- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
Kızlar dert degıl belkı ama hamıle bır arkadasımın canı sureklı sushı cekıyor.Hemde yemedıgı halde.Sureklı herkesten sushı ıstıyormus ama doktoru yememesı gerektıgını soylemıs.Aranızda sushı yıyen var mı.Varsa tadı hakkında bılgı verır mısınız ? Tadı guzel degılse delı gıbı benden sushı ısteyen arkadasımı caydırabılırım belkı
Vay bana uc tl baskalarina hiltonda susiGötüreyim yavru, buluşalım hiltonda...
Elimizle yeriz ayol. Çubukla yiyemiyorsan elle yemek caizmis.
çok güzeldir.soya sosuna batırıp batırııp yersinKızlar dert degıl belkı ama hamıle bır arkadasımın canı sureklı sushı cekıyor.Hemde yemedıgı halde.Sureklı herkesten sushı ıstıyormus ama doktoru yememesı gerektıgını soylemıs.Aranızda sushı yıyen var mı.Varsa tadı hakkında bılgı verır mısınız ? Tadı guzel degılse delı gıbı benden sushı ısteyen arkadasımı caydırabılırım belkı
Vay bana uc tl baskalarina hiltonda susi
He bulusma yerimi o tamam o zaman pembe olsun.Hiltonda değil la, hiltonda buluşcaz. Suşici oraya yakın napak, nereye gidek.
Valla fiyatına bakmamıştım, 24 liralık olanı alcam söz. Fırfırlı fırfırlı...
He bulusma yerimi o tamam o zaman pembe olsun.
Son kelime aramizda kalsaydi :)Siparişi çakıyorum hemen, fırfırlı pembe don.
Son kelime aramizda kalsaydi :)
Nayir nolamaz benim mis cogkofteme tenyali mi didin?Ben yedim hem de hamileyken.
O degil de cigkoftenin icinde bildigin cig kiyma var. Icinde solucan yumurtasi tenyasi herseyi de olabiliyor. Ona tamam da balik eti cig olunca iyy... Hem de hic bir riski yok kirmizi ete gore son derece de saglikli.
Yeni ciktik zaten sus.Ben açık bir insanım taam mı öyle gizli saklı işler yapamam. Koyarım buraya fotosunu da. Şimdi geyikten mapuslara düşcez.
Kiz ne susisi gel ben sana mis gibi sac yapayim.Ben açık bir insanım taam mı öyle gizli saklı işler yapamam. Koyarım buraya fotosunu da. Şimdi geyikten mapuslara düşcez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?