SÜT ALERJİSİ DİYETİ HUZURSUZLUĞU NE KADAR SÜREDE YOK EDER ?

ama süt ve süt ürünlerini kesince rahatladı cilte geçmeyen kuruluk sivilce geçti gaz sancısı kusması biraz rahatladı bence tesadüf değil bu

Makarna da ne var

Merhaba benim kızım da 4 aylık. Bir çok şeyi kesmeme rağmen kakada kan geçmiyor. Doktor muhtemelem coklu besin alerjisi dedi ve çocuk gastroenterolojiye yönlendirdi. Sizin hangi besinlere karşı vardı ve kakada kan ne zaman bitti

Merhabalar siizn sonuç ne oldu acaba benim oğlumda şuan aynı durumda çok huzursuz uykusu deseniz yarım yamalak 2,5 aylık.

Merhabalar siizn sonuç ne oldu acaba benim oğlumda şuan aynı durumda çok huzursuz uykusu deseniz yarım yamalak 2,5 aylık.
merhaba sadece uykusuzluk yeterli değil. Çok gazı var mı bildiğiniz böyle kıpkırmızı oluyor ağlamaktan. kusması var mı ? kakası köpük köpük mü yada mukuslu böyle sümük gibi mi ?

benim gece uykuları idareydi bazen sancısı oluyordu uyumuyordu ama gündüz uykusu neredeyse yoktu eğer bu belirtiler varsa size yardımcı olurum. Şükür atlattık o günleri

benimkinde hiç kakada kan olmadı şükür çünkü çok erken farkketim. Ben sizin yerinizde olsam her gün yediklerimi yazardım liste tutardım sonra hangi besinler diye bakardım. ama alerjik besinler fıstık ceviz süt ve süt ürünleri yumurta domates balık patlıcan. sizde takip edin ne yiyince çocukta huzursuzluk kanlı bez var ona göre anlarsınız

benim gece uykuları idareydi bazen sancısı oluyordu uyumuyordu ama gündüz uykusu neredeyse yoktu eğer bu belirtiler varsa size yardımcı olurum. Şükür atlattık o günleri
Aynı benimde gece uykusu fena değil ama gündüz uyutmak çok Zor uyusada uyanır hemen. Ne zaman geçti sizin tam olarak.

Aynı benimde gece uykusu fena değil ama gündüz uyutmak çok Zor uyusada uyanır hemen. Ne zaman geçti sizin tam olarak.
ben 2 buçuk ayda sütten kesmek durumunda kaldım ağır enfeksiyondan şuan ek gıdaya gececez 5 aylık oldu ufak ufak tadım yaptırıyorum şuan bir sorun yok gibi

mama verdim bir süre sonra toz hassasiyeti oluştu ona da dikkat ettim ufak ufak tadım yapıyorum belki bir kaç şeye vardır ama şu anlık iyi gibi
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Umarım günden güne daha da iyi olur bebeğiniz

Kalsiyum için takviye kullaniyo musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…