- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Kelebek2356
Yok ya düzgün diyet :)) ekmek seker ve tatlı yok :/Ne diyeti yapıyorsun gene ölüm diyeti İsveç diyeti denediydin bir ara düzgün bir diyet yap artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya düzgün diyet :)) ekmek seker ve tatlı yok :/Ne diyeti yapıyorsun gene ölüm diyeti İsveç diyeti denediydin bir ara düzgün bir diyet yap artık
teşekkür ederim canımmmmmmmRenklere bak süper!! Yemek icin masaya saldirmak isteyenler... Basarılar... :)
aaaaaa neden kiiiyok gulum ya beceremiyom ben takip edemiyom
madem düzgün diyet niye gelmiyosunYok ya düzgün diyet :)) ekmek seker ve tatlı yok :/
madamımmmmmmm çok teşekkür ederim kuzummmmmmmEllerine emeğine sağlık ruhum ❤
Ee yazdım ya sanamadem düzgün diyet niye gelmiyosun
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim@tuzsuz_ruh sunum efsane olmuş eline sağlık
ne yazdın ne zaman yazdın ben görmemişim demekki hatırlamıyommmmEe yazdım ya sana
Takıma yazdımne yazdın ne zaman yazdın ben görmemişim demekki hatırlamıyommmm![]()
görmedim vallahi canımTakıma yazdım
Tamamen doğaçlama oldu düşünmedim hiç üstüne sağol canımellerine sağlık canım gerçekten süslü olmuş benim yapamadığım şeybirbirinden farklı üstelik çok güzel olmuş başarılar dilerim
teşekkür ederim canımmmçok güzel çok renkli çok şık olmuş çok beğendim ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Ay çok değişik bir tarif Canım başarılar dilerimHerkese merhabaaa
Eminim çok güzel bir yarışma olacak herkese başarılar dilerim kısa kesip hemen tarifime geçeyim
Öncelikle süslü dilim kurabiye için malzemeler
●200 gram tereyağı yada margarin ben tereyağı kullandım
●bir çay bardağı sıvı yağ
●bir yumurta
●bir dolu kaşık yoğurt
● bir paket vanilya
●bir bardak şeker
● aldiği kadar un
●iki avuç kadar nişasta
■üzerine serpmek için pudra şekeri
☆ ben süslemek için karamel fındık kırığı kahvaltılık çikolata
☆fıstık ezmesi kuru kayısı
☆ceviz ve çikolata sosu kullandim
Eki Görüntüle 2196071
karamel için bir çay bardağı şeker
Bir kaşık tereyağı
Üç dört kaşık kadar krema
Şimdi yapımına geçelim
Şeker tereyağı yumurta yoğurt bir kaba alınır karıştırılır ve üzerine kuru malzemeler eklenerek kulak memesi kıvamında bir hamur yogurulur
Eki Görüntüle 2196092 Eki Görüntüle 2196093
Hamur 4 eşit parçaya bölünür ve uzun oklava şekli verilir tepsiye koyulur üzerine kaşık sapıyla şekil verilir ortası biraz çukur olması gerekiyor
Eki Görüntüle 2196094 Eki Görüntüle 2196095
200 derece ısıtılmış fırında üzeri hafif kızarana kadar pişirilir
Eki Görüntüle 2196096
Ve fırından çıkan kurabiyemiz sıcakken kesilmeli yoksa dağılıyor keserken bu kurabiyenin püf noktası da budur
Eki Görüntüle 2196097
Ben tırtıklı patates keseceği ile kestim
Sıra geldi karameli hazırlamaya karamel için şeker orta ateşte eriyene kadar karıştırılır tamamen eridikten sonra tereyağı katip karıştırılır en son içine krema da koyulup sürekli karıştırarak pişirmek gerekli
Karışmazsa toparlanır ve bir daha açılmaz
Eki Görüntüle 2196101
Eki Görüntüle 2196100
Eki Görüntüle 2196099
Ve sunum bundan sonrası hayal gücüne kalmış birşey benim bugünkü sunumum aşağıdaki gibidir bir kısmını karamel kahvaltılık çikolata ve narlı fındık kırığı ile bir kısmını ceviz hazır çikolata sos ile bir kısmını ise fıstık ezmesi ve kuru kayısılı yaptım
deneyen herkese afiyet olsunnnn
Eki Görüntüle 2196103 Eki Görüntüle 2196104 Eki Görüntüle 2196105 Eki Görüntüle 2196106 Eki Görüntüle 2196107 Eki Görüntüle 2196108 Eki Görüntüle 2196109 Eki Görüntüle 2196110 Eki Görüntüle 2196111 Eki Görüntüle 2196112 Eki Görüntüle 2196113 Eki Görüntüle 2196114 Eki Görüntüle 2196115 Eki Görüntüle 2196102
Küçük bir dipnot narlı olana aaaaademeyin bizim evin favorisi oldu
Ve oldukça bereketli bir tarif 2 uzundan yaklaşık 25 tane çıktı tamamından 50 kurabiye cikar![]()
Ellerinizi sağlık, başarılar dilerim:)
Çok ugrasmissiniz belli. Çok güzel görünüyorlar.
Ellerinize sağlık![]()
eline sağlık başarılar![]()
çok teşekkür ederim kızlarrrrAy çok değişik bir tarif Canım başarılar dilerim