Sivilceli Ciltler Süt alerjisi sivilce yapiyor ve Sudocrem bir mucize

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhabalar
ben dün sudocremi denedim. yüzümde sivilce izleri, tek tük sivilce ve bir yığın siyah nokta var:( yüzümü neutrogenanın sabunu ve clear pore ile yıkıyorum. üstüne clean clearla peeling yapıyorum. ardından tonik sürüyorum. akşam tüm yüzüme sudocremi sürdüm gerçekten de yumuşak bir cildim oldu az da olsa bir gecede ilerleme fark ettim. sabahları da nemlendirici yerine kayısı yağı sürüyorum. fakat ben sudocremi yanlış kullanmaktan korkuyorum. çok yoğun bir şekilde tüm yüzüme sürdüm. siz ne kadar sürüyorsunuz ve sadece sivilcelerin üzerine mi sürüyorsunuz? ben izler de geçer die tüm yüzüme sürdüm de:)
bir de sizce kayısı yağı ile sudocrem birbirini olumsuz etkiler mi, ne düşünüyorsunuz bu konuda?

ben sadece sivilcelerin ustune suruyorum ama tum yuzunde varsa goz cevresine degdirmeden kullanabilirsin tabi oyle cok yogun kullanmana gerek yok canim.kayisi yagini sabahlari sudocreami gece bakiminda kullanabilirsin bide yuzune surekli peeling yapma bu sivilceleri kotu etkiler haftada 3 yeterli olacaktir.dustan sonrasi cok daha iyi olur.cunku surekli temizleyici kullanmak cildim nem dengesini alt ust ediyo cildin kendini yenilemesi icin neme ihtiyaci var.kurularkende hizli bastirarak kurulama tampon yaparak kurula benim bu 3.ayim sivilce cikmiyo suan eskilerin izleriyle ugrasiyorum baya duzeldi cok sukur

bende yarin alip denemeyi düsünüyorum..insallah sifa olur su sivilcelerime.
ne yapacagimi sasirdim, bu sivilceler gittikce daha kötü olmaya basladilar..iltihapli bi sekilde..
yeni kullanan kizlar, lütfen buraya yazin olurmu? sivilceleriniz ne alemde merak ediyorumm :1rolleyes:

merhaba
ben sudocreme devam ediyorum. yüzümde yeni sivilce çıkmıyor. çok eski sivilce izlerim vardı yanağımda. kırmızı lekeler. onların rengi açıldı. ama sivilcenin iyileşme hızına etki etmiyor anladığım kadarıyla. sudocremi yatmadan önce halen tüm yüzüme sürüyorum çünkü yüzümü yumuşamış hissediyorum sabah.
yüzümde fark edilir bir değişim var. yaklaşık bir hafta oldu başlayalı. artık kapatıcı sürmüyorum sadece yüzüm soluk durmasın diye pudra sürüyorum.
yüzümün yağlanması tamamen durdu. :) paylaşım yapıp beni sudocremden haberdar edenlere çok teşekkür ediyorum.

arkadaşlar ben sebamed kullanıodum ve geçmişti şu an tekrar çıktı ve artık büyük çıkıo bu dedğiniz kremi bulamıyorum izmirde bulabilenler varmı yardımcı olabilirmisiniz:roflol::roflol::roflol

arkadaşlar ben sebamed kullanıodum sivilcelerim geçmişti ama bıraktım şu an büyük büyük çıkıolar ben bu dedğinizi izmirde nerde bulabilirim bilen varmı

Kızlaaaar bişey sorucam bu bahsettiğiniz kremin kutusunu filan bi tarif etseniz nette bi tane buldm ama mesaj sayım yetersiz resim de link de ekleyemiyorum da yanlış bişey almayalım :kedi:

Selam arkadaşlar
Sivilce probleminden yıllardır çekmediğim kalmadı. Doktorlar, ilaçlar sonunda roaccutane kullandım perişan oldum ama yaklaşık bir sene sonra hepsi tekrar çıktı. Korkunç bir durum, bilirsiniz.. son zamanlarda gıda alerjisinin sivilcelerimi azdırlığını düşünüyordum ama hangi gıdaların olduğunu tespit edemiyordum, et yumurta yemiyordum. Bu forumu okuduktan sonra (teşekkürler royalwings) sütü de diyetimden çıkardım. İyileşme oldu ama tamamen değil.
Bazı gıdaları bünyemiz kabul etmiyor. Bu gıdaların ne olduğu kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Bünyemizin kabul etmediği gıdaları tükettiğimizde bu, sivilceye, uykusuzluğa, depresyona, halsizliğe vs vs yol açabiliyor. Hangi gıdayı bünyemin kabul etmediğini tespit etmek için teker teker her şeyi diyetimden çıkarmaya çalıştım, hayatım kabusa döndü. Çözümünü tesadüfen öğrendim.
Kızlar, York testi diye bir test var. Parmaktan alınan bir parça kandan, hangi gıdaların bünyemize hasar verdiğini tespit eden bir test. Oldukça pahalı bir test. Ben iki ay önce nakit 840 liraya yaptırdım!! Maya ve inek sütüymüş yıllardır beni sivilcelere boğan. Tek bir sivilcem kalmadı, makyaj, pudra, fondoten tarih oldu. Ben yıllarca çektim, sivilcenin insanı hayata nasıl küstürdüğünü bilirim. Haberdar etmek insanlık görevim dedim :)
Sudokrem(teşekkürler royalwings) ve bodyshop'un çay ağacı yağı da sivilceleri söndürüyor ve izlerini geçiriyor. Onları da tevsiye ederim. Bu ürünler yeni sivilce çıkmasını önlemiyor. Arada sırada mesela regl dönemlerinde çıktanların geçmesini çabuklaştırıyor. Gıda alerjisi olanlar için kesin çözüm, ilgili gıdaları diyetten çıkartmak.
Hepimize sivilcesiz bir hayat :) Sevgiler..

Selam arkadaşlar
Sivilce probleminden yıllardır çekmediğim kalmadı. Doktorlar, ilaçlar sonunda roaccutane kullandım perişan oldum ama yaklaşık bir sene sonra hepsi tekrar çıktı. Korkunç bir durum, bilirsiniz.. son zamanlarda gıda alerjisinin sivilcelerimi azdırlığını düşünüyordum ama hangi gıdaların olduğunu tespit edemiyordum, et yumurta yemiyordum. Bu forumu okuduktan sonra (teşekkürler royalwings) sütü de diyetimden çıkardım. İyileşme oldu ama tamamen değil.
Bazı gıdaları bünyemiz kabul etmiyor. Bu gıdaların ne olduğu kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Bünyemizin kabul etmediği gıdaları tükettiğimizde bu, sivilceye, uykusuzluğa, depresyona, halsizliğe vs vs yol açabiliyor. Hangi gıdayı bünyemin kabul etmediğini tespit etmek için teker teker her şeyi diyetimden çıkarmaya çalıştım, hayatım kabusa döndü. Çözümünü tesadüfen öğrendim.
Kızlar, York testi diye bir test var. Parmaktan alınan bir parça kandan, hangi gıdaların bünyemize hasar verdiğini tespit eden bir test. Oldukça pahalı bir test. Ben iki ay önce nakit 840 liraya yaptırdım!! Maya ve inek sütüymüş yıllardır beni sivilcelere boğan. Tek bir sivilcem kalmadı, makyaj, pudra, fondoten tarih oldu. Ben yıllarca çektim, sivilcenin insanı hayata nasıl küstürdüğünü bilirim. Haberdar etmek insanlık görevim dedim :)
Sudokrem(teşekkürler royalwings) ve bodyshop'un çay ağacı yağı da sivilceleri söndürüyor ve izlerini geçiriyor. Onları da tevsiye ederim. Bu ürünler yeni sivilce çıkmasını önlemiyor. Arada sırada mesela regl dönemlerinde çıktanların geçmesini çabuklaştırıyor. Gıda alerjisi olanlar için kesin çözüm, ilgili gıdaları diyetten çıkartmak.

Çok sağol gerçekten.. Bize ışık tutacak bir birgi verdin:3: Ben 32 yaşındayım ve iltihaplı sivilcelerden çok çektim ve çekiyorum. Bu test belki benim için bir kurtuluş olabilir umudundayım. Ama şimdi sende maya ve süte karşı alerjin var. Bunları yemiyorsun. Ama maya süt herşeyde var. Pastada ekmekte yoğurt peynir ... Bunları yemeden nasıl yaşıyorsun? Özellikle hamur işlerinde, en basiti yayla çorbasında bile yoğurt süt var. Bunun için bir ilaç geliştirilmemişmidir? Sen testini nerde yaptırdın? Doktorla görüştünmü testin sonunda?
Şimdi arkadaş laktaz diye birşey yazmış ama benim bildiğim bu laktaz bağırsak sorunu ile ilgili değilmi? Vede internetten araştırıyorum böyle bir hap yok... Tam olarak yazılışı farklımıdır acaba?

Geçmiş olsun, faydalı olabilirsem ne mutlu bana.
Artık dışarıda her şeyi yiyemiyorum, sadece et ve zaytinyağlılar.
Yemeklerimi evde kendim yapıyorum, ekmeğimi ekmek yapma makinesinde mayasız yapıyorum. Yoğurdumu ve peynirimi keçi sütünden evde kendim yapıyorum, tereyağı yiyemediğimden her şeyi zeytinyağlı yiyorum.
Ben testimi Ankara'da yaptırdım, cinnah caddesinde bir poliklinik.
Sonuç 2 haftada geliyor, intoleransın olan gıdalar yerine hangi gıdaları ikame edebileceğini diyetisyenle konuşup bir program oluşturabiliyorsun.
Kulağa başta zor geliyor ama alışınca kolaylaşıyor.
Umarım senin sivilcelerinin nedeni de gıda intoleransıdır ve kurtulursun hepsinden. Selamlar..

bende 4 gündür kullanıyorum işe yarıyor gibi bakalım bir ay sonra nasıl olacak gelişmeleri yazarım bu güne kadar herşeyi denedim geçmedi inşallah sudocrem geçirir

merhaba bende sivilceden şikayetçiyim roauccutane kullandım ve yüzümde izler kaldı beni çok rahatsız ediyo doktorum lazer tedavisi dedi ama korkuyorum lazerden bana bu konu da yardımcı olursanız sevinirim sudocream izlerede iyi gelirmi :Scevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

ben de bugün aldım sudocremi..şimdi sürdüm... inşallah bu çare olur ya..kurtulamadım gitti şu sivilcelerden :( lazer epilasyon yaptırdığım için roaccutane da başlayamıyorum..biraz kullanayım bu kremle ilgili gelişmeleri yazarım ;)

merhaba bende sivilceden şikayetçiyim roauccutane kullandım ve yüzümde izler kaldı beni çok rahatsız ediyo doktorum lazer tedavisi dedi ama korkuyorum lazerden bana bu konu da yardımcı olursanız sevinirim sudocream izlerede iyi gelirmi :Scevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

expigment denedin mi lekeler için? benim lekelerime baya etkili oldu o... sivilcelerime care bulamadım ben bi..

ben de bugün aldım sudocremi..şimdi sürdüm... inşallah bu çare olur ya..kurtulamadım gitti şu sivilcelerden :( lazer epilasyon yaptırdığım için roaccutane da başlayamıyorum..biraz kullanayım bu kremle ilgili gelişmeleri yazarım ;)

kızlar, 3 gündür kullanıyorum ve gözle görülür ciddi azalma var sivilcelerde.. çok mutluyummmm :9:

Selam arkadaşlar

Merhaba.. Ben de uuzun yıllardır sivilce problemi yaşıyorum. Lise yıllarımda türlü antibiyorikler ve kremlerle tedavi gördüm, işe yaramadı, üniversite dönemimde roacutanne kullandım, 6 ay sonra eskisinden daha çok sivilcem çıktı. Sadece yüzümde değil, boynumda, sırtımda, omuzlarımda da çok fazla çıkıyor. Daha sonra polikistik over olabilir dedi bir cilt hekimi, kadın doğum uzmanına gittim, polikistik over tedavisi gördüm, ilaçları kullanırken sivilcem yoktu, kisstten kurtuldum, ama ilacı bırakınca 2-3 ay sonra sivilceler eskisi gibi çoğaldı, çok kötü oldu. Şİmdi de artık çözümsüzlükten çok muzdaribim, gıda intoleransını duyunca acaba bununla ilgli mi dedim, york testi ile ilgili internette araştırma yaparken yazınıza rastladım ve üye oldum buraya, York Testi yaptıran varsa bana yardımcı olabilir mi? Az bir para değil çünkü ve gerçekten yaptıracağıma değer mi bunu merak ediyorum.. Teşekkür ederim şimdiden

merhaba kızlar. ya benim cildimde de sivilcelenmeler var ama daha çok çene ve yanak bölgemde ufak ufak yağ bezecikleri içi dolu dolu sıkınca baya yağ çıkıyo çok çirkin bi görüntü sonra bazıları sivilce oluyo onların. bu soducrem bana da ii gelir mi acaba?

arkadaşım ben de lazer epilasyon yaptırıyorum yüzüme acaba bu krem zararlı olurmu sen doktora sorupta mı kullandın birde şu an cildin ne durumda sivilceler için mi daha etkili yoksa önceden kalma sivilce lekeleri için mi etkili?

kızlar öncden açılmış bu konu o zamanlar arkdşlr pek eczanede bulamamış bu kremi artık gelmişmidir eczanelere bende lekeler için kullancm inş faydası olur

Back
X