• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt alerjisi belirtileri

Suheylanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
6
2
1
35
Merhabalar 5 aylık bi oğlum var 7100 kg boyu 66 cm ilk 3 ay kilo alımı çok iyiydi fakat 4. Ve 5, ayda ortalama 600gr Aldı yüzünde iki aylık olduğundan beri egzama var ve 5 aylık OLMASINA rağmen kusması gecmek yerine arttığı için doktor gaviscon verdi ilaçtan sonra kusması çok azaldı hamd olsun fakat kilo alımı az olursa süt alerjisinden şüphelenicem dedi bildiğim kadarı ile süt alerjisinde kanlı ishal ve hiç azalmadan kusma oluyor bunlar oğlumda yok Çok şükür gece uykusu da iyi gaz sorunu bitti gaviscon kullanmaya Başladıktan sonra 10 günde 200 gr almış sorum şu sizce bu kilo alımı iyi mi ve süt alerjisi olma ihtimali var mı az kilo aldığı için çok üzülüyorum günde bir kere golden goat ve arada pirinç unu da vermeye başladım bebeğinde süt alerjisi olan anneler sizde ne belirtiler vardı lütfen yardımcı olun

Oğlum üç aylık belirtiler yeşil ve mukuslu kaka,kusma,gaz, burunda hırıltı. Test falan yapılmadı. İki farklı doktor da süt ürünleri alerjisi dedi. Anne sütü aldığı için bana süt ürünleri diyeti verdiler

Back