Sivilceli Ciltler Süt alerjisi sivilce yapiyor ve Sudocrem bir mucize

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

royalwings

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
36
1
86
Almanya
Günaydin Kizlar
yillardir sivilcelerimle bogustum,sayisiz cilt doktoruna gittim,hepsi ayni ilaci verdi,cildim yaprak gibi kurudu pul pul döküldü,ama bir türlü düzelmedi,tesadüfen kendim farkettim süt icince kocaman ciban gibi sivilceler cikiyordu ve sisiyordu,bir o kadar da aciyordu.
simdi her gün 2 tablet laktaz iciyorum(sabah ve aksam yemekle birlikte) artik sütü icip ve süt ürünlerini rahatca yiyebiliriyorum yogurt,margarin,peynir.Süt alerjisi dünyada bir cok kiside varmis int.te süt alerjisini belirtilerini okuyunca hayrete düstüm niye daha önce farkedemedim diye.lütfen sizde dikkat edin.
Sudocrem gercekzen sivilceler icin bir mucize,tam 4 gündür kullaniyorum ve kendim bile inanamadim,simdiye kadar hic böyle etkili bir krem kullanmamistim,Eminim TÜRKIYE DE vardir,Bulamayanlara ben buradan gönderebilirim,sivilceyle ugrasamamnin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.hepinize sivilcesiz mutlu günler diliyorum.:lepi::lepi:

canim bende pisik kremi mucizesi topigimde bahsettim ben 1 ayi gecti kullaniyorum suan 1 tane sivilce yok cok mmemnunum sudocream den

Nergiscim
ben zaten senden okudumda aldim,bana cok büyük bir iyilik ettin,Allah gönlüne göre versin insallah.benim süt alerjimde varmis,simdi artik sivilce diye bir derdim kalmadi.
hihoyyyt

Kremi aldık diyelim kızlar nasıl kullancaz peki bendede sürekli çıkar bikaç tane neler kullandım neler yaa çok hassas cildim var malesef eczanedemi satılıyor bu krem?? ve nasıl kullanıcaz?

Canim gece yatmadan önce cildini safgülsuyu ile temizle sonrada bu kreme sür gece boyunca yüzünde kalsin.gercekten mucize. etkisi bir kac gün icinde hemen farkediliyor,Eczanede satiliyor.mutlaka Türkiye de vardir,eger bulamazsan bana yaz,ben sana burdan yardimci olurum.turkbayragi

süt alerjisi nasıl birşey aktarabilir misin nasıl anladın süt alerjin olduğunu?

kizlar ben 2 aydir sudocream kullaniyorum turkiyede mothercare magazalarinda var manyak bisey sivilcelerim tamamen gecti onceleri surup siliyodum ama gordumki silmeyince gece boyu kalinca sabah harika bi cildiniz oluyo kizarikliklari tamamen geciriyo bende siddetle tavsiye ediyorum icinde cinko var ve cinko yaralar ustunde iglesme etkisi gosteriyo cinkonun faydalari derseniz internette heryerde okursunuz zaten.

sevgili Asmin
süt alerjisi sivilceleri azdiran,cildi daha da kötülestiren bir alerji.süt ve süt ürünlerini(peynir,margarin,yogurt) tüketince yüzümde hemen iki güne kalmadan kocaman sivilceler cikiyordu,agriyor sisiyor.ben tesadüfen farkettim,ve int süt alerjisini arastirdim gercekten süt alerjisi ciltteki yaralari daha da kötü yapiyor,insan vücüdunda sütteki laktoz sekerini yakan laktaz enzimi dogustan sonra yas ilerdikce azaliyormus ve sütün icindeki laktoz sekeri yakilamayinca vücutta kalip zarar veriyormus,bu bazen ishal karin agrisi,kasintiolarak kendini gösteriyor ve ciltteki yaralari azdiriyormus,bu yüzden her yemekte ben laktaz tableti iciyorum,simdi istedigim kadar süt icip süt ürünleri yiyiorum bir tane bile sivilce cikmiyor.
üstelik bu SUDOkrem gece boyunca cildimde kalinca inanin ertesi sabah bebek gibi uyaniyorum.ben simdi cok huzurluyum fondeten sürmeden disariya cikabiliyorum.
eczanelerde satiliyor.dilerim en kisa zamanda sen de faydasini görürsün.

Arkadaşım bana da yardımcı olurmusun. Bu sudo krem pişik kremi olarak geçen krem değil mi? Birde sizin cildiniz nasıldı da sivilceleri geçirdi. Sivilcenin üstüne mi sürülüyor. Benim yanağımda var ve ilaç sürüyorum ama yavaş geçiyolar. Eğer bu tarz sivilcelerede iyi geliçekse hemen kullanırım.

benim cildim karma ama cene bolgesinde cok cikiyodu sivilceler icten ucu olmayan iltahapli turunden 5 yil once reaccutane bile kullandim 3 yil kadr gecti ama son 2 yildir hepsi hortladi tekrarb iturlu geciremedim denemedigim bisey kalmadi 2 ay once tavsiye uzerine bu urunle tanistim ve ayni zamanlarda cilde cok iyi geldigi icin yesilcaya basladim.hergun yumurta yerdim bunun karacigeri yorup sivilce yaptigni ogrendim 3-4 gunde bire indirdim bende sut cok kullanirdim onuda baya azalttim.cildime baya temizleme jeli vs denedim ama sonunda garnier %2 salisilik iceren jeli buldum 2 ay oldu kullaniyorum yuzumu bu jelle yikayip kendime ait olan havlumla yavasca siliyorum onceleri sudocremi sivilcelerimin ustune surup 20 dakika bekleyip siliyodum ama sonra etkisini gordukce gece surup sabaha kadar bekletmeye basladim bu sirada ellerimi yuzume surmemeyi prensip haline getirdim ne olursa olsun hic sikmadim dokunmadim ve suan 1 tane bile yok adete yakin kucuk cikiyo oyle iltahapli degil simdi o donemden kalma 3 -4 leke icin kullaniyorum

sudokremin icerigi cinko krem gibi mi? yaralari mi iyilestiriyor yoksa cikmasini mi engelliyor?
ben de sut alerjim oldugundan suphelniyorum ama emin degilim kocaman sivilcelerim cikiyor ve nerdeyse 1 aya yakin suruyor iyilesmeleri tabi izleri felaket..

Arkadaşım ne güzel senin adına sevindim. Bende hiç süt içmem zaten süt ve süt ürünlerinin sivilce yaptığı biliniyor.BEnde yeşil çay içerim yediklerime çok ama çok dikkat ederim ama genede sivilce çıkmasını durdurmuyor. Yani sen Bu sudocrem sayesinde mi 2 ayda sivilcelerini durdurdun. Bende hemen yarın araştırıcam eczanlerde. Gerçi ben sivilcenin üstüne krem sürmeye korkuyorum azdırmasın diye .Ama sende böyle birşey olmadı dimi? Ayrıca lekelere de iyi geliyor sanırım. eğer sudocremi bulamassam başka pişik kremi kullansam olur mu?.......

sevgili Asmin
Sudokremin icinde cinko ve lavanta var,ikiside cilt icin cok faydali,üstelik lavanta cilt lekerini yok ediyor,ben yillardir Almanyada cilt doktoruna gittim ama hep ayni sey, cildim kurudu,peeling yaptilar,kazidalar cildimi,su meshur antibiyotik ilacindan bile kullandim,ama birakinca yine cikti,bu krem bir mucize hatta adet döneminde bile sivilce cikmadi.ben hararetle tavsiye ediyorum,cok cabuk iyi ediyor.öyle cok pahali bir krem de degil.:teytey:

Negüzel çoğumuz online nız. Royalwings umarım bende senin gibi faydasını görürüm. Sen çok memnunsun belli çok övüyosun. Hiç bu kadar memnun kaldığım bişey benim olmadı bu zamana kadar bütün ilaçlar normal geldi. İnşallah bende senin gibi överim..Yarın bulursam hemen alıcam. Ama çekinmiyo değilim sonuçta krem daha da azdırmasın. NE diyosun?

Canim
ben simdi cildimi temizleyip kremi sürdür.sivilceleri kurutuyor,izleri yok ediyor,gercekten bende ilk defa böyle bir üründen bu kadar memnunum,simdiye kadar cok sey denedim, ama faydasi olmadi hic,hele su recuotan denen ilactan kesinlikle uzak dur, cok zarari var.üstelik bu bebekler icin bir pisik kremi.kozmetiklerden daha az zararli.insallah sanada iyi gelir,cok iyi anliyorum bu sivilce derdini.alkisalkisalkis

sorma ya hayata küstüryor beni zaman zaman.Aktif sivilcemin üztüne sürüyüm o zaman ama aynı zamanda başka ilaç (krem) da kullanıyorum. Sivilce olmayan yere de süreyim mi? Çok soru soruyorum ama anlıyosundur beni...

anliyorum tabiki,ben de bazen sokaga cikmak istemedim su sivilcelrim yüzünden,hayata küstürüyor,ben cildimi gülsuyu ile temizliyorum, üstüne bu kremi yüzümün heryerine ince bir tabaka halinde sürüyorum,gece boyunca yüzümde kaliyor,gercekten cok iyi geliyor,lütfen bir de süt alerjisi olup olmadigini dene.inek sütü bir cok insanda alerjik reaksiyonlar gösteriyor.yillardir kozmetige bir dünya para verdim,ama simdi gercekten cok memnunum.delikafadulden

Cvpların için sağol. Ben yıllardır nerdeyse süt içmiyorum. Zaten yediklerime içtiklerime çok dikkat ederim. Ama işte mani olmak zor oluyor. gündüz kükürtlü sabunumla yıkıyorum. Akşamlarıda içinde gül suyu da olan bir karışımım var onla da siliyorum yüzümü. İnşallah yarın alınca sudo cremi kullancam. Eğer bulamassam başka bir pişik kremi alsam olur Mu?..

bayanlar cinkonun faydasi saymakla bitmiyor ve bu krem %15.25 cinko iceriyor onun icin bu kadar etkili zaten iste cinkonun bir kac faydasi:Hastalığın kol gezdiği kış aylarında soğuk algınlığı ve gribe karşı çok etkilidir. Çünkü bakterilere ve virüslere karşı savaş açar ve sonuçta bu hastalıklara karşı çok zayıf olan kişilerde bu tehlikeyi azaltır. Akneye karşı da çok etkili bir mineraldir, A vitamininin kimyasal bileşimini harekete geçirir ve mikrop öldürücü etkisi akne sivilcelerinin kaybolmasını sağlar. Fakat çinkonun yararları bununla bitmiyor. Hücre yenilenmesinde payı olduğu için cildi de güzelleştirir. El tırnaklarını sertleştirir ve saçı kuvvetlendirir, nörodermitisi ve uçukları hafifletir. Adet görme ağrılarını hafifletmesini, kısırlığa karşı etkili olmasını da diğer özellikleri arasında sayabiliriz. Ve amalgam gibi ağır metalleri de vücuttan atar.

Bu arada ben sudo kremi bulamadım ne kadar eczaneye sorduysom yok dediler. Başka bir pişik kremi alsam yada sadece çinko kremleri var eczanelerde onumu alıp kullansam acaba sizce de olabilir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…