyle yanakta çıkanlar farklı oluyor yanaktakiler daha inatçı oluyorlar. Yine dikkat ettim bu kremi sürdüğüm yerler kurumuş oluyor sivilcemin etrafı kurumuş baya.. Bakalım devam edicem...

kararlilikla devam et canim yarida birakma evet yanak sivilceleri cok farkli oluyor :((( cabuk iz birakiyor

Mrh kreme devam ediyorum. Çenemde birkaç pürüz vardı onlar şimdi dümdüz oldu. Ama lekeler için daha bişey diyemem. Sizin durmlarınız nasıl gidiyor?

benim gecenki sivilce iylesti sayilir leke kalmamasi icin kullanmaya devam ediyorum cok buyuk ve kipkirmizi bir sivilceydi:))))

Back
X