- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
- Konu Sahibi Kelebek2356
hemde nasıl zorlu her katıldığımda böyle kalabalık oluyor ama bu defa rekor olacakEllerine sağlık çok kolay ve süslü duruyor yarışmada başarılar diliyorum rakipler pek zorlu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde nasıl zorlu her katıldığımda böyle kalabalık oluyor ama bu defa rekor olacakEllerine sağlık çok kolay ve süslü duruyor yarışmada başarılar diliyorum rakipler pek zorlu :)
çok tavsiye ediyorum zaten narlı süper teşekkür ederim çok hoşbuldum canımhosgeldin canim nar li Pasta yaptim cocukalrin hosune gitti o yuzden denesinler derim basarilar
gel yapayım tiwigilim sen iste yeter ayıpsın yapmazmıyımÇok renkli ve güzel görünüyorlar ya,
Tadına bakabilseydik iyiydi,
Canım çekti,
Ellerine saglık,
Yarışmada başarılar dilerim![]()
nasılda cevabını kendi bilir benim aslan yardımcımmmmm operim gözlerindenEllerine sağlık canım..
Çok güzel görünüyor..
Yiyemiyorum değil mi ?(Ben aldım cevabı
)
Yarışmada başarılar dilerim canım..![]()
ne yaptım ki doktorum bir tarif daha kazandırdım güzel mideneGözün çıkmaya![]()
gel yapayım tiwigilim sen iste yeter ayıpsın yapmazmıyım![]()
o kadar çok oldu ki hala var gel bekliyorum narlı muhteşemmmmmmmmYoldayım
Ay keşke olsa valla merak ettim tatlarını,
Hepsinden kemirirdim![]()
o kadar çok oldu ki hala var gel bekliyorum narlı muhteşemmmmmmmm![]()
Of afiyet olsun sana kuzum.hemde nasıl kıyır canım cok güzel yemesi hele narlı süper oldu hemen yolluyorum merak etme sen adres yaz
Ama bugün diyetimin ilk günü:/ne yaptım ki doktorum bir tarif daha kazandırdım güzel midene![]()
öldürdü su diyetler nasil yol izliyorsun canim sen 65 den asagi dusemedim bende 60 olsam yeter bide metobolizmam hizli calismiyor kabizlik var ne yapcam sastim kaldim ekmek yiyemiyorumAma bugün diyetimin ilk günü:/
E var dedim işte gelllllEn çokta onu çektiydi canım
Sağol kuzummmmmOf afiyet olsun sana kuzum.Basarilar dilerim
![]()
Ne diyeti yapıyorsun gene ölüm diyeti İsveç diyeti denediydin bir ara düzgün bir diyet yap artıkAma bugün diyetimin ilk günü:/
Çok teşekkür ederin canımellerinize sağlık , başarılar![]()
Takımda mısın sende canımöldürdü su diyetler nasil yol izliyorsun canim sen 65 den asagi dusemedim bende 60 olsam yeter bide metobolizmam hizli calismiyor kabizlik var ne yapcam sastim kaldim ekmek yiyemiyorum
yok gulum ya beceremiyom ben takip edemiyomTakımda mısın sende canım
Ben dukan yapmıştım geçen sene , bu sene kullandığım ilaçlar sebebiyle cok kilo aldım . Simdi de ekmek , seker ve tatlıyı kestim , sağlıklı besleniyorum.öldürdü su diyetler nasil yol izliyorsun canim sen 65 den asagi dusemedim bende 60 olsam yeter bide metobolizmam hizli calismiyor kabizlik var ne yapcam sastim kaldim ekmek yiyemiyorum